לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-07-2012, 14:00
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
משה סילמן מביע את דעתו לגבי המחאה בסרטון שצולם טרם שניסה להתאבד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255974,00.html
בסרטון שצולם לפני שהצית את עצמו, אומר משה סילמן שבכוונתו להביע את דעותיו הפוליטיות - "אם אשאר בחיים".

בסרטון של ארגון "החזית החיפאית" שצולם לפני כחודש, מתועד סילמן מספר כי הוא מתקיים מקצבה של 2,400 שקלים בלבד בחודש. "צריכה להיות פה לדעתי מהפכה אלימה", אמר, "אתה יודע איך פקידי ביטוח לאומי מתעללים באנשים? הם אפילו גנבו אותי באלף שקל חודש אחד. לא רצו לשלם לי. זה אנשים שאני חושב שהתחנכו במחסומים של צה"ל בשטחים".

בהמשך הוא אומר שבמאבק החברתי יש להימנע מזיהוי עם צד פוליטי מסוים - ומספק מה שנראה כמו רמז לכוונותיו: "הסלוגן הזה 'לא ימין ולא שמאל' הוא אמנם צבוע, אבל זו הדרך היחידה לעשות את זה. אני כרגע לא מרשה לעצמי להביע את דעותיי השמאלניות. אני אומר, אחר כך נטפל בזה, אם אני אשאר בחיים".

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י rubber_duck בתאריך 16-07-2012 בשעה 16:09. סיבה: שינוי כותרת כדי שתעמוד בחוקים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-07-2012, 14:09
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
גימיק.גימיק.גימיק.גימיק.גימיק.גימיק.גימיק.גימיק.גי מיק.גימיק.גימיק.גימיק.גימיק.גימיק.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "משה סילמן מביע את דעתו לגבי המחאה בסרטון שצולם טרם שניסה להתאבד"

לא יעזור כמה הבכיינים יצווחו "חסר רגשות נאצי" (טוב.. את המילה האחרונה לא יגידו כי לא רוצים להחסם) הסלימן הזה חתיכת אפס מאופס בכיין מקצועי שעשה מה שעשה למען השגת מחיר פוליטי. כפי שבמלחמות ישנם אנשים המקריבים עצמם, כך גם בשמאל הקיצוני הישראלי - שכבר מזמן אמרנו שהושחת מוסרית עקב מגע יתר עם הפאשיזם האיסלאמי - אימצו את תרבות השהידים.

רק חבל שרופאים ואחיות טובים איבדו שעות משפחה, לטובת תשלום "הקפצת כוננות" בשביל לטפל באפס הבכיין, רק בשביל שהאטומים ומעודדי הרצח העצמי יוכלו להתענג באורגיה של אוננות מילולית לשם סיפוק עצמם.
ישן 16-07-2012, 16:25
צלמית המשתמש של fritz2
  fritz2 fritz2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.07
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי totaljack שמתחילה ב "יש לי אפס רחמים לאדם שבוכה על..."

התגובה הכי נכונה שקראתי מאז שהצטרפתי לפורום פרש.

עישון הוא נטל כלכלי מיותר, שמעבר לתשלום עליו, אתה משלם עליו בריבית דריבית גם בתשלום על הבריאות שלך (כלכלית, ופיזית כמובן).

אבל אולי המדינה אשמה גם בזה שהוא מעשן? ציני.

אין לי מושג כמה קופסת רעל כזו עולה, בחיים אפילו לא חשבתי על לקנות אחת,
אבל חשבון מהיר ומקל -
20 ש"ח ליום,
600 ש"ח בחודש,
7,300 ש"ח בשנה.

מעשן יותר מזה? תכפיל בהתאם.

מקרה קיצוני - שני בני הזוג מעשנים שלוש קופסאות ביום? כמעט 45,000 ש"ח בשנה.
יותר ממה שעולה לשכור דירה סבירה במרכז תל אביב למשך שנה.
שלא לדבר על תואר וחצי שלם לילד.

ומה שהכי מצער אותי - זו בכלל לא תופעה נדירה.
הרבה אנשים מהשכבות החלשות (וגם מהשכבות שהחליטו שהן נושאות את "נס המהפכה החברתית"), לא חושבים על החסכון העצום.
ושלא נדבר על המפונקים ההזויים שמשלמים הרבה יותר על חומרים אחרים לגמרי, ואחר כך מתלוננים שהם לא יכולים לגור ברוטשילד.
בפעם היחידה שהלכתי לראות על מה כל הרעש, ראיתי סמים בכל פינה אפשרית.

מתגובה של שורה הלכתי קצת יותר רחוק, אבל אני באמת חושב שכדאי שהנושא הזה יעלה למודעות, אם לא לבריאותית שכבר טחנו אותה מכל זווית אפשרית, אז גם לזו האקטואלית יותר כיום - הכלכלית.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר