לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-01-2013, 18:13
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי עופר123 שמתחילה ב "אם השמאל (המפלגות הציוניות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עופר123
אם השמאל (המפלגות הציוניות שלא מוגדרות ימין) יעבור את הימין .... .

כרגע בסקר המיטיב עם הימין [מאגר מוחות] ימין=53 (שתי מפלגות), חרדים=18 (שתי מפלגות), שמאל=38 (חמש מפלגות)

בסקר המרע עם הימין [מינה צמח] ימין=46 (שלוש מפלגות), חרדים=17 (שתי מפלגות), שמאל=46 (חמש מפלגות)

גם אם נתעלם ממה שידוע לכל מי שעיניו בראשו ונחשף השבוע אודות איכות הסוקרת האחרונה והאכסניה שבה מתפרסמים הדברים - עדיין התסריט לקואליצית ימין-חרדים (ביבי+בנט+חרדים=61 מארבע מפלגות) נראית ישימה יותר מקואליצית שמאל-חרדים שניתן למצוא בה אינספור קיטובים.

ציטוט:
בתסריט הזה העבודה תעבור את ה-20 והליכוד יירד מתחת ל-30 (לא מדע בדיוני).
.

למה רק מתחת ל20? אם תסריט אז עד הסוף. אני חושב שהליכוד 18 והעבודה 43 זו תאוריה הגיונית לא פחות מהמחשבה שהבאת ארגון טרור ארצה וחימושו יביאו את השלום. (לא מדע בדיוני)

ציטוט:
אני מניח שרוב מצביעי לפיד רוצים מהפך ולכן הוא יתן לזה יד.

למה? הם הרי במרכז, ככה כתוב כ'ידיעות'. הם בטח מתלבטים בין שני המחנות.

אני די בטוח שנשוב עוד לאשכול הזה ביום שאחרי הבחירות אבל אני חושב לעצמי שאם החבר'ה בשמאל הם בעלי חוש הומור ויכולת לבצע מקצי שיפורים כה מרשימים במציאות - הם כלל לא צריכים להאזין לתוצאות הבחירות. נוני יוציא סדרת עיתונים קבועה למשך הקדנציה הבאה בה יספר לכולם ש18>37, שציפי או שלי הם רוה"מ ברוטציה [יאיר מ"מ רוה"מ ומגיש בכיר לכל ימי חייו] ושהשגי ממשלתם הם כך וכך [אבו מאזן מתגייר, המיסים על האזרח יורדים , השכר מקפץ, הכנסות המדינה מזנקות, והקצבאות עולות, מסוי עשירים גובר במקביל להשקעות העשירים בישראל וכן הלאה. גדר עזה הופכת לגבול של שלום וביבי נשפט על ארועי המרפסת ונמרח בזפת ונוצות. מינה צמח תגבה הכל בסקר מדעי ובא לציון גואל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:56

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר