לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2013, 19:34
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "השרים אישרו שחרור האסירים: "למען העתיד""

אני תוהה לעצמי אם חוץ מלהתכופף ולהוריד את המכנסיים יש לנו עוד לאן להתדרדר. בהתחלה שיחררנו רוצחים כדי לקבל הסכם, עכשיו אנחנו משחררים רוצחים כדי שהפלסטינאים בכלל יסכימו לשבת איתנו למו"מ שתוצאותיו והמחיר שהוא יגרור ממש לא ברורים. אני מניח שבשלב הבא הפלסטינאים יבקשו שאנחנו נהרוג כמה ישראלים בעצמנו כדי שהם יסכימו לחשוב על אולי לחשוב על לחדש את המו"מ. זה פשוט עצוב. אם הם באמת רוצים שלום למה הם צריכים מחוות כדי להסכים למו"מ? למה אנחנו לא מקבלים מהם מחוות כדי לפתוח בדיונים?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-07-2013, 00:22
  cesium cesium אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.11
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "ori זה לא אתה זה שאמר"

כמה נקודות לשני הצדדים:

א. אלו שמצרים על בנט+לפיד צודקים מנקודת ראותם, אבל שוכחים שאחד המגזרים היחידים שלא היה כל כך אכפת לו מצורת חייהם הוא המגזר שבנט מייצג, וזה המגזר שהם עובדים קשות לנכר. גם ויקרה התסריט שלו הם מצפים, מה קורה יומיים אח"כ (רמז: בנט לא מאבד זכות הצבעה עדיין)? תאוות הנקמה יכולה לעבוד גם בכיוון השני. והזרמים האחרים לא אוהבים אותם יותר בסופו של דבר. זה נראה מיותר ומטופש מבחינה פוליטית.

ב. הטענות כלפי החרדים גם כן מוצדקות מנקודה מסויימת, אבל לרוב אותם אנשים לא היתה בעיה עם החרדים בממשלת נתניהו הראשונה למשל....

בסופו של דבר שריפת הגשרים ההדדית מעניינת מבחינה סוציולוגית, אבל כצופה מהצד קשה לי לראות במה באמת מדובר (הרי אין כאן שום הגיון פוליטי). נראה כי יש משהו אחר מאחורי העוינות מאשר קונסטלציה פוליטית זמנית כזו או אחרת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:53

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר