20-01-2014, 09:24
|
|
|
חבר מתאריך: 10.05.10
הודעות: 2,076
|
|
כיצד צה"ל (וצד"ל) התכוננו לחורף 1993
כתבה מבמחנה מנובמבר 1993, בכתבה נכתב גם איך צד"ל מתכונן לחורף .
לפי סא"ל גבי קצין התחזוקה של היק"ל ההפגזות התכופות פוגעות בהכנה לחורף. ההכנות לחורף כוללות איטום,זיפות,תיקון ושיפוץ. התנורים במוצבי צד"ל נקראים "סובייה" והם מתוצרת מקומית.
למזון דואד צד"ל בעצמו. הוא רוכש לעצמו מנות כמו חומוס טחינה בשר מקופסאות ותבשיל פופולארי העשוי אורז תפוחי אדמה שעועית ובשר.
הפיתות של צד"ל עמידות וטעימות יותר מהלחם של צה"ל, המצייד אותם גם בביסויט צה"לי.
את פינוי השלגים ביצעו קבלנים מקומיים, שגם דרשו פחות כסף.
|