לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-02-2015, 14:05
  israely israely אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.15
לימור לבנת: "נאורי האקדמיה" פסלו את פרופ' אומן בגלל דעות פוליטיות, השבט הלבן צבוע

הקליקה הריעה כשחתן פרס ישראל לתקשורת, נחום ברנע, אמר שראש הממשלה נתניהו זקוק לאישפוז, והתעלמה כשהירשפלד, גרץ, בן-פורת ועוד חתמו על עצומות הקוראות לסרבנות.

הקליקה הדירה לאורך שנים את מי שלא היה שייך ולא חשב כמוהם, גם כשהיה מדובר בענקי תרבות כמו נעמי שמר, משה שמיר, נעמי פרנקל ואפרים קישון...

"נאורי האקדמיה" בוועד המנהל של אוניברסיטת חיפה פסלו לפני שנה את פרופ' ישראל אומן, חתן פרס נובל, מקבלת תואר "דוקטור לשם כבוד" בשל דעותיו הפוליטיות.

לשבט הלבן לא מפריע שכ-15% בלבד מהזוכים בפרס הן נשים, ושרק 3 מתוך 57 הזוכים בפרס ישראל בספרות אינם אשכנזים.

לראש הממשלה בנימין נתניהו זה כן מפריע.

הוא סבור שפרס ישראל צריך לשקף את כל החלקים והרבדים בחברה הישראלית;
ולכן, ראש הממשלה לא קיבל חלק מההמלצות שהוגשו לו.
עכשיו השבט מנסה להתגייס נגדו ולעשות לו דמוניזציה.
קוראים לזה צביעות.
בעיני, זו עוד סיבה להצביע נתניהו.

https://www.facebook.com/pages/Limo...7778990?fref=nf

בן דרור-ימיני באותו העניין:

הברנז'ה רוצה מונופול על פרס ישראל
כבר שנים שלקבוצה מאוד קטנה יש שליטה על פרס ישראל. חבר מביא חבר. שר החינוך, שעכשיו הוא בנימין נתניהו, איננו חותמת גומי של אף אחד. זכותו לסלק מהוועדה אדם שתומך בסרבנות. זכותו לפעול למען ועדות בהרכב הוגן ומאוזן יותר. זו לא רק זכותו. זו חובתו. ולא, אין לזה שום קשר לימין או שמאל. אני לא תומך ליכוד ולא אצביע לנתניהו. אבל ההגינות, יסלחו לי חבריי, קודמת לפוליטיקה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-02-2015, 13:35
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.09
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי סיורניק שמתחילה ב "שאלה לא קשורה לנושא - היית..."

כן ולא.
אני מכיל אותו מבחן אמינות על מה שמתפרסם בפייסבוק/ טוויטר/ בלוגים כמו שאני מכיל על כל אמצעי תקשורת.
אתה תמיד חייב לשאול את עצמך: מי מפרסם? מה הוא מפרסם? מה האינטרס שלו? מה העמדה שלו? מה המקורות שלו? מה מידת האמינות שלו? וכו'... זה לא קשור להיות האמצעי "ניו מדיה", עיתון, או חדשות 2 . אני לפחות, לא מאמין לכולם במידה שווה.

ב"ניו מדיה" אכן יש אלמנט של 'כיכר השוק' בגלל האופי הדמוקרטי. הפלטפורמה שדובר צהל וילד בכיתה ט' מקבלים זהה. כנ"ל בלוגים ואתרים. אתר הבית הלבן, ופרש מקבלים פלטפורמה שווה. מצד שני, ה"אולד מדיה" רוויה וספוגה עד לשד עצמותיה באינטרסים, וברדיפה אחרי סנסציות וחשיפה למפרסמים מעל הכל. מספיק לראות את מדור "בריאות", או כתבה על נושא מדעי כלשהו, בידיעות בשביל לחזות בתת רמה עיתונאית.

יש גם מקרים ש"ניו מדיה" הרבה יותר אמינה מאמצעי תקשורת מקובלים. כשיאיר לפיד מפרסם הודעה בפייסבוק שלו אתה יכול להיות משוכנע שזה בדיוק מה שהוא התכוון להעביר (בהנחה שלא פרצו לו לחשבון). כשמפרסמים משהו שהוא אמר בעיתון, אתה יכול להיות בטוח שהציטוט הוא חלקי, ואולי לא בהקשר הנכון...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר