30-09-2012, 14:09
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 12.05.05
|
|
רגע, שני מאובטחים?
האם אתה מתייחס לזאבי זכרו לברכה? האם ידוע לך שבתקופתו היחידה היתה אחראית על אבטחת שרים כאשר היה ידוע ומוסכם על הממשלות לדורותיהן כי מימוש אחריות בצורה של שליחת מאבטחים לפעילויות שרים באופן ספוראדי (באופן לא רצוף, במופעים יחיניים, לעתים) ולפי ניתוח של ארועים בשיטת "נראה לי שפה יש סיכוי יותר גדול שינסו לפגע".
זאבי ז''ל התנגד באופן עקבי, מנומק, פעיל ונחרץ לכל נסיון של היחידה לפעול סביבו. בתור צעיר, אני לא מנסה לרמוז אפילו ש"הגיע לו", אלא שכאדם בעל שיעור קומה, בסוף באמת הפסיקו לנסות להצמיד לו מאבטחים.
אלו האירועים שאני מכיר מהתקשורת.
בנוגע לרברבנות מאבטחים- תופעה ותיקה ונואלת. לא מובן לי למה זה קורה. מעניין מצד שני אם ישראלים אולי מפרשים כרברבנות וגאוותנות הפגנה של בטחון עצמי ואסרטיביות של אדם צעיר מאוד שמנסה לכפות אילוצי אבטחה על מבוגרים ממנו עם עדיפויות שונות, שהאבטחה פתאום מתערבת ומנסה לשנות ולהכתיב להם דברים.
אבל כן, בהחלט יוצא להיתקל בהתנהגויות שחצניות ולא ראויות לעתים.
"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'
|