לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-11-2004, 20:32
  vital_t vital_t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.02.04
שלח הודעה דרך ICQ אל vital_t שלח הודעה דרך MSN אל vital_t
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DaRk GoD שמתחילה ב "[בקשה] אפשר בבקשה מידע וחוויות על גדנ"ע בשדה בוקר"

אני לא מבין איך כל השאר אנשים שכתבו פה לפני נהנו, אבל אני אומר שגדנ"ע, זה ביזיון רציני. הייתי בגדנ"ע לפני שנתיים כשהייתי בכיתה י"א.

רוב המפקדות מכוערות, אבל הייתה אחת שהיא כוסית, אבל תמיד עצבנית. יש גם מפקדים - שמוקים חסרי כושר. מה שעיצבן אותי שכל הצוותים היו מעורבבים בנים-בנות. לכן, לא עשינו אף פעם שום מאמץ פיזי. הייתה לנו השכמה ב-7 בבוקר, לא יותר מוקדם מ-7:30 המפדקת הייתה באה כדי לתת לה הקשב ראשון. אוכל חרא: הרבה חריף, אין פירות ועוד. מה שבטוח שקרביים לא אוכלים כך. לקח לנו שעה שלמה למסדר בוקר וערב. משימות היו משעממות, לא היו תרגילים מחלקתיים-פלוגתיים, לא היו תחרויות. כל הציוד שהיה עלינו, זה רק מימיה אחת בבית מימיה שקשורה לחגורה, זה נורא לא נוח. אפילו בגיבושים מימיות נמצאות בחגור. מטווחים, זה קטע כיפי, במיוחד לי בגלל שפגעתי עם כל הכדורים במטרה שנמצאת 40מ' ממך, יורים 11 כדורים. הרצאות היו די מעניינות, אבל עם המון שטויות, מספרים כל מיני מקרים עד כמה שכל החיילים בצה"ל מלאכים. אחד בסיפורים: צוות חי"ר פרץ לבית של מחבל שבו הוא התחבא, הייתה שם אישה, שירה בראש של איזה חייל והוא מת, ואז זרקה את האקדח והתחילה לבכות עליו, וכמובן ששאר החיילים לא עשו לה כלום, כי היא כבר הבינה שהיא עשתה טעות. נשמע דפוק ולא מציאותי, אבל אתה בטח תשמע ת'סיפור הזה. היה גם שיעור נשק, הביאו M16, M16 מקוצר, M16 עם מטול וגליל. אומרים לנו, אלה כל הורס"רים שמשתמשים בצה"ל. מספרים על נשק, הגיעו ל-M16 עם מטול ומספרים שמטול יש רק ל-M16 ארוך, ולקצר אין, כי מטול גם כך ארוך, אז אין טעם להשתמש במטול עם מקוצר. כמובן שזה בולשיט. שדאות היה די נחמד, בסוף היום מפקדים הראו לנו איך הם מסתערים על אוייב, מרוב שזה כל כך דפוק, זה מצחיק. אז כך: 3 חיילים ומפקד אחד עושים כאילו סיור, פתאום רואים מחבל, מפקדת צועק "מחבל 100מ' מאיתנו", הם רצים לקראתו וצועקים "אש! אש!..." (זה כאילו הם יורים). פתאום, עושים פזצ"תה (נשכבים תוך כדי הסתערות), אז המפקדת צועקת "הוא 50מ' מאיתנו. כולם לבדוק אם אין פציעות!". בואנה, 4 חיילים מ-100מ' לא יכולים להרוג מחבל אחד ואיך שחיילים התחילו לחפש על עצמם האם יש פצעים, נקרעתי מצחוק. הסבר שהם נתנו לזה, שיש להם עודף אדרנלין והם יכולים לא להרגיש שנפצעו. זה די נכון, אבל נפצעת מכדור, אתה בטוח תרגיש את זה. המשך הסתערות, קמים ושוב פעם רצים לקראת מחבל וצועקים "אש!...". שוב פעם עושים פזצ"תה, מפקדת צועקת "מחבל 10מ' מאיתנו. כולם לבדוק אם אין פציעות!", כולם בודקים. מפקדת צועקות "זרוק רימון!", אחד החיילים זורק רימון (לא אמיתי) ומחבל נהרג. מופע דפוק, אבל מצחיק. יושנים בואהל 12 (אוהל שמיוד לצוות של 12 אנשים), אנחנו ישנו 40 אנשים באוהל, אלה שישנו בצדדים, מיטה שלהם הייתה חצי בחוץ. יש שעת ת"ש כדי להתקלח, אבל יש יותר מידי אנשים, ורובם אוהבים להתקלח במשך חצי שעה. הצלחתי להתקלח, רק כאשר נתנו לי לשמור במשך 20דק' על האוהלים, כמובן שכל החברה שהיו איתי לא פראיירים, הלכנו להקלח. היה קטע מצחיק שנתפסנו על ידי איזה מפקד ונתנו לו הקשב בחדר מקלחת כשכולנו ערומים עם זין שפונה אליו. הבן זונה רצה, שנצא כך הערום (כאילו עונש). כמובן שסירבנו לפקודה, והמניאק, הפסיק את אספקת המים החמים.

כדאי לך לנסוע עם כל החברים שלך, זה עדיף מללמוד. אבל אל תצפה שתיהיה שם בצבא. שיעורי ספורט פי 1,000 יותר רציניים מגדנ"ע. אל תתבאס מזה שזה בית זונות ושתראה שמפקדים סתם דפוקים וחסרי כושר, אלה סה"כ, ג'ובניקים שכנראה רצו להיות קרביים, אבל לא מתאימים לאקשן אמיתי. בהצלחה לך ותהנה!

נערך לאחרונה ע"י vital_t בתאריך 24-11-2004 בשעה 20:43. סיבה: שכחתי להוסיף משהו
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-11-2004, 22:47
  Hell-Dad Hell-Dad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.04
אז ככה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DaRk GoD שמתחילה ב "[בקשה] אפשר בבקשה מידע וחוויות על גדנ"ע בשדה בוקר"

כמה חוויות מהגדנ"ע שלי:
אני הייתי בג'וערה
אתה מגיע, איזה מפקד מתחיל לשחק אותה גבר ולתת הוראות הקשב ולהסתדר ב-ח' עם יהלום בידיים...הסתדרנו וחילקו אותנו לקבוצות....אחרי הקבוצות הולכים לחדרים לשים ת'תיקים ואז מתחילים לרוץ עם הלוחזור וכל פעם להסתדר ב-ח' ולצעוק הקשב...המפקד לא משהו...ושרואים את זה מתחילים לעשות צחוקים...הסתדרנו ב-נ' ב-ק' אבל כמעט לא ב-ח'
נכנסים לחדר שבו מקבלים מסמל קטן הרצאה כמה שהוא גבר ושבגלל שאנחנו מטירה אז אם נתעסק עם הביצפר השני הוא יכנס בנו...יוצאים מקבלים מדים, חוזרים לחדרים להתלבש...כמובן שפה הפסקת סיגריות קטנה וחבר שלי כמעט שרף ת'מיטה...
הולכים לקבל חוגר...נכנסים לעוד הרצאה מה הולך לעבור עליך בימים הראשונים ואז יוצאים...המפקד מתחיל לעשות תרגילי כושר וכל החרא הזה...הולכים לחדר ואז ארוחת ערב...
מסיימים לאכול יש מסדר...ואז מסע של 3 קילומטר ככה...אלונקות ג'ריקנים וכו'
חזרנו כיבלנו איזה סיכה כזאת ואז מסדר ערב שהמפקד אומר לילה טוב...אני וחבר שלי עישנו במסדר אז הכריחו אותנו להישאר והוא רצה שנרד ל-50 ושהחזה יגע באבנים שמתחתנו אמרנו לו שיירד גם הוא הוא לא רצה ושיחרר אותנו לחדרים וביקש שנישן
בלילה בכלל צחוקים שהמפקדים שומרים עליך ורוצים שתישן ואתה עם החבר'ה צוחק...
יום שני קמים, עושים קצת שכונה בחדר יוצאים לקצת ריצה וכושר , תורנות מטבח (להכין אוכל) ואז אחרי האוכל והניקיון של המטבח הולכים ללמוד על הנשקים של צה"ל...המפקד מזיין תשכל קצת ואז הולכים לראות כל מיני סוגי נשקים ומקבלים הסברים
אחרי זה ארוחת צהריים ואז קצת כושר, ריצות ושיחה עם המפקד שלך...שד"א כבר מתחנן שיתנהגו כמו שצריך ומתחיל לבכות למורה שלך מהביצפר...
אחרי זה ארוחת ערב ואז מסדר ערב כזה ונכנסים לשיחה עם הרס"פ והסמל מה הולך לקרות מחר ולקראת המטוח...
סיימנו ואז לשיחה עם המפקד על היום הזה...ואז הסמל מרכז את כולם ללילה טוב
מתקלחים ו"לישון"
כעיקרון ביום השלישי שלחו ת'ביצפר שלנו הביתה כי היו יותר מידי בעיות
לא הספקנו לטווח אפילו, ולא לעשות מארבים וכו'
למדנו קצת פזצ"טות והסוואה
לא משהו רציני
קיצר - קייטנה

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/e/l/l/d/a/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200403101530316940/200411181547046051/1.gif]

ישן 24-11-2006, 10:19
  לוגיין לוגיין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.06
כמה רחוק זה נראה

עשיתי לפני שנתיים בשדה בוקר.חביב למדי.
מה אני זוכר?
הייתה לנו אחלה מפקדת,גם נראית טוב (מאוד),גם לארג'ית בלי הרבה פוזה וגם נתנה לנו לפרוק מרץ כמו שצריך.המסע בוטל בגלל בעיות משמעת אז עשינו רק טקס.היום שדאות היה מהנה ובאמת קרעו אותנו בו (בקטנה כמובן) הקטע המשעשע זה שחבר שלי ביקש לרוץ בחזרה לבסיס מהשטח,ושאני אנטוש אותו? אחרי אישור מהמפקדת (הלארג'ית-שנשארה ללכת עם מי שלא יכול לרוץ) דפקנו ריצה עד לכביש של הבסיס וחיכינו איזה חצי שעה שכל הצוות יגיע כשאנחנו מסתלבטים עם הבנות מ"בגין" (היינו שלושה בתי ספר אילתים באותו היום,"בגין" ו"גולדווטר" בפלוגה ב',"רבין" בפלוגה א' עם מחלקה מדימונה).
על השאר אין הרבה מה לספר חוץ מזה שהמטרה שלי הייתה גמד שיכור ומתנפנף ברוח,אה,וחבר שלי הצליח לפגוע 13 כדורים מתוך 11!!
הלילה האחרון והיום היו בעייתיים כי התחילו מכות עם החבר'ה מדימונה והיו צריכים להביא חיילים שיעצרו את העסק."בגין" ו"גולדווטר" ניסו לעבור לחלק שלנו של הבסיס ורק שורה ארוכה של חיילים עצרה אותם.האוהל שלנו בצורה ממש מפתיעה ישן כל המהומה.אמרו לי אחר כך שהמפקדת שלנו עמדה בכניסה ולא נתנה לאף אחד להיכנס אלינו.

בקיצור,היה ממש מצחיק.צערי עליכם שאלונה (נזכרתי איך קראו למפקדת) כבר בטח השתחררה.צאו תבלו -זה באמת חוויה מצחיקה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר