לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2013, 08:40
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "ראשית, זה לא ביטוי אלא תפילה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
ראשית, זה לא ביטוי אלא תפילה נוצרית הנקראת "תפילת השלווה" (Serenity prayer). ו.
תודה. לא ידעתי זאת. הכרתי את השימוש של AA בכך.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue

שנית, אם אתה מקבל עליך שלא ניתן לשנות את המערכת הפוליטית בארץ, הרי שאתה מוותר על מדינת ישראל כבר עכשיו.

וכאן אנו חלוקים. אני סבור שקבלה של משהו חזק ממך שמושתת על אופים של בני האדם ונסיון להפיק מהמשהו הזה את המיטב - היא נכונה יותר מהתשת כוחותיך על הדבר שלא תוכל לשנות.

עדיין לא הצלחתי להבין האם לדעתך אדם צריך להצביע רק ל'אנשי קצוות' ומדוע פוליטיקת נישה טהרנית שמתלבטת בין תמונות ראי כגלאון ובן ארי תהיה טובה יותר למדינת ישראל. פוליטיקת קצוות היא מתכון בטוח לחוסר פרגמטיות ואף לאלימות בתוך החברה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-01-2013, 10:30
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "[QUOTE=MS_Rogue]ראשית, זה לא..."

אתה מכל האנשים אמור לדעת שאני לא בדיוק בנאדם של קצוות. אני האחרון שארצה לראות את הכוחות הקיצוניים בפוליטיקה הישראלית מתחזקים. יש אופציה אחרת והיא יכולה להיות ריאלית אם אנשים יפסיקו לנסות להיות בצד ה"מנצח". הפוליטיקה הישראלית היום מושתתת על עיקרון פשוט - לא משנה מה עשית, לא משנה כמה שיקרת, משנה רק איך אתה נראה בשבועות שלפני יום הבוחר. כך יכול "מנהיג" חסר חוט שדרה, שפנה על בוחריו, הפר את הבטחותיו, קנה את גלעד שליט במחיר בטחון ישראל, גמגם בלי הפסקה ולא עשה דבר מלבד להיכנע לכל לחץ שהוא להיות "האופציה היחידה"... טירוף זה לחזור על אותה הפעולה ולצפות לתוצאה שונה - ועדיין, איווט (שמבין ערבית כל כך עד שנתן ידו לשחרור מחבלים ופינוי ישובים) וביבי יקבלו את קולות האנשים שהם אכזבו פעם אחר פעם בשנים האחרונות.
האופציה האחרת היא להבהיר לפוליטיקאים שמי שלא עומד בהבטחותיו לא מקבל קדנציה נוספת. יש מספיק מפלגות שלא עוברות את אחוז החסימה שלהן כן אפשר להצביע. אין להן אג'נדה מדינית בדרך כלל ורובן יותר מפלגות חברתיות - אבל הסיכוי שהן ירעו את המצב קטן בהרבה. אם פוליטיקאים יצטרכו לענות לבוחריהם כדי לקבל קדנציה נוספת, לא תהיה להם ברירה אלא להתחיל לעבוד. נכון - זה יגרום בטווח הקצר לכאוס במערכת, אבל עדיף כאוס בטווח הקצר מאובדן מדינת ישראל בטווח הלא כל כך ארוך...

ישן 06-01-2013, 01:34
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "למי תצביע / תרצה להצביע מהרשימה שפורסמה כאן?"

אני כעיקרון לא אומר למי הצבעתי או אצביע אך אתן לך רשימה של מפלגות שלטעמי יש הגיון בלהצביע להן

אור, עם שלם, הישראלים והמפלגה המתקדמת ליברלית-דמוקרטית - על בסיס ההיגיון של לתת צ'אנס למי שעוד לא אכזב ולא להצביע למי שכן

הבית היהודי - אני לא מסכים עם נפתלי בנט על הכל אבל מאמין שהוא כנה ושיש לו הנכונות לעמוד על עקרונותיו ועדיף לי ציוני ישר שאינני מסכים איתו על אלף פוליטיקאים שאין להם חוט שדרה.

עלה ירוק - כי מעבר לקנביס יש להם מה להציע

זהו, אלו הרשימות שלדעתי אפשר להצביע להן.
נכון, אני רק אדם אחד, והקול שלי לא ישנה דבר לבדו, אבל אם מספיק אנשים יפסיקו לפחד ויתחילו להעז - כי התעוזה, לא הפחדנות, היא תקומתו של עם ישראל - אז משהו ישתנה...

ישן 05-01-2013, 11:06
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
כפי הניראה אין מקום בפוליטיקה לדוברי אמת וללא כל פגם מוסרי/ערכי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "מספר 4 בליכוד (שמיר): נתניהו מזגזג בדעותיו, על ליברמן לפרוש אם יורשע"

נתניהו יודע את האמת ה"מרה", שמדינת ישראל קבלה אורכה עד לאחר הבחירות. אז תהיה בידי נתניהו הבחירה האמיתית בין חוטבלי למרקל ; בין פייגלין לאובמה; שמירה על מדינת ישראל כישראלית ודמוקרטית לבין הפיכתה למדינה דו לאומית אוטוקרטית
אורי אליצור, במוסף מעריב מתאר מהו הסצנריו במקרה שלא תקום מסיבה כל שהיא מדינה פלסטינאית לצדנו. האחד, המשך המצב הקיים והמשך שליטה על מליוני פלסטינאים ללא כל זכויות ולא להפוך למדינת אפרטהייד; או לצרף למדינת ישראל את כל השטח עד נהר הירדן, לתת לפלסטינאים שבשטח את מלוא הזכויות ולא להפוך למדינה בינלאומית. רק הקמתה של מדינה פלסטינאית לצדנו תצילנו מידינו. אני תקווה וגם מאמין, שברגע ההכרעה ביבי יזגזג לכוון הנכון.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר