לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 28-07-2005, 12:48
צלמית המשתמש של לידור
  לידור לידור אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 12,156
מידע מערכת ההתרעה מפני רקטות קאסם´שחר אדום´ תותקן באשקלון

במערכת הבטחון החליטו להתקין את מערכת ההתרעה מפני רקטות קאסם 'שחר אדום' גם בישובים נוספים בדרום הארץ, הערכה היא כי המחבלים יצליחו בקרוב לשגר רקטות לעיר אשקלון ולקיבוצים ומושבים בדרום.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.a7.org/data/images/2005/03/29/kasam-huliia-s.jpg]


במערכת הבטחון החליטו להתקין את מערכת ההתרעה מפני רקטות קאסם 'שחר אדום' גם בישובים נוספים בדרום הארץ, הערכה היא כי המחבלים יצליחו בקרוב לשגר רקטות לקיבוצים ומושבים בדרום וגם לעיר אשקלון, כך מדווח הבוקר העיתון ידיעות אחרונות.

מומחי רקטות של התעשייות הבטחוניות אמרו כי ארגוני המחבלים בעזה יכולים להגדיל ללא קושי את הטווח של רקטות הקאסם עד ל-20 ק"מ. עד היום שוגרו רקטות קאסם לטווח מרבי של כ-8 ק"מ, לדבריהם הידע הכימי והאווירודינמי זמינים מאוד וקל מאוד ליישמם וכי הפלשתינים לא רחוקים כבר מטווח של 10 ק"מ והשיפור 'לא בעייתי במיוחד', כלשונם.

בראיון לעיתון הארץ, הציג הרמטכ"ל הקודם משה יעלון, ערב פרישתו מתפקידו, את תחזיתו הקודרת ולפיה במידה ותחליט ישראל לחדול ממהלכי הנסיגות לאחר ההתנתקות בעזה וצפון השומרון הרי שהטרור הפלשתיני יעביר את איומי הטילים והרקטות למרכז הארץ.

בראיון זה אמר יעלון כי "אם לא ניתן לפלשתינאים עוד ועוד ועוד, תהיה התפרצות אלימה. ההתפרצות הראשונה תבוא ביהודה ושומרון, מצבן של כפר סבא, תל אביב וירושלים יהיה כמצבה של שדרות. יש סבירות גבוהה למלחמת טרור שנייה".

דבריו אלה של יעלון לא נשללו לחלוטין על ידי שר הבטחון שאול מופז. אם כי זה העדיף לקבוע כי "כל תסריט אפשרי, אולם בכירים ברש"פ הבהירו כי במידה והנסיגות הישראליות יבלמו לאחר ביצוע ההתנתקות הרי שהסכמותיה של הרשות עם ארגוני הטרור לתקופת רגיעה לא תעמודנה בתוקף.

A-7
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:18

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר