לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-10-2012, 09:24
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
פרופסור זריצקי מקווה שאחר פיטוריו של פרופ' היס יתגלו ממצאים חדשים על רצח רבין

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/245376
פרופ' אריה זריצקי , חבר הועדה האזרחית לחקר רצח רבין, מקווה שעכשיו לאחר פיטוריו של פרופ' יהודה היס, ראש המכון לרפואה משפטית באבו כביר, ייחשף מה שהוא מגדיר "הסוד השמור ביותר בתולדות המדינה".

בראיון לערוץ 7 אומר זריצקי, שאין ספק בכך שפרופ' היס ידע במשך כל השנים כיצד נרצח רבין, "הוא יודע את הסוד הגדול ובמהלך כל השנים שמרו על היס ושמרו עליו היטב. חבר הוועדה, ידידי נתן גפן, עשה עבודה יסודית מאוד וכל החומר התפרסם בספר 'עוקץ קטלני' שם הוכחו כל הסתירות בגרסה הרשמית של רצח רבין".

לכתבה בשלימותה:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/245376

https://sites.google.com/site/hamedinai/

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-10-2012, 12:46
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
המילה 'קונספירציה' כבר מזמן לא גורמת לאף אחד להרגיש מגוחך עם התהיות שלו
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "אני מנסה להבין אם התעוררות..."

ויש מספיק תהיות. חלקן רציניות יותר וחלקן פחות.

אם להיס יש פתרונות לתהיות? אני מניח שלפחות לטכניות שבהן.

האם פיטוריו יגרמו לו 'לפטפט'? לא. הוא עדיין מחויב בסודיות מקצועית 'למטופליו' ולמדינה. עדיין יש לו מספיק 'מה להרוויח' ו'מה להפסיד'.

סביר גם שהוא יודע ש'שכיחה' חוזרת של אברי נפטרים היא עילה מספיק טובה לפיטוריו ושעוד שבועיים הוא ימצא שזה אפילו די מענג להנות מהפנסיה, לקום מאוחר, לקרוא ספר [בלי תמונות] ולשתות מיץ תפוזים על שפת הים במקום לנבור בזוועה שמעסיקה אותו היום 24 שעות ביממה.
ישן 17-10-2012, 18:39
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "המילה 'קונספירציה' כבר מזמן לא גורמת לאף אחד להרגיש מגוחך עם התהיות שלו"

א. דווקא בעולם האמיתי אני מאמין שרוב האנשים עדיין מגחכים למשמע המילה קונספירציה.
ב. המשותף לגארי יוסיפרוב (או איך שלו קוראים לו,הטבעוני הזה), אמנון יצחק ופרופסור לביולוגיה מולקולרית אריה זריצקי (וחבריו המכובדים)- הוא שכולם מנסים לשכנע אותי שאני לא יודע את האמת, וכולם משתמשים בהמון שקרים (בין אם במכוון, בין אם מחוסר ידע והבנה, ובין אם בתמימות חלקית) כדי להוכיח לי שאני טועה.

מה לעשות, אם מישהו רוצה להוכיח לי שאני טועה, כדאי מאוד שיהיה מסוגל לגבות את דבריו במידע אמין מאוד ושלא ינסה להפעיל טריקים דמגוגיים כדי להסתיר ממני מידע (או לעוות את המידע שנתן לי)

דרך אגב, אני לא נגד קונספירציות ואני לא חושב שזה לא דבר נהדר - ככל שאנשים ישאלו יותר שאלות ויבחינו יותר בדברים ויהיו ביקורתיים יותר הם יוכלו לקבל החלטות טובות יותר. הבעיה היא בעיוות הנוראי שאנשים מסויימים יוצרים לאחר שהם שואלים את השאלות - הגבול שהם מנסים מאוד קשה לטשטש בין ידע מוכח ואמיתי לבין תאוריה שהומצאה במוחם הקודח.

לצורך העיניין, אם המידע הרישמי אומר ש1+1=2.00001 והקונספירטור מגלה שיש בעיה עם 0.00001 במה שידוע נכון להיום - ממש מפריע לי שהוא מגיע למסקנה ש1+1=3

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:00

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר