לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-07-2005, 00:30
  בז 69 בז 69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.03
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אז רבבות המפגינים למען דמוקרטיה הם בהמות? תחי הנאורות החדשה..."

בוא ונבהיר זה לזה דבר אחד.

נסיון להשתמש ב"אומללות" למען השגת מטרות חיוניות, בדר"כ משיג ההיפך.

הרעיון הנאצל של הפגנת המונים למען "דמוקרטיה" הולך ונהפך להפניג משפחתי אצל הדודים החביבים.

לראות את ערמות החבר'ה המצפים ל"פקודה" מהרב, בעודם רוקדים לצלילי הדרבוקות...?אני לא מבין איזה מין הפגנה זו.

גילוי השמחה לאיד של חלק מהחברי כאן מכאיס למדי, אך ניתן גם להבינם בשל נסיונם של המתנחלים להשיג תמיכה ציבורית אפילו על חשבון עולליהם.

אנשים המוכנים להרעיב/להצמיע את ילדיהם למען אדמה, לא להם? תוך תשובה שהם גאים ע"כ?

הממשלה נוקטת מדיניות לאומית כוללת,אין להם פנאי להתייחס לגילוי טינה מאיזה זרם מסוים בציבור

ההתנתקות הפכה זה זמן לעובדה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-07-2005, 01:08
  בז 69 בז 69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.03
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "צריך לדעת מתי לסגת - אלא שכאן האמת היא שנסיגה רק תזיק לאג'נדה שלהם."

הדבר היחיד המעסיק אנשים בגילו של המרציפןהינו ראי ההיסטוריה.

לנו כאנשים מבוגרים נראה הנסין להציג את שרון כאילו מכר את ה-"מלוכה" בעד חנינה, מעושה.

העמדת הפנים שלנו כאילו "עסקים כרגיל" לא עושה רושם יותר על איש בעולם ,אולי בפורום השביעיות או אצל החבר'ה של גמליאלי/גבריאלי ,נותרו כמה המומים.

רוה"מ ממולח במידה מספקת, אע"פ שאינו בדיוק "כוס התה שלי", אני נוטה להאמין שבוויתור אחד הוא משיג יותר מאשר עמידה על עקרונות.

החבר'ה ישלחו למאסר(לו יעברו על החוק) וכל האשמה על כתפיהם בלבד.

כ"כ מכאיסה אותי השחצנות של "בעלי הגאווה"זאת צורה בלתי נסבלת ,הם מבינים מה צודק בכך שהם גוררים את טפם עימם?

איפה הללו גילו עיקביות כאשר פינו את אנשי הלחם והאוהלים בירושלים,למה לא פצו פה בשביתת הנכים?

הללו מטיחים בנו את מסכנותם.צ'טער לא חס על איש.בטח לא על אלו "שקפצו לבקר".
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר