לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-07-2005, 10:22
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
צה"ל מתנתק מסרטי המחאה

סרטים כתומים או כחולים-לבנים? לא במחנות צה"ל: מסמך חדש מורה לחיילי הש.ג בפיקוד דרום לאסור על הכנסת כלי-רכב צבאים ואזרחים שנושאים סרטים כתומים או כחולים-לבנים בעד ונגד ההתנתקות.

המסמך, המסווג שמור, חתום על ידי אלוף פיקוד דרום, האלוף דן הראל, אך בבדיקה שערך NRG מעריב התברר כי אין מדובר רק בהנחיה של אלוף פיקוד דרום, אלא בהנחיה מטכ"לית שאמורה להיאכף בכלל מחנות צה"ל בארץ כדי לא לאפשר מחאה פוליטית מהסוג הזה.

מי שפחות מרוצים מההנחיה החדשה הזו הם חיילי הש.ג, שלא עומדים ליטול חלק במשימת ההתנתקות, וכעת הוטלה עליהם המשימה לאסור על אזרחים עם כלי הרכב המקושטים להיכנס לבסיסים.

"נראה לי שלמישהו פה משעמם", אומר בכעס ג', חייל ש.ג באחד המחנות הגדולים בפיקוד דרום. "יש כאלה שכל האוטו שלהם מכוסה בסטיקרים נגד ההתנתקות. אז למה אותם לא אומרים להם להוריד?".

"זו ממש בדיחה", הוא מוסיף. "לבקש את זה מהחיילים זה עוד נורמלי, אבל לבקש את זה מאזרחים זה מצחיק. בדרך כלל מדובר בעובדי קבלן או ספקים, שצועקים עליך כשאתה לא מכניס אותם לבסיס. לא נראה לי שחיילי הש.ג יתעסקו בזה".

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/957/264.html

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר