לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2016, 08:50
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
טראמפ התחיל להיות דיפלומטי

http://news.walla.co.il/item/2945982

בשיחה עם תכנית הבוקר של CBS אמר כי בריסל נחשבה פעם לאחת הערים "היפות והבטוחות" ביותר בעולם. "מדובר במופע אימה. אין כל היטמעות". לדבריו, הפוקוס המרכזי צריך להיות על מעקב אחר הגירה. "לא אמרתי לעצור את זה", הסביר. "אמרתי שצריך להיות זהירים מאוד. עלינו להיות מאוד מאוד חזקים וערניים בגבולות. עלינו להיות קשוחים.

"יש לנו אנשים שנכנסים למדינה שלנו ללא מסמכים מזהים. אין לנו כל מושג מי הם או מאיפה הם באו. הם עשויים להיות קשורים למדינה האסלאמית (דאעש)". טראמפ ציין כי הוא מתייחס למתקפות בבריסל מבלי שהתייעץ קודם עם יועציו למדיניות החוץ.

"לא דיברתי איתם הבוקר, אבל אדבר איתם בהמשך", הודה. "ואני אגיד לך עכשיו, מה הם יכולים לייעץ לי? אם הם לא ייעצו לי להיות חזק וקשוח בגבולות, אז אני כנראה לא מעריץ גדול שלהם". הוא הוסיף: "אני מבין במדיניות חוץ, אני מבין בביטחון כמו כל אחד".

*

הוא צריך להיזהר שמרוב דיפלומטיות לא יאבד כוון, כמו שקרה לשמאל.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 23-03-2016 בשעה 08:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2016, 10:37
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "בדומה לכל נשיאי ארה"ב - הוא יפעל על פי האינטרסים שלה"

כל הפוליטיקאים עוטים מעטה של דיפלומטיות ומבוקרות. אבל הכול תלוי במבחן התוצאה.

תמיד זה לא היה כל כך ימין-שמאל, אלא התייחסות טובה לישראל או שנאת ישראל סמויה או גלויה. אבל עם אובמה זה אסון לא רק לישראל אלא לכל העולם המערבי. זה משהו שונה לגמרי. אבל בנוסף לזה יש לו כנראה גם שנאת ישראל.

דרך אגב, ניסוח התגובה שלך בחלקה דומה מאוד איך מדברים במזדרונות הממשל אלו שהם נגועים בשנאת ישראל.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 23-03-2016 בשעה 10:40.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:41

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר