לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-07-2013, 21:32
צלמית המשתמש של Narion
  Narion Narion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.08
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Vladin שמתחילה ב "שמעתי פעם על איסור ביצוע..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Vladin
שמעתי פעם על איסור ביצוע מרדפים אחרי אופנוענים, נהגי טרקטורונים וכדומה מהחשש שעוברי דרך יפגעו. שאלה למבינים? האם באמת קיים או היה איסור כזה במשטרה? אם כן, מדוע בוטל או מדוע לא מכבדים אותו במידה ועודנו קיים?

יכול להיות שזה סתם שקר כי אף פעם לא אימתתי את זה, ולכן אני שואל.

בתור אחד שרוכב על אופנוע על בסיס יומי, לא מעט פעמים לי באופן אישי בא לרדת מהאופנוע ולתת את הקסדה לראש לכל מיני חמורים בני 17 שנוהגים כמו מפגרים, ומסכנים את החיים שלהם ובעיקר את החיים של נהגי המכוניות.

נהגי המשלוחים הם מכה, הם חותכים נתיבים, עוברים בלי לאותת, נוסעים מעל המהירות המותרת, נכנסים באי כניסה, לא נותנים זכות קדימה, וכ'ו..

והכל בשביל לעשות כמה שיותר כסף (יותר טיפים = יותר כסף).

אני בעצמי הייתי משלוחן, אבל מעולם לא עברתי על שום עבירת תנועה.

אני לא אומר שהמרדף הגרנדיוזי של המשטרה היה מוצדק, אבל אני כן שמח שהמניאק נתפס, ואני מקווה שהוא יקבל שלילה לכמה שנים טובות.

נ.ב

הדבר הכי מסוכן בכל הסרטון הזה היה שהרוכב המשטרתי (אופנוע כבד - לא קטנוע!) עלה על מדרכה ציבורית, אוליי ע"פ החוק מותר לו לעשות את זה, אבל ע"פ ההיגיון הוא פעל כמו מפגר, אם הוא היה מפספס ילדה קטנה, או אמא עם עגלה, או קשיש שישב על ספסל, זה היה שווה את זה?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2013, 17:56
  משתמש זכר Vladin Vladin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.12
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Narion שמתחילה ב "[QUOTE=Vladin]שמעתי פעם על..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narion
הדבר הכי מסוכן בכל הסרטון הזה היה שהרוכב המשטרתי (אופנוע כבד - לא קטנוע!) עלה על מדרכה ציבורית, אוליי ע"פ החוק מותר לו לעשות את זה, אבל ע"פ ההיגיון הוא פעל כמו מפגר, אם הוא היה מפספס ילדה קטנה, או אמא עם עגלה, או קשיש שישב על ספסל, זה היה שווה את זה?

זה בהחלט מסוכן. גם אם זה לא היה אופנוע כבד, אלא סתם בן אדם שרץ במהירות 20-40 קמ"ש (בערך המהירות שבה נסע האופנוען המשטרתי על המדרכה), היה יכול להיגרם נזק כבד. התנגשות חזיתית במהירות כזו מאוד מסוכנת להולכי רגל. יכול להיות גם שנהג חונה היה פותח דלת בהפתעה, ואז מישהו בטוח היה יוצא עם נזק גופני, או לא יוצא מזה בחיים בכלל.

הסכנה בהתנהלות כזו ברורה לי ולא ממש חידשת לי. אני יותר רוצה לדעת אם קיים האיסור שדיברתי עליו, ואם כן, מדוע אינו כובד במקרה הזה?
ישן 28-07-2013, 21:00
צלמית המשתמש של Narion
  Narion Narion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.08
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "למה אין לך את היכולת להסתכל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
למה אין לך את היכולת להסתכל על הסוגיה בצורה בהירה? פושע צריך לדעת שירדפו אחריו ויתפסו אותו לא משנה מה, אחרת אין למשטרה "שיניים". זה בדיוק כמו שמחבלים צריכים לדעת שעצם העובדה שהם מתחבאים בין אזרחים לא תציל אותם, אחרת הם תמיד יתחבאו בין אזרחים ולנו אף פעם לא יהיה מה לעשות נגדם.

הקטע הוא שאין לך אחידות של זה בכל הארץ.

בארה"ב למשטרה יש כוח מפחיד, אנשים שם יודעים שלא כדאי להם לקחת צ'אנס, וזה לא משנה אם אתה עברייך בשיקגו או בלוס אנג'לס.

בישראל השוטרים הם בדיחה מהלכת, כנ"ל שוטרי התנועה כמובן.

(מבלי לפגוע כמובן - אני רק מציין עובדות בשטח).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר