לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-07-2005, 07:53
  Yakird Yakird אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.01.05
בעיה עם כרטיס זיכרון וקאנון S1 .

שלום .
לפני כמה זמן צילמתי הרבה תמונות ( בערך 300) בכרטיס זיכרון SanDisk Ultra 2 512MB עם הS1 של קאנון .
רק אתמול רציתי להוציא את התמונות למחשב אז רציתי לראות את התמונות קודם במצלמה ואז אחר כך אני אעביר אותם למחשב . אני מנסה להסתכל על התמונות והוא רושם לי שאין תמונות אז אני מסתכל בפינה למטה רשום שנשארו עוד 84 תמונות לצלם ( מספר תמונות מקסימלי שאני יכול לצלם באיכות הזאת זה 380 תמונות ) .
אני מנסה לפרמט את הכרטיס ואני רואה שהוא כמעט מלא עד הסוף אני מבין שיש שם את התמונות אבל אני לא יכול לראות אותם במצלמה וגם שניסיתי להעביר למחשב הוא רושם שאין תמונות זמינות ! מה אפשר לעשות ? התמונות חשובות לי ואני לא רוצה לפרמט את הכרטיס .

תודה , יקיר .

נערך לאחרונה ע"י Yakird בתאריך 12-07-2005 בשעה 08:01.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-07-2005, 09:45
  Yakird Yakird אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.01.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי idanst שמתחילה ב "תפרמט את הכרטיס במצלמה. ואז..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי idanst
תפרמט את הכרטיס במצלמה.
ואז תשתמש בתוכנה getdataback כדי לשחזר את התמונות. (http://www.runtime.org/)
אני מניח שהפירמוט במצלמה משתמש בFAT אבל את זה צריך לאשר מישהו אחר. (או שפשוט תנסה עם FAT ועם NTFC)

בכל מקרה, אני הצלחתי לשחזר עם התוכנה הארד דיסק שלם (!) של 80GB אז אני לא רואה למה לא תצליח לשחזר את הכרטיס שלך.

רק שים לב שאל תצלם שום דבר ועל תשים שום דבר על הכרטיס מעכשיו כי אז זה יעלה על התמונות שאתה רוצה לגבות, וגם מיותר להגיד שאל תגבה את התמונות לכרטיס זכרון אלה כמובן שישירות לארד דיסק.
ומומלץ להשתמש כאן בקורא כרטיסים ולא בחיבור המצלמה למחשב.

תודה רבה ! אבל יש לי שאלה :
אתמול צילמתי ניסיון 3 תמונות לראות אם אני רואה אותם ( ואז מחקתי ) זה ישפיע בכל זאת ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:42

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר