לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-07-2005, 11:00
  lebron9 lebron9 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.05
תראה,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי raz24 שמתחילה ב "חיבור מחשבים מרוחקים ברשת?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי raz24
שלום,
האם ניתן לחבר את המחשב הביתי (חדרה) למחשב הלימודים (טכניון, חיפה) כך שתהיה לי גישה מלאה לכל הקבצים בין המחשבים?
(בבית מחובר דרך כבלים, בטכניון אני לא יודע עדיין אבל יכול להיות שגם כבלים - האם יש לזה משמעות בכלל?)

תודה,

לא הייתי קורא לזה "לחבר" כי לחבר אותם פיסית זה בלתי אפשרי מן הסתם.
ההצעה שלי היא שפשוט תפנה למנהל הרשת בטכניון שייפתח לך פורט בראוטר שם(אני מניח שכך עובדים בטכניון) כדי שתוכל להיכנס מהמחשב בבית למחשב בטכניון.
מה שכן, מנהל הרשת בטכניון ייפתח לך גישה לראוטר שם(לא למחשב שלך ספציפית) אבל הראוטר עצמו יידע לכוון את הפנייה למחשב שלך בטכניון בהתאם למה שיגדיר לו מנהל הרשת.
אם ייעשה כך מה שנשאר לך מאד פשוט:
תריץ את הפקודה הזו בתוך שורת ההפעלה בבית: %SystemRoot%\System32\mstsc.exe
שם תרשום את כתובת האייפי שייתן לך מנהל הרשת בטכניון + מס' הפורט.
לדוגמא 80.230.41.25:3390

אז תקבל שם משתמש וסיסמא למחשב בטכניון ומשם אתה כבר יודע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-07-2005, 11:40
צלמית המשתמש של JohnDow
  JohnDow JohnDow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.04
שמנהל הרשת יפתח לו פורט בראוטר...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי lebron9 שמתחילה ב "תראה,"

אין גבול פה לקישקושים הא?
אולי הוא גם יכין לו קפה בזמן שהוא פותח את הפורט?

אולי על הדרך הוא יתן לו גם סיסמת ADMIN לנתבים ולמחשבי העל?

אני לא יודע מה אתה יודע, נאיבי או טיפש, אבל בוא נהיה ריאלים כן? הטכניון, כמו כל מוסד שמכבד את עצמו לא יתעסק בנושא בשום צורה.
ולא,אף מוסד נורמלי לא מחובר בחיבור כבלים ביתי....
בקיצור, אני מניח שלטכניון כל לרוב מוסדות ההשכלה הגבוהה (ובמיוחד שם) יש FTP שיאפשר לך להעביר חומר כמה שתרצה.
הטכניון מחובר למחב"א (היום זה בעצם IIX) ואתה יכול לקבל רוחב פה כמה שרק תרצה, הכל תלוי בחיבור בצד השני.

אם FTP לא עוזר לך, REMOTE DESKTOP יכול לעבוד, אבל רק מהטכניון החוצה -וגם אז אני בספק. מדוע? זה מאוד פשוט. 99.9999% שכל הגישה שלך ל-WEB מתוך הקמפוס היא דרך שרת PROXY (דוגמת ISA SERVER ודומיו והמתעלים עליו) - זה אומר שבפועל תוכל לגשת לאינטרנט אבל רק לשם גלישה באתרים או שרות FTP.
גישה ישירה החוצה כנראה שאין לך ולכן גם אם המחשב שלך בבית יהיה פתוח לקבלת REMOTE DESKTOP , לא תוכל לעשות זאת מתוך הקמפוס.

אז מה אני מציע? האמת לא הרבה. כל הסיפור למעלה נועד כדי להראות שלא מעוניינים שתחבר כל מחשב למחשב חיצוני - כי מי יודע מה יקרה אז....
לעומת זאת, הגדרת שרת FTP במחשב שלך, עם תוכנה יעודית לכך (ויש הרבה, תריץ חיפוש בגוגל) אולי תאפשר גישה לקבצים מתוך הטכניון (הפוך זה כנראה אפשרי גם ככה, כפי שהוסבר)

בהצלחה חביבי.

ישן 11-07-2005, 17:22
  lebron9 lebron9 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי JohnDow שמתחילה ב "שמנהל הרשת יפתח לו פורט בראוטר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי JohnDow
אין גבול פה לקישקושים הא?
אולי הוא גם יכין לו קפה בזמן שהוא פותח את הפורט?

אולי על הדרך הוא יתן לו גם סיסמת ADMIN לנתבים ולמחשבי העל?

אני לא יודע מה אתה יודע, נאיבי או טיפש, אבל בוא נהיה ריאלים כן? הטכניון, כמו כל מוסד שמכבד את עצמו לא יתעסק בנושא בשום צורה.
ולא,אף מוסד נורמלי לא מחובר בחיבור כבלים ביתי....
בקיצור, אני מניח שלטכניון כל לרוב מוסדות ההשכלה הגבוהה (ובמיוחד שם) יש FTP שיאפשר לך להעביר חומר כמה שתרצה.
הטכניון מחובר למחב"א (היום זה בעצם IIX) ואתה יכול לקבל רוחב פה כמה שרק תרצה, הכל תלוי בחיבור בצד השני.

אם FTP לא עוזר לך, REMOTE DESKTOP יכול לעבוד, אבל רק מהטכניון החוצה -וגם אז אני בספק. מדוע? זה מאוד פשוט. 99.9999% שכל הגישה שלך ל-WEB מתוך הקמפוס היא דרך שרת PROXY (דוגמת ISA SERVER ודומיו והמתעלים עליו) - זה אומר שבפועל תוכל לגשת לאינטרנט אבל רק לשם גלישה באתרים או שרות FTP.
גישה ישירה החוצה כנראה שאין לך ולכן גם אם המחשב שלך בבית יהיה פתוח לקבלת REMOTE DESKTOP , לא תוכל לעשות זאת מתוך הקמפוס.

אז מה אני מציע? האמת לא הרבה. כל הסיפור למעלה נועד כדי להראות שלא מעוניינים שתחבר כל מחשב למחשב חיצוני - כי מי יודע מה יקרה אז....
לעומת זאת, הגדרת שרת FTP במחשב שלך, עם תוכנה יעודית לכך (ויש הרבה, תריץ חיפוש בגוגל) אולי תאפשר גישה לקבצים מתוך הטכניון (הפוך זה כנראה אפשרי גם ככה, כפי שהוסבר)

בהצלחה חביבי.

תקשיב - שאתה מתחיל לבלבל אותו ולא ניגש לתשובה אלא רק רוצה להראות כמה אתה חכם ומבין(מה שדווקא לא כ"כ נראה)
חוצמזה - הוא דיבר על שיטה אחת ואתה דיברת על אחרת...
אני הצעתי לו כאן הצעה כלשהי ואתה באת והגבת לא לעניין.
היה שלום.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר