בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DaRk GoD שמתחילה ב "[בקשה] אפשר בבקשה מידע וחוויות על גדנ"ע בשדה בוקר"
אני לא מבין איך כל השאר אנשים שכתבו פה לפני נהנו, אבל אני אומר שגדנ"ע, זה ביזיון רציני. הייתי בגדנ"ע לפני שנתיים כשהייתי בכיתה י"א.
רוב המפקדות מכוערות, אבל הייתה אחת שהיא כוסית, אבל תמיד עצבנית. יש גם מפקדים - שמוקים חסרי כושר. מה שעיצבן אותי שכל הצוותים היו מעורבבים בנים-בנות. לכן, לא עשינו אף פעם שום מאמץ פיזי. הייתה לנו השכמה ב-7 בבוקר, לא יותר מוקדם מ-7:30 המפדקת הייתה באה כדי לתת לה הקשב ראשון. אוכל חרא: הרבה חריף, אין פירות ועוד. מה שבטוח שקרביים לא אוכלים כך. לקח לנו שעה שלמה למסדר בוקר וערב. משימות היו משעממות, לא היו תרגילים מחלקתיים-פלוגתיים, לא היו תחרויות. כל הציוד שהיה עלינו, זה רק מימיה אחת בבית מימיה שקשורה לחגורה, זה נורא לא נוח. אפילו בגיבושים מימיות נמצאות בחגור. מטווחים, זה קטע כיפי, במיוחד לי בגלל שפגעתי עם כל הכדורים במטרה שנמצאת 40מ' ממך, יורים 11 כדורים. הרצאות היו די מעניינות, אבל עם המון שטויות, מספרים כל מיני מקרים עד כמה שכל החיילים בצה"ל מלאכים. אחד בסיפורים: צוות חי"ר פרץ לבית של מחבל שבו הוא התחבא, הייתה שם אישה, שירה בראש של איזה חייל והוא מת, ואז זרקה את האקדח והתחילה לבכות עליו, וכמובן ששאר החיילים לא עשו לה כלום, כי היא כבר הבינה שהיא עשתה טעות. נשמע דפוק ולא מציאותי, אבל אתה בטח תשמע ת'סיפור הזה. היה גם שיעור נשק, הביאו M16, M16 מקוצר, M16 עם מטול וגליל. אומרים לנו, אלה כל הורס"רים שמשתמשים בצה"ל. מספרים על נשק, הגיעו ל-M16 עם מטול ומספרים שמטול יש רק ל-M16 ארוך, ולקצר אין, כי מטול גם כך ארוך, אז אין טעם להשתמש במטול עם מקוצר. כמובן שזה בולשיט. שדאות היה די נחמד, בסוף היום מפקדים הראו לנו איך הם מסתערים על אוייב, מרוב שזה כל כך דפוק, זה מצחיק. אז כך: 3 חיילים ומפקד אחד עושים כאילו סיור, פתאום רואים מחבל, מפקדת צועק "מחבל 100מ' מאיתנו", הם רצים לקראתו וצועקים "אש! אש!..." (זה כאילו הם יורים). פתאום, עושים פזצ"תה (נשכבים תוך כדי הסתערות), אז המפקדת צועקת "הוא 50מ' מאיתנו. כולם לבדוק אם אין פציעות!". בואנה, 4 חיילים מ-100מ' לא יכולים להרוג מחבל אחד ואיך שחיילים התחילו לחפש על עצמם האם יש פצעים, נקרעתי מצחוק. הסבר שהם נתנו לזה, שיש להם עודף אדרנלין והם יכולים לא להרגיש שנפצעו. זה די נכון, אבל נפצעת מכדור, אתה בטוח תרגיש את זה. המשך הסתערות, קמים ושוב פעם רצים לקראת מחבל וצועקים "אש!...". שוב פעם עושים פזצ"תה, מפקדת צועקת "מחבל 10מ' מאיתנו. כולם לבדוק אם אין פציעות!", כולם בודקים. מפקדת צועקות "זרוק רימון!", אחד החיילים זורק רימון (לא אמיתי) ומחבל נהרג. מופע דפוק, אבל מצחיק. יושנים בואהל 12 (אוהל שמיוד לצוות של 12 אנשים), אנחנו ישנו 40 אנשים באוהל, אלה שישנו בצדדים, מיטה שלהם הייתה חצי בחוץ. יש שעת ת"ש כדי להתקלח, אבל יש יותר מידי אנשים, ורובם אוהבים להתקלח במשך חצי שעה. הצלחתי להתקלח, רק כאשר נתנו לי לשמור במשך 20דק' על האוהלים, כמובן שכל החברה שהיו איתי לא פראיירים, הלכנו להקלח. היה קטע מצחיק שנתפסנו על ידי איזה מפקד ונתנו לו הקשב בחדר מקלחת כשכולנו ערומים עם זין שפונה אליו. הבן זונה רצה, שנצא כך הערום (כאילו עונש). כמובן שסירבנו לפקודה, והמניאק, הפסיק את אספקת המים החמים.
כדאי לך לנסוע עם כל החברים שלך, זה עדיף מללמוד. אבל אל תצפה שתיהיה שם בצבא. שיעורי ספורט פי 1,000 יותר רציניים מגדנ"ע. אל תתבאס מזה שזה בית זונות ושתראה שמפקדים סתם דפוקים וחסרי כושר, אלה סה"כ, ג'ובניקים שכנראה רצו להיות קרביים, אבל לא מתאימים לאקשן אמיתי. בהצלחה לך ותהנה!
נערך לאחרונה ע"י vital_t בתאריך 24-11-2004 בשעה 20:43.
סיבה: שכחתי להוסיף משהו
|