לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-04-2013, 13:23
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
13 בכירים באי.די.בי גרפו כחצי מיליארד שקל ב-10 שנים

נערך לאחרונה ע"י רועי AZ בתאריך 22-04-2013 בשעה 13:26. סיבה: אויינק!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-04-2013, 17:48
  eshely77 eshely77 אינו מחובר  
מנהל פורום סטודנטים

חבר מתאריך: 03.09.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "13 בכירים באי.די.בי גרפו כחצי מיליארד שקל ב-10 שנים"

האמת יוצאת לאור והשקרים נחשפים.
באשכול אחר כתב הברווז מה יקרה אם האנשים המוכשרים הללו יעזבו את הארץ.
כי ברור שדנקנר ושות' הוכיחו במבחן התוצאה שהם נורא מוכשרים)
במשך שנים, כאשר דיברו על השכר מוגזם, על השחיתות והעיוות הואשמו המדברים מיד שהם קומוניסטים.
כולם הסתכלו על התמונה וראו את העיוות, כולם למעט אלו הקשורים לשוק ההון.
הקריאות לאיזונים נענו שמדובר בפגיעה בשוק החופשי ושאנו בסך הכל אנשים חסרי אחריות שרוצים שהמדינה תממן אותנו.
הסבירו לנו שהאנשים הללו מוכשרים בטירוף, שהם אלו שמניעים את הכלכלה, מייצרים מקומות עבודה ולכן אנחנו צריכים להודות להם ולשמוח על התלוש הגדול שלהם.
פתאום מתברר שצדקנו, הם אומנם מבינים בכלכלה, אבל הכלכלה היחידה שהם מבינים היא הכלכלה של הבית שלהם.
לא פעם אמרתי שמה שנעשה עם האג"ח זה למשוך דמי ניהול מופרכים. הסבירו לי שאני לא מבין כלום.
מסתבר שהחוב הוא לא תוצאה של הנפילה של השוק אלא של שימוש בכספי החוב למתן משכורות לבודדים. (חצי מליארד שקל שכר ל 13 אנשים כאשר כיום לא ניתן לגייס את מחצית הסכום כדי להחזיר חוב רק לנושה אחד, וזה בלי להתייחס להסדרים ותספורות שנעשו ב IBD)
אלו שמגינים בחירוף נפש על השיטה הם בד"כ אלו שמקווים שבעתיד הם יהיו בצד שקובע את מדיניות השכר ולהמשיך בחוסר האחריות ביחס לכסף הציבורי.
ביחס לכסף שלהם הם מאוד אחראים.

ישן 23-04-2013, 18:28
  משתמש זכר meac meac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.13
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "כן, קראתי את כולה. ולא, אני..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
כן, קראתי את כולה. אני בספק אם הפנמת כל מה שהיה כתוב. אחרת היית שם לב שחלק מהתשלום הוא לא דמי ניהול אלא הקצאה של מניות. אחד הבכירים שם למשל הרוויח מעולה כי סלקום זינקה מאוד בעשור הקודם.
ולא, אני לא קומוניסט ואפילו לא כזה סוציאליסט גדול. לא זכור לי שקיללתי אותך כך.
אני כן טוען וטענתי שבעשור האחרון חלק לא סביר בכלל של כספים שגויסו בצורה של חוב הלכו לטובת דמי ניהול ולא לטובת השקעה אמתית בחברות.
ואתה אומר את זה בגלל שבדקת מספרים או כי זה נראה טוב בכותרות העיתונים ובכנסת? מתוך גיוס חוב של מעל 10 מיליארד, כמה הלך לדמי ניהול?

שהשיטה של מחזור החובות היא סוג של פירמידה כאשר מגייס החוב מבטיח את הרווח שלו בצורה של גביית דמי ניהול מופרזים. אתה באמת חושב שדנקנר רקם מזימה לגייס מעל 10 מיליארד ש"ח כדי לקחת לעצמו 50 מיליון ש"ח? איך אתה מסביר את הסתירה בין הטענה שלך לבין מעשיו בפועל, שאת הדיב' שקיבל השקיע חזרה בחברה? למעשה, הוא האמין בחברה שלו, ורכש עוד ממניותיה, ולולא עשה כך, אמנם יכול היה להחזיר את ההלוואה אבל אתה היית "טוען וטענתי" שבעשור האחרון הוא "רוקן את החברה ולא תרם למשק הישראלי, רק לקח כסף לעצמו".
ו
ישן 22-04-2013, 22:02
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי eshely77 שמתחילה ב "האמת יוצאת לאור והשקרים..."

זאת אומרת שכל המינוס ואי היכולת לעמוד בתשלומים מגיע מהשכר של הבכירים חוץ מתרגילים אחרים בשביל שלא יהיה כסף בקופה כמו שבן דב עשה ואחרים.

משפחת עופר,יצחק תשובה כולם אותו סיפור סביר להניח עם שכר גבוה לבכירים בזמן שהחברות שלהם בחובות כבדים. אולי הגיע הזמן להעביר חוק בכנסת שכל חברה שמקבלת כסף ציבורי מהקרן פנסיה של אזרחי מדינת ישראל או הלוואה גדולה מבנק ישראלי חייבת להוריד את שכר הבכירים מיד בשביל לקבל בכלל את הכסף לקופה שלה ושלא יהיה לה אישור להעלות אותו חזרה עד שהיא מחזירה את הכסף אם זה אג"ח או סתם הלוואה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 23-04-2013, 07:54
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "13 בכירים באי.די.בי גרפו כחצי מיליארד שקל ב-10 שנים"

שאלת תם: לאן נעלם הכסף?

ביוני שנת 2009 ירד המע"מ מ16.5% ל15.5%. כנראה בגלל שהיה עודף כסף.

ועוד לפני זה בשנת 2006 ירד המע"מ ל16.5 מ17%.

ובשנת 2005 הוא ירד מ18% ל17%.

וגם שמענו כולנו איך בנק ישראל קנה מליארדי דולארים בכדי שהשקל לא יעלה יותר מדי. כל זה הראה שהמצב יציב.

מה קרה עכשיו שצריכים לעשות כאלו גזירות קשות.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

ישן 23-04-2013, 16:18
צלמית המשתמש של רועי AZ

כן אה.. גם אם התפקיד שלהם היה מיותר...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "מישהו גם בדק גם כמה כסף..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
מישהו גם בדק גם כמה כסף המנהלים האלה הכניסו לבעלים ולמחזיקי המניות בתקופה הזו? אולי הם שווים את הכסף ששילמו להם?

שיחלקו כמה כסף שבא להם. את זה - צריך למסות בהתאם. וכן - עם כספים אלה יש להשתמש בהחזרת הלוואה כראוי לבנק שממנו היא נלקחה.

ישן 23-04-2013, 18:49
צלמית המשתמש של רועי AZ

אני דיברתי על הסדר החוב שרצו לעשות עם רוסק עגבניות..
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי meac שמתחילה ב "מה הקשר למיסוי? מישהו אמר שהם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי meac
לגבי מה עושים עם הכסף- חובות הפירמידה כיום כעשרה מיליארד, מן הסתם היו יותר. כמה מתוך אותם דמי ניהול יכול היה לעזור? גורנישט. שלא לדבר על כך שאי משיכה של הכסף כנראה היתה מנתבת אותו להשקעות, לדיב' למעלה, וכמובן למס הכנסה.

שדי מהר ירדו מזה מהבנק שלה, לאחר מחאה ציבורית.

ועכשיו שאלה אחרת - גופים שאינם מופרטים - עם חובות כאלה - אתם דורשים להפריט. אז מה עושים עם מי שהוא אחד מגדולי בעלי החברות הפרטיות בארץ שמגיע לחובות כאלה?

ישן 23-04-2013, 18:57
  משתמש זכר meac meac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.13
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "אני דיברתי על הסדר החוב שרצו לעשות עם רוסק עגבניות.."

הסדר החוב כלל הזרמת כסף של משקיע זר, אדוארד אלשטיין, בסך של כ-270 מ' ש"ח. ללא ההסדר, הוא ככל הנראה לא יזרים את הכסף, כי למה לו להשקיע בחברה ששווה אפס ש"ח או אולי אף מינוס?

מה עושים עם חברה פרטית שהגיעה לגירעון בהון העצמי? סוגרים אותה, משתלטים על הנכסים שלה, אם נשארו לה, ומקווים שבפעם הבאה יבצעו השקעות טובות יותר. שמע, יש המון דמגוגיה בכל הנושא הזה, והמון התלהמות. אנשים מדברים על "הסדרי חוב של 21 מיליארד ש"ח", נכון שנשמע מפחיד? אבל כמה יודעים שהסכום הזה הוא מתוך כמעט טריליון ש"ח של חיסכון פנסיוני, ותיק ציבורי של 2.5 טריליון ש"ח בסך הכל? תגיד לי אתה האם עכשיו זה עוד נשמע מפחיד.

תמיד תהיה חברה שתיפול (זה נכון גם לאדם פרטי, בין אם בעל עסק קטן או רוכש דירה), ותמיד חלק מהאשראי יימחק. מי שלא רוצה, שישקיע את כל הכסף שלו בפק,מ, עם ריבית ששואפת לאפס. רק שלא יתעורר בגיל 67 ויגלה שלא נשארה לו פנסיה עם תשואה שכזאת.
ישן 24-04-2013, 21:09
צלמית המשתמש של רועי AZ

אני החלטתי? כך כתוב בכתבה. ואתה יודע מה.. כמו שיש ועדים מושחתים
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "והחלטת שהתפקיד שלהם מיותר כי?..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
והחלטת שהתפקיד שלהם מיותר כי? ולמה שדנקנר יעסיק אנשים שהוא לא צריך וישלם להם סכומי עתק? מה ההגיון בזה?

אני מניח שהדבר אינו פוסח על אחרים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר