שלום לכם,
יש לי טלוויזיה ,מחשב וממיר YES בחדר.
במחשב יש לי חיבור למסך ולידו חיבור בצבע צהוב, ואחד החברים שלי אמר לי שזה חיבור כלשהו לטלוויזיה לא זוכר איך קראו לו...
אז רציתי לדעת אם זה באמת חיבור לטלוויזיה ואם כן אז איזה כבל אני צריך לקנות, ולאן אני צריך לחבר אותו בממיר\בטלויזיה.
אם יש אפשרות אז איך אני רואה טלוויזיה במסך של המחשב?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי McaricK שמתחילה ב "שאלה בקשר לחיבור מחשב לטלוויזיה או ממיר YES\HOT"
זה לא חיבור של tv-out(של הטלויזיה)
וגם אם היה לך חיבור זה לא נותן לך אפשרות לראות טלויזיה במחשב אלה הפוך..אתה תוכל לראות בטלויזיה את מה שאתה רואה במחשב..בשביל לראות במסך של המחשב טלויזיה צריך כרטיס טלויזיה
יכול מאוד להיות שאתה כן יכול לחבר את הממיר למחשב... כשמדובר על הממירים של יס/מתב מדובר ביציאה דיגיטלית מה שאומר שאתה לא צריך טיונר בכרטיס טויזיה לכן tv in בלי טיונר מספיק כמו כרטיסים שאפשר לחבר אליהם מצלמות וידאו וכו, שחכתי מה שם החיבור אבל יכול להיות שהוא קיים אצלך....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי McaricK שמתחילה ב "שאלה בקשר לחיבור מחשב לטלוויזיה או ממיר YES\HOT"
אתה צריך ממיר שיתחבר לטלויזיה. בהוט זה עובד בצורה חלקית- תוכל לראות את התחנה שרואים בממיר.
וזאת במידה ויש לך כ. TV.
בלווין - לא תוכל.- לא ניסיתי - אבל אני חושב שהסיכוי נמוך