לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-04-2013, 19:34
  משתמש זכר Smilop Smilop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.12
הושגה הסכמה בין האוצר וחברות התעופה: המדינה תממן 97.5% מעלויות האבטחה

הסכם בין משרד האוצר לחברת אל על הוביל הערב (יום ב') לסיום השביתה שקירקעה את מטוסי חברות התעופה הישראליות. לפי הסכם זה, בעיות האבטחה של אל על, הנובעות מהיותה חברה ישראלית הפועלת בתנאים מיוחדים, יטופלו. "נציגי אל על הבינו כי מדיניות השמיים הפתוחים היא מציאות גמורה", נכתב בהודעת משרד האוצר. האוצר יקים גם צוות שידון עם ארקיע וישראייר על השלכות ההסכם עליהן.

במסגרת ההסכם יגדיל משרד האוצר את השתתפות המדינה ל-97.5% מהוצאות האבטחה של חברות התעופה הישראליות ומנגד הן יסכימו לבצע צעדי התייעלות שיוזילו את עלויות האבטחה הכוללות שעומדות על כחצי מיליארד שקלים בשנה. כיום מממנת המדינה 60% מהוצאות האבטחה ולפי התוכנית המקורית, שיעור זה היה אמור לעלות ל-80%. אל על מספקת את שירותי האבטחה גם לחברות התעופה הישראליות האחרות.
מנכ"ל אל על אליעזר שקדי, שהגיע לדיון בנושא השביתה בבית הדין הארצי לעבודה, הגדיר את ההסכם כ"מענה הולם וראוי לסוגיית האבטחה". הוא החמיא לפקידי האוצר ונציגי ההסתדרות והדגיש כי טיפולם בנושא היה "הוגן וענייני". לדבריו, "אנו פועלים על פי החוק ויותר על פי מה שמגיע לנוסעים. אני מקווה לטובת הלקוחות שלנו שנחזור לפסים רגילים הכי מהר שאפשר".

על פי הודעת ההסתדרות, "החלטת האוצר לממן 97.5% מהוצאות הביטחון של חברות התעופה הישראליות מאפשרת לאלפי מפרנסים לנשום לרווחה ולחברות לקבל תנאי תחרות הוגנים בענף התחבורה. חבל שנדרשו יומיים של שביתה ופגיעה במאות אלפי אזרחים כדי להגיע לסיכום שניתן היה לקבל כבר ביום שישי".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4371020,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-04-2013, 21:26
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Vladin שמתחילה ב "לא ידעתי מה זה MITM עד..."

אתה לא באמת יכול לדעת. זו בדיוק הסיבה שהמנגנון הזה קיים ב SSL - כדי שתדע שמישהו חטף לך את החיבור בדרך אל השרת, ועונה לך במקום השרת.

כמובן, שהעובדה שהאתר הוא "Untrusted" אינה אומרת בהכרח שעושים לך MITM. זו רק אחת הסיבות.

הדרך היחידה לדעת היא או להצליח לאמת את התעודה (כפי שהוצע, תאריך מכוון במחשב זה חשוב, כי אם הוא לא מכוון, ייתכן שהתוקף של התעודה [שהוא בד"כ בתקופה של בין שנה לחמש שנים] הוא לפני או אחרי התאריך במחשב שלך, ואז הוידוא ייכשל).

אם מותקנות במחשב שלך תעודות מעודכנות של ה CA-ים (מה שיצרן הדפדפן ו/או מערכת ההפעלה אמור לטפל בו, הכל תלוי בנסיבות), אז מבחינתך עשית הכל, ואז, אם גם התאריך מכוון. צריך לחשוד.

אני יכול רק להציג לך את איך התעודה נראית אצלי, ואתה יכול להשוות מספר סידורי, טביעות האצבע וזהות החותם, בהנחה שאתה סומך עלי שאני לא מתקיף אותך, ושאם יש MITM, מי שעושה את זה, לא ישבש את התמונה שאני טוען כאן באשכול, או ישבש את הגישה שלך לאמזון, משם נטענת התמונה. אם אתה רוצה לסמוך על ה SSL של פרש, אתה יכול לטעון את הדף הזה מחדש עם https במקום http בהתחלה (בתקווה שלא תקבל גם כאן הודעת Untrusted...), ואני גם עושה את הקישור לתמונה קישור SSL-י, שאמור להיות אל ההוסט: d3b42bp0echy4z.cloudfront.net

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 23-04-2013, 07:39
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי moti.rubin שמתחילה ב "אתה תסלח לי פופוליסט (או סתם..."

