לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2005, 03:25
  alfa99 alfa99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.05
גיבוש צנחנים ..........................

אני הולך באוגוסט הקרוב לגיבוש צנחנים ויש לי מספר שאלות ...

1) לפי כל המאמרים באתר נשמע , כי רק אלו שהגיעו ראשונים בשקים באלונקות ובשאר הדברים עברו את הגיבוש , רק סוסים עוברים אותו .. יש מצב גם שאלו שלא הגיעו ראשונים גם יעברו את הגיבוש ? זה נראה קשה לא להתבלט בלי לעשות הצגות ......

2) מה הם מחפשים בדיוק בבנאדם , מה הם ירצו לראות ממני ? כושר , מנהיגות ?

3) מי שמסיים את הגיבוש עובר אותו ? גם אם בחלק מן התרגילים הוא לא הגיע ראשון ?

4) על מה נופלים בראיון ? מה הם מחפשים בבנאדם ?

5) מה הכי חשוב להראות בגיבוש ? מנהיגות כושר ? כאילו בוא נגיד והמדריך נותן נושא לדיון , אז בטח כולם מתחילים להיות פוזאיסטים של מנהיגות ומתחילים להיות דוקטורים שמנתחים את הארוע בקול רם שכולם ישמעו ...... או אם המדריך מבקש אנשים לעבודות , אז בטח כולם קופצים כי הם יודעים שזה רק יעזור להם ......

אני קצת מתרגש מהגיבוש , אם יש לכם המלצות וטיפים אז תכתבו ....... וכן קראתי את המאמרים !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2005, 17:49
  ky86 ky86 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.07.05
תשובות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alfa99 שמתחילה ב "גיבוש צנחנים .........................."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי alfa99
אני הולך באוגוסט הקרוב לגיבוש צנחנים ויש לי מספר שאלות ...

1) לפי כל המאמרים באתר נשמע , כי רק אלו שהגיעו ראשונים בשקים באלונקות ובשאר הדברים עברו את הגיבוש , רק סוסים עוברים אותו .. יש מצב גם שאלו שלא הגיעו ראשונים גם יעברו את הגיבוש ? זה נראה קשה לא להתבלט בלי לעשות הצגות ......
ממש לא,מחפשים בגיבוש הזה אנשים עם ראש טוב,כושר ממש לא משהו הכרחי בגיבוש,הם מחפשים פשוט מישהו שלא יפסיק,שלא יעצור אפילו שהוא לא נושם כבר. אלה האנשים שיקבלו דובדבן בדר"כ,לא הסוסים.
2) מה הם מחפשים בדיוק בבנאדם , מה הם ירצו לראות ממני ? כושר , מנהיגות ?
מנהיגות(לא בצורה מטורפת כמו חובלים וטיס),כוח סיבולת,ראש טוב,חברמן כזה(לא מצאתי מילה יותר טוב) וראבק(כאילו לא להפסיק גם שקשה).
3) מי שמסיים את הגיבוש עובר אותו ? גם אם בחלק מן התרגילים הוא לא הגיע ראשון ?
ממש לא,שמעתי על מספיק אנשים שלא הלך להם משהו,אבל הם פשוט לא וויתרו ולא הפסיקו לרוץ,אנשים כאלה זה מי שעובר את הגיבוש,לא כאלה עם דווקה הכושר הכי טוב.
4) על מה נופלים בראיון ? מה הם מחפשים בבנאדם ?
לא יודע.
5) מה הכי חשוב להראות בגיבוש ? מנהיגות כושר ? כאילו בוא נגיד והמדריך נותן נושא לדיון , אז בטח כולם מתחילים להיות פוזאיסטים של מנהיגות ומתחילים להיות דוקטורים שמנתחים את הארוע בקול רם שכולם ישמעו ...... או אם המדריך מבקש אנשים לעבודות , אז בטח כולם קופצים כי הם יודעים שזה רק יעזור להם ......
כל הקטע פה הוא לא להיות הכי דומננתי ולהשתיק את כולם,הקטע הוא להתבלת אבל לא לרמוס אנשים אחרי בדרך,ולומר את האמת,נגיד אם אתה לא חושב שאתה צריך להיות המנהיג,אל תעשה את זה דווקה בשביל להתבלת,זה לתת למי שאתה חושב שהוא הכי מתאים לתפקיד.להיות נחמד לשאר האנשים,לא לצעוק את מה שאתה חושב ובדרך שלא ישמעו את זה שבצד.
אני קצת מתרגש מהגיבוש , אם יש לכם המלצות וטיפים אז תכתבו ....... וכן קראתי את המאמרים
ראבק ראבק ועוד קצת ראבק בעיניים, זה בסה"כ ארבע שעות !

לפי מה שיודע לי עוד לא שלחו את הזימונים,לי אמרו במדור סיירות שזה בסוף אוגוסט.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:06

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר