לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2012, 03:52
  avicohen31 avicohen31 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.12
איך אני ממשיך מכאן?

בסוף מרץ הייתי בתל השומר, הרופאה ראתה שיש לי לחץ דם גבוה ואמרה שהיא לא יכולה לגייס אותי ככה והפנתה אותי לרופא מומחה שיגיד לי מה לעשות.
עשיתי את הבדיקות של הרופא מומחה, התוצאות יצאו עם לחץ דם מאוד גבוה, אבל ישר קיבלתי צו גיוס בלי הזדמנות לחזור לתל השומר עם התוצאות שביקשו ממני להביא להם..
השתמטתי משהו כמו שבועיים בגלל שלא הייתי מוכן להתגייס עד שלא יתנו לי לראות רופא שיתייחס ללחץ דם הגבוה שיש לי עד שעצרו אותי משטרה צבאית ושלחו אותי למעצר ליום וחצי עד שהיה לי משפט.
במשפט אמרתי שאני רוצה להתגייס והשופטת שיחררה אותי ואמרה לי לחזור יום אחרי למעצר ושם יקחו אותי לבקו"ם לעבור את השרשרת חיול..
הלכתי לשם, לא הפסקתי להגיד להם שאני צריך לראות רופא והם אמרו לי שאני יראה אחד בסוף השרשרת.. לפני שסיימתי שהלכתי לאפסנאות לקחת מדים, הזאת שאחראית ראתה שאני בכלל לא מופיע במחשב שלהם והיא לא יכולה לעשות איתי כלום, עד שבאה זאת שאחראית על תא חריגים וגם לא הבינה מה הולך ואמרה לה לכפות בכל זאת ואם יש משהו לא טוב זה יפול עליה.
בכל מקרה קיבלתי סתם מדים, לא של שום יחידה כי עדיין לא קבעו לי כלום, חזרתי לתא חריגים, שאלתי אותה מה עם הרופא שזיינתי להם תשכל כל היום והיא אמרה לי שאין רופאים כי כולם הלכו כבר.. אמרה לי ללכת לקצין העיר אם יש לי בעיות ואמרה לי להתייצב אצלה שוב ביום ראשון.
עכשיו אני רוצה לעמוד על רופא ולהגיד להם שאני לא זז משם עד שאני לא רואה אחד, ואם יגידו לי שלא אפשרי אז מבחינתי להישפט וללכת לכלא.

השאלה שלי זה האם אני מתנהג בחוכמה? מבחינתי זה או שיורידו לי פרופיל כי יש לי לחץ דם ממוצע 100\175 ואני יודע שזה גבוה.. או שאני יכנס לכלא עד הסוף ויקווה להשתחרר אחרי תקופת זמן מסוימת.. מה עוד אני יכול לעשות?
ואיך אני נקרא במקרה ואני נכנס לכלא הפעם? עדיין משתמט או כבר עריק למרות שלא סיפחו אותי לשום יחידה עדיין?

תודה על העזרה וסליחה על החפירה..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-08-2012, 10:01
  I.D I.D אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.12
למבוגרים בלבד ל"ד גבוה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avicohen31 שמתחילה ב "איך אני ממשיך מכאן?"

שלום,

הבעיה העיקרית כאן היא לחץ-הדם אשר גבוה מאוד יחסית לבן-אדם כה צעיר, ואני יכול לתת כמה נקודות לחשיבה שאיתם אפשר כבר מעכשיו להתחיל את השינוי לטובה גם לפני רופא.

דבר ראשון אם אתה מעשן או שותה אלכוהול בכמויות אז הנה הבעיה מס' 1, תפסיק.
תפחית את כמות המלח שאתה אוכל, מי שמבשל שלא ישים לך מלח באוכל, אל תוכל אוכל משומר אשר מפוצץ במלח.
קפאין עושה את מלאכתו אשר הוא ידוע בה, להעלות לחץ-דם, אז תרד מקפה או קולה. מה שאתה רוצה זה מים, בחום הזה עוד יותר ממה שאתה חושב שאתה צריך, שים בקבוק לידך כל הזמן ותעשה הרגל לשתות.
וכמובן תנסה להיות יותר פעיל, לא להתחיל עכשיו ריצות ומה לא, תתחיל מהליכות בשעות היותר נוחות של הערב או הבוקר.

עכשיו הסיבות ללחץ-הדם הגבוה יכולות להיות רבות, אתה מכיר את עצמך כבן-אדם ויכול להיות כנה עם עצמך לגבי אם אתה אוכל נכון, שותה מספיק או מודבק לפני מסך המחשב כל היום.
בגיל של נער המתגייס, הגוף עוד יכול לעשות המון שיפור ולקחת על עצמו המון עומס.
זה שתדאג יותר מדי עוד מוסיף עליך לחץ עז תשחרר את המחשבות המכבידות ותתחיל בשינוים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר