זה היה נראה סביר אילו היה מדובר במחשב ב5K. כיוון שזו מערכת ב8K, זה ממש לא. הערות:
1. לוח האם הוא Z87 שנועד בעיקר לאוברקלוקינג, בעוד המעבד לא מסדרה K, מה שאומר שהוא לא מיועד לאוברקלוק. אז אם אתה לא מתכנן המהרה, אפשר להסתפק בלוח H87, אלא אם יש סיבה אחרת להעדיף אותו.
2. בתקציב כזה למחשב זו בכלל איוולת לקחת לוח אם ומעבד בסוקט LGA1150. מי בנה את המפרט?
3. יש סיבה מיוחדת לכרטיס מסך AMD? ועוד אחד זול יחסית, שלא נותן הרבה מעבר לביצועי הליבה הגרפית במעבד?
4. כונן SSD עדיף EVO של סמסונג.
מה המטרה הכללית של המערכת? ד"א, אם הכוונה לכלול את כל הציוד ההקפי, אז חסר רמקולים.
עריכה: בתקציב של 8K אתה יכול להשיג הרבה, אבל הרבה יותר ממה שקיבלת. הנה לדוגמא מפרט חזק בהרבה, עם מעבד ולוח אם מסדרת האקסטרים של אינטל (שאינם כוללים ליבה גרפית מובנית שאתה לא צריך, ממילא אתה משתמש בכרטיס מסך חיצוני) עם כרטיס מסך חזק פי שלוש ויותר ממה שהיה לך בהצעה המקורית:
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il -
סה"כ: ₪7992 מתחרים בכל הצעה בפורומים!
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.
תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה
מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 7833 ₪
והאמת שאני כבר לא כזה מעודכן ברכיבים
תודה רבה על התגובה - אני אשתמש במפרט במפרט שהרכבת
רק מספר שאלות
1. זכרון - מה זאת החברה הזאת בדיוק ? לא שמעתי עליה
2. מה העדיפות של הלוח אם הזה והסקוט הזה על ה1150 ?
3. הכרטיס מסך amd פשוט בגלל שזה מה שאני רגיל אילו
4. קירור כתוב שזה מעבד עם מאורר - יש כזה הבדל בקירור אם אני לא עושה OC ?
וגם יוצא שאני מקבל שני מאוררים גם בקופסא וגם מה שקנית
בעיקרון המחשב מיועד רק לגרפיקה (לא משחקים) - הדמיות תלת מימד וסרטוט - CAD
העדפתי מחשב חזק שאני לא אאלץ לעדכן אותו בכמה השנים הקורבות - אשמח לשמוע גם אם יש לך הצעות לצריכים שלי בסכום נמוך יותר
ותודה רבה על התגובה - כנראה שחסכת לי הרבה כאב ראש
עכשיו גם כשאני עובר על זה אני מבין שעשיתי די הרבה שטויות
נערך לאחרונה ע"י Eli_lub בתאריך 19-03-2014 בשעה 16:59.
1. Hynix זה היצרן השני בגודלו בעולם לזכרונות (אחרי סמסונג). רק בשנה האחרונה שריפה של חלק מאחד המפעלים שלו הזניקה את מחיר כל הזכרונות בעולם http://www.fresh.co.il/vBulletin/t-...פויים_לעלות_עוד
והמחיר עדיין לא ירד... בכל מקרה, יצרן הזיכרון זה הדבר הכי פחות חשוב בו.
2. סדרת האקסטרים היא למשתמשים מקצועיים, וכולה מכוונת לביצועים ועבודה קשה. מעבר לזה, ההבדל הכי גדול זה שמעבדים בסוקט LGA2011 לא כוללים ליבה גרפית, (שאתה בכל מקרה לא משתמש בה) ואתה משלם נטו על מעבד. החיסרון הוא כמובן מחיר לוח האם שעולה כפול.
3. סבבה. זה כבר תלוי בשימושים שלך. תבדוק מה הכרטיס הכי מומלץ לעבודה עם התוכנות שאתה עובד איתן, ואותו תקנה.
4. מעבדים לסוקט LGA2011 גם כשהם BOX, מגיעים בלי קירור. (עריכה: אני רואה שבלינק רשום שהוא מגיע עם קירור, אך ככל הידוע לי - הוא לא מצפיה בסרטון הזה
לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן. שבו נראית גרסת BOX, אין קירור)
אפשר לבנות מפרט ברמה נמוכה יותר (שעדיין תתאים לצרכים כמובן) בהתבסס על LGA1150, ובתקציב של כ6500₪.
רק תרשום שמות של תוכנות ספציפיות, כדי למצוא כרטיס מסך שיעשה את העבודה הכי טוב.
נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 19-03-2014 בשעה 17:33.
אוקיי, הרבה בקשות, לוקחות זמן. הצרכן הכי גדול של משאבים גרפיים זה פוטושופ, ובשבילו יספיק GTX650 עם 2GB. מעבר לזה, אין הבדל גדול בין הI5 לI7 הקודם, לא כזה ששווה 400₪ לפחות.
לחלופין, אפשר במקום כרטיס המסך הקיים, להכניס כרטיס עריכה גרפי מקצועי QUADRO, שהעלות שלו מתחילה מ2000₪.
סה"כ: ₪6626 מתחרים בכל הצעה בפורומים!
מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6494 ₪
אני חושב שלREVIT יש דרישות מערכת יותר גבוהות מPhotoshop
במיוחד בפרויקטים במימדים גדולים
אתה חושב שאין עדיפות לI7 ?
חוץ מזה אני רואה שחזרת לסקוט 1150 עם הכרטיס מסך מובנה, לא עדיף ה2011 שאמרת ?
ושוב אני ממש מודה לך על העזרה
כן, כי ב8 יש גם תקציב לI7.
(1150)
תעשה קצת עבודה; נסה לחפש השוואות של זמן רינדור בrevit למשל, בין GTX650, GTX780, ו QUADRO K2000 2GB GDDR5.
כנ"ל גם בין I7 4770 לבין I5 4670, כי ההבדלים הרלוונטים בינהם זה בעיקר מספר הליבות הוירטואליות.
ונראה כי ה 4770K 1150 מתפקד יותר טוב מאשר זה שבסקוט 2011
בנוסף הכרטיס המסך הראשון שהצעת לי 760 מתפקד יותר טוב מהQUADRO הנמוך ביותר והועלה באופן משמעותי זול ממנו
הספק היחיד נשאר לי בקשר לזכרון - שלא מצאתי כל כך מבחני ביצועים שלו
בסופו של דבר הגעתי למפרט הזה (אמרתי כבר שנשאיר אופציה לOC )
נראה סבבה. אם אתה שוקל אוברקלוק, אז הקירור שלך צריך להיות משהו שעולה בסביבות ה200₪ ומעלה. לא צריך קירור נוזלי, אבל שקירור האוויר יהיה רציני.
לגבי המארז, R2 MIDI שווה את תוספת 100₪ עליו.
מה דעתך על ה Scythe MUGEN 3 REV B ?
חוץ מזה - העירו לי שהכרטיס מסך לא יכנס למארז ללא הורדת כלוב הארד דיסק עליון
ובטח שלא לקירור שצינתי
גם המארז שציינת לא מספיק גדול לפי מה שהבנתי
בכל אופן זה המפרט הסופי אחרי שהחלטתי שזה לא נורא בכלל לוותר על הכלוב העליון ( גן יעזור מעט לאיוורור
רק יש לי מעט חשש מהספק (550 יספיק למרות שהוא איכותי יותר )
זה פשוט בנדל עם המארז
הכרטיס מסך לבד דורש 500
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל
סה"כ: ₪7921 מתחרים בכל הצעה בפורומים!
מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 7763 ₪