06-08-2005, 22:13
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 13.04.03
|
|
|
אני אנסה
1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך
קוראים לך?
כי אין באמת דבר כזה מגדת עתידות , זו דרך נפלאה להפיל אותן אבל אז הן יגידו "ידעתי שתאמר את זה"
2.אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים,למה צריך לכבס מגבות אמבטיה?
סבון רגיל לצערינו לא הורג חיידקים הוא רק מסיר ליכלוך כך שגם שאתה מתנגב המגבת מתמלאת חיידקים והסביבה הלחה של המגבת היא כר גידול נהדר לחיידקים ( כמו תמיסת אגר על צלוחית פטרי) עם שאריות של תאי עור מתים שעוברים גם הם למגבת בניגוב. תענוג
3.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה?
כי יש הרבה עבודות בבית , לטפל בילדים ולעשות קניות היא רק מנקה , וזה באמת עוזר - זה משאיר זמן לדברים האחרים.
4.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית?
הגיונית שלא כי אין לא בית אז איפה יכרילו אותו להשאר בקרטון ?
5.אם שמן תירס עשוי מתירס,ושמן זית עשוי מזית,
ממה עשוי שמן תינוקות?
שמן "תינוקות" הוא בסך הכל שמן מינרלי נוזלי, שהוא אחד מתוצרי הלוואי של הנפט בתהליך זיקוק הבנזין. תעשית הנפט מייצרת בעל-כרחה כמויות מטורפות מהחומר הזה, וכל מה שנשאר לג'ונסון את ג'ונסון לעשות זה רק להוסיף קצת ריח, לשים את זה בבקבוק, ולכתוב על זה "שמן תינוקות".
http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=179202&sid=16
6.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות,
למה הלווייתנים נראים ככה?
מים כידוע קרים , וכדי להמנע מקור צריך בידוד , שכבות השומן האדירות של הליוויתנים מאפשרות להם לשחות גם באיזורים מאוד מאוד מאוד קרים. תחשוב איסה כבד הוא היה אם הוא לא היה שוחה
7. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס?
גם וגם אבל בעיקר מת.
8.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר,
"אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"?
באמת שאני לא יודע
9. כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה?
כמו כל אדם כן
10.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית?
אתה יכול ללמוד בצוותא עם אנשים איך לשפר את עצמך , אין בכך כל ניגוד אבל אתה רק תעזור למנחה לשפר את מצבו הפיננסי 
11.האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה?
כן , אני אפילו זכיתי לשתות קפה עם הזכיינית שלהם. רצינו למכור להם סלק גרוס בשביל צבע אדום לתה.
12.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת?
יש , ניצודה.
13. איך זה שדבק מגע לא נדבק לחלק הפנימי של השפופרת?
דבק מגע הוא חומר שהופך למוצק כאשר הממיס שלו מתנדף באוויר. כיוון שהחומר ההמיס לא יכול להתנדף בתוך השפורפרת דבק המגע נשאר נוזלי כל עוד המכסה סגור. יש תאוריה בכימיה שאומרת שעם הזמן גם מוצקים עוברים אוסמוזה ,משהו כמו מאה שנה לכמה מולקולות.
14. אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה,זה אומר שתישאר רעב?
פסטה היא מאכל עשוי בצק מחיטה קשה (דורום) המבושל במים , אנטי פסטי - לא פסטה - בדרך כלל תערובת ירקות קלויים מוגשים עם שמן זית ,חומץ (רצוי בלסמי ממודנה באיטליה) וגבינה ( אני ממליץ על הריקוטה שהיא גבינה לטעם נרכש)
15. אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה?
גילית שאתה אידיוט, כי אם אתה יודע מה לעשות כדי להכשל אתה גם עודע מה צריך כדי להצליח
16. איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית?
נשיקה אנגלית וגם נשיקה הולנדית
17. האם להתכונן לבלתי צפוי לא הופך את הבלתי צפוי לצפוי?
לא כי אז אתה לא מתכונן לבלתי צפוי אלה למשהו צפוי.
18. האם אפשרי להוציא ביטוח על הביטוח שלך?
לא, בדוק . אין כפל ביטוח. חוק הביטוח במדינת ישראל קובע כי אין להרוויח מביטוח - מטרתו היחידה היא להשיב את התובע (מי שנפגע) למצבו לפני התאונה\גניבה\שריפה ושאר מרעישין בישין. ביטוח על ביטוח ישפה את המבוטח פעמיים
19. למה קוראים לזה חיתולים חד פעמיים?מישהו התפתה להשתמש בהם שוב?
כיוון שהן עשויים מנייר ולא מבד אין יכולת לכבש אותם לכן השאלה אינה רלוונטית - אף אחד לא ינסה להשתמש בטיטולים מלוכלכים פעמיים - לא משנה כמה קמצן הוא
20. במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים?
ארבע הנעות לארבע גלגלים. כל גלגל ב 4X4 אינו תלוי בסיבובו של גלגל אחר. בהנעה כפולה מחוברים למנוע זוג הגלגלים הקדמי(track avant בצרפתית או משהו כזה ) או זוג הגללים האחורי. בתנאי שטח שניים מזוגות הגלגלים יכולים למצוא את עצמן ללא אחיזה יציבה בקרקע ולתקוע את הרכב. הנעה של ארבע גלגלים מבטיחה שכל עוד לאחד הגלגלים יש אחיזה בכביש הרכב ימשיך להתקדם
21. אם מפציץ-חמקן מתרסק, איך יודעים איפה לחפש אותו?
קופסא שחורה - עם תדר יחודי שלא תמצא אותו אלא אם אתה מחפש אותו ספציפית. כמו התדר בכיסא מפלט של טייסים . זה היה דיבילי אם הם היו משדרים בשטח אוייב סיגנל ( אות) שגם האוייב יכול לקלוט
22. למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"?
כל מי שכותב בפורום הזה יודע - בשתיהן ברגע שהתחלת אתה לא יכול להפסיק
23. למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן,
מה אתה אמור לעשות?
כלום, לך המטייל אסור ליגוע בפרח המוגן ולא לחיה .
24. אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות?
לא הוא פשוט נדפק יותר.
25. האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה?
זה נכון ל50% מהאוכלוסיה לשאר ה-70% זה לא מתאים
26. אם הוא מטפל באנשים במצוקה,למה קוראים לו משרד הרווחה?
כי הוא צריך לדאוג לרווחתם של האנשים ולא לדאוג שיחיו ברווחה (שני מושגים שונים שאחד אומר חיים נאותים והשני אומר חיי מותרות)
27. למה מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב הוא סכיזופרן?
באמת למה ?
28. למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט" ,
כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת?
לא היה עד לזמן האחרון , יש לי וידאו של סוני ואחד של אקאי משנות השמונים שאין בהם את הכפותר איג'קט בשלט. אולי מישהו שאל שאלה דיבילית ואז התחילו לשים. בכל מקרה - בשביל מה צריך וידאו ?
29 . אם החומר שממנו עשויה הקופסה השחורה לעולם אינו מתרסק, למה לא עושים את כל המטוס מהחומר הזה?
כי אז המטוס יהיה מאוד כבד ולא יתרומם מהקרקע.
מקווה שעניתי לך על השאלות
כל התשובות רציניות חוץ מכאשר השאלות היו בדיחה
על פי החלטת המושבעים הצודקת והכוח שהופקד בידי ע"י המדינה אני שולח אותך בזה למאסר בלי אפשרות לחנינה לכל החיים !
חיים ? מה אתה מתכוון חיים ? אין לי חיים !
ילד , הנשמה שלך מוטב כי היא שייכת לישו ,מממממ... כי הישבן שלך שייך לי !
|