אוי די, זה קל להאשים אדם בפופוליזם כאשר הוא מצביע על שיטה דפוקה. אף אחד לא דיבר על הצבת מאבטחים על מטוסים. האבטחה האמיתית נעשית בשדה התעופה, לפני הצ'ק-אין, בבידוק הבטחוני ובכל שאר הרבדים שאותם אתה צריך לעבור כדי לעלות על מטוס. את רמת האבטחה שאתה לוקח כמובן מאליו בנתב"ג, לא תמצא בשדות תעופה אחרים, מלבד בשדות תעופה אמריקניים, שם את האבטחה מבצעת הTSA

מאבטחים על מטוסים אינם אלא חסם אחרון, למקרה של כשלי אבטחה קטסטרופליים. עצם כך שאתה כמעט לעולם לא שומע על מאבטחים חמושים שמנעו צרה או השתלטו על אדם בעייתי, מעיד על חוסר החשיבות שלהם במכלול האבטחה של טיסות

ישן 23-04-2013, 21:16
  משתמש זכר Smilop Smilop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.12
בתגובה להודעה מספר 50 שנכתבה על ידי meac שמתחילה ב "יש לך את זה ביותר מפחיד? כי..."

השוק של הפסטה והשוק של התעופה זה לא אותו שוק ואפילו אם אין לך מושג וחצי בכלכלה, היית מבין את זה ישר. אוסם לא חברת פסטה... היא חברה שמייצרת עשרות סוגים של מוצרים. פתיחת השוק של הפסטה, איפשר לחברות ישראליות לייבא את המוצרים מחו"ל ולשווק אותם בישראל - אלו עדיין חברות ישראליות שעשו את העבודה העיקרית של הייבוא, של האריזה, של המשלוח, של השיווק.

בתעשיית התעופה - אתה מכניס חברות זרות למשחק הישראלי. הן יגרפו את כל הקופה, בלי חברות ייבואניות ובלי מתווכים. העובדים שיפלטו מאל על (ואין ספק שאל על צריכה להתייעל, גם במחיר של צמצום עובדים) לא יפלטו לחברה ישראלית מתחרה - חדשה, כי החברות המתחרות החדשות הן לא ישראליות. הם פשוט יפלטו למעגל האבטלה.

זו המציאות. צר לי שאתה לא מוכן לקבל אותה. שום דבר שהוא 100% קפיטליסטי או 100% סוציאליסטי הוא לא טוב. צריך לדעת לשלב בין השיטות, אחרת יהיה פה ממש רע.

אני חושב שהממשלה מבינה את זה, או לפחות באופן חלקי. התמיכה שאל על קיבלה יכול להיות שיפתור את הבעיה הזו ואני מקווה שזה מה שיקרה.
ישן 23-04-2013, 21:41
  משתמש זכר meac meac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.13
בתגובה להודעה מספר 51 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "השוק של הפסטה והשוק של התעופה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Smilop
השוק של הפסטה והשוק של התעופה זה לא אותו שוק ואפילו אם אין לך מושג וחצי בכלכלה, היית מבין את זה ישר. אוסם לא חברת פסטה... היא חברה שמייצרת עשרות סוגים של מוצרים. פתיחת השוק של הפסטה, איפשר לחברות ישראליות לייבא את המוצרים מחו"ל ולשווק אותם בישראל - אלו עדיין חברות ישראליות שעשו את העבודה העיקרית של הייבוא, של האריזה, של המשלוח, של השיווק.

בתעשיית התעופה - אתה מכניס חברות זרות למשחק הישראלי. הן יגרפו את כל הקופה, בלי חברות ייבואניות ובלי מתווכים. העובדים שיפלטו מאל על (ואין ספק שאל על צריכה להתייעל, גם במחיר של צמצום עובדים) לא יפלטו לחברה ישראלית מתחרה - חדשה, כי החברות המתחרות החדשות הן לא ישראליות. הם פשוט יפלטו למעגל האבטלה.

זו המציאות. צר לי שאתה לא מוכן לקבל אותה. שום דבר שהוא 100% קפיטליסטי או 100% סוציאליסטי הוא לא טוב. צריך לדעת לשלב בין השיטות, אחרת יהיה פה ממש רע.

אני חושב שהממשלה מבינה את זה, או לפחות באופן חלקי. התמיכה שאל על קיבלה יכול להיות שיפתור את הבעיה הזו ואני מקווה שזה מה שיקרה.

השוק לא אותו שוק אבל ההפחדות הן אותן הפחדות. אה, מה קרה להפחדה על 15 אלף מפוטרים בחברות הסלולר? ואם אתה בעצמך כותב שהחברה בזבזנית ולא יעילה וצריכה לפטר עובדים, אז מה אתה רוצה ממני?
אוסם לא רק חברת פסטה ואל על לא רק חברה של טיסות סדירות. הכתבה השניה שקישרתי אליה למעלה מספרת על מספר סוגי חברות תעופה וכיצד אל על נמצאת במקום הלא נכון.

לגבי חברות זרות- אחלה, אז כמו שיבואן של פסטה איטלקית ירוויח מזה, כך ירוויחו מרפורמה גורמים אחרים בישראל. למשל- תעשיות התיירות והמלונאות, שמבקשות/דורשות/מתחננות לתהליך הזה כבר שנים רבות. אז אם לחברת תעופה ישראלית אין ערך מוסף על פני חברות אחרות, לתיירות הישראלית יהיה רווח יפה מזה. פתרתי לך את ההפחדה או שאתה עדיין מאחורי הסינר של עייני?

לגבי הצריך לדעת לשלב, אתה מוזמן לגשת לפוסט הטרי שפתחתי על דנמרק. שילוב מנצח ממש. יש כשל לוגי שאיני זוכר את שמו אבל אתה מדגים אותו כעת, בו אדם טוען שדרך הפשרה היא תמיד הטובה ביותר.
ישן 23-04-2013, 23:11
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
אתה בכח מתווכח, כשבוודאי ברור גם לך שאתה נאחז בקש עם הטיעונים שלך
בתגובה להודעה מספר 53 שנכתבה על ידי Smilop שמתחילה ב "אוי ווי... איזה חרטוט..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Smilop
שמיים פתוחים יגדיל את התיירות לישראל? כמה תיירים נראה לך שיש, שהסיבה היחידה שהם לא באים לישראל היא עלות כרטיס הטיסה?

ועדה של משרד התיירות מצאה שהרבה פעמים, טיסות לישראל עולות פי כמה וכמה יותר מטיסות ליעדים במרחקים דומים:

"הוועדה גם בדקה את מחירי הטיסות לישראל לעומת טיסות בקווים אחרים במרחקי טיסה דומים, וגילתה כי הטיסות לישראל יקרות ב-44% עד 147% בהשוואה לטיסות ליעדים אלו.

כך, למשל, טיסה ממילאנו למרקש, מרוקו, עלתה במאי האחרון לפחות 163 אירו, בעוד שמחיר המינימום ממילאנו לת"א היה 321 אירו. טיסה מפריז לטאלין בירת אסטוניה עלתה 192 אירו לפחות, לעומת 474 אירו ומעלה מפריז לת"א. עוד פערים: לונדון-מרקש 351 אירו ולונדון-לרנקה 340 אירו, לעומת 503 אירו מלונדון לת"א; רומא-קהיר 235 אירו לעומת 410 אירו בקו רומא-ת"א.
"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4295781,00.html

אז כן, אני בטוח שרוב התיירים לא מוכנים לשלם אחוזים ניכרים לטיסה למרחק מארץ מוצאם עד לישראל, ויעדיפו יעד אחר ולא לשלם כמעט 150% על טיסה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Smilop
מה הקשר חברות הסלולר? פתחת את שוק הסלולר לחברות זרות? על מה לעזאזל אתה מדבר?

אתה יודע בדיוק על מה הוא מדבר, אל תיתמם.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

נערך לאחרונה ע"י efekt בתאריך 23-04-2013 בשעה 23:14.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:08

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר