לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2005, 21:31
צלמית המשתמש של תוהו ובוהו
  תוהו ובוהו תוהו ובוהו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.10.04
האפיפיור מתפלל למען חתולי גוש קטיף

בעקבות פנייתה של "תנו לחיות לחיות" לאפיפיור בעניין חתולי ההתנתקות השיב הוד קדושתו: "נתפלל למענכם"

עמותת "תנו לחיות לחיות" פנתה לאחרונה לאפיפיור וביקשה את עזרתו הדחופה בעניין בעלי החיים בתהליך ההתנתקות. היום הגיע מכתב תשובה מהוותיקן: "אנחנו נתפלל למענכם".

בשבועות האחרונים פועלים במרץ העמותות והארגונים למען בעלי חיים בישראל למען פינוימבוקר של החיות במהלך תוכנית ההתנתקות. הפעילים מגבשים פתרונות, מעבירים עצומות, קוראים למתנדבים לעזור בפינוי ומפעילים לחצים על כל הגורמים הממונים על התוכנית.

אבל ב"תנו לחיות לחיות" חשבו שהישועה דווקא תגיע מכיוון הרכש החדש של הוותיקן, בנדיקטוס ה-16. לפני כשלושה שבועות ניסחה דוברת העמותה אתי אלטמן מכתב לאב הקדוש, הידוע בחיבתו לחתולים, וביקשה ממנו להירתם למען בעלי החיים בישובים המפונים. "מאות חתולי רחוב צפויים לגווע ברעב מאחר שמשפחותיהם יפונו מבתיהם. החתולים תלויים לחלוטין במשפחות האלו", נכתב שם.

בפנייתה לאפיפיור כתבה אלטמן "בגלל אהבתך לבעלי חיים, במיוחד לחתולים, אני פונה אליך לעזרה". אלטמן אף הציעה לאפיפיור לשקול להעביר את החתולים לארגון למען בעלי חיים בגרמניה "מדינה אשר יש בה מספר קטן יחסית של חתולים", נימקה במכתבה.

היום, כאמור, קיבלה אלטמן תשובה מאד חמה מהאפיפיור. "האב הקדוש נרגש מפנייתך" נכתב בתגובה, "והוא מודה לך על כך. הקדוש יתפלל למענך ולמען משפחתך. כל טוב".

"אחרי הכל מדובר באיש דת וככזה הוא יכול רק להתפלל למענם", אמרה אלטמן. "עכשיו אני אשן בשקט כי האפיפיור מתפלל בשבילי ובשביל בעלי החיים, אני אנצח בכל המאבקים. קיבלתי כוח מאלוהים".
http://www.nrg.co.il/online/35/ART/969/440.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-08-2005, 10:12
צלמית המשתמש של Jarvis
  Jarvis Jarvis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.03
מה לעשות שהאב הקדוש אכן היה שייך לתנועה הנאצית ?
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "אתה נסחף, ואני מציע לך לעצור כאן"

לדעתי זה חוצפה שהיא באה אליו בבקשות (ואגב, הוא לא ענה לה, אלא נשלחה תשובה לאקונית בשם הותקין - הואתיקן מתפלל עבורך ועבור משפחתך - אף מילה על חתולים), אחרי ההתנהגות האנטישמית למהדרין של הואתיקן, ואם גם הזכירו כאן את ניז'ר, אז כן - מי שחומל על חתולים צריך לחמול גם על בני-אדם, ולא ייתכן שהיא תבקש עזרה ממי שאחראי למוות של מיליונים באפריקה. כשאתה רוצה להציל חתולים, אתה לא מבקש עזרה מכלבים.

את החתולים בגוש קטיף ראוי להציל (ממש לא ברורה לי המטפורה של לוקלוק ליתושים בניז'ר - לניז'רים אין אינטרס להציל את היתושים, אבל אני בטוח שבין אנשי גוש קטיף יש כאלה שחומלים גם על החתולים) אבל הפנייה לואתיקן על גבי העיתון לא תורמת לשיתוף פעולה אפשרי בין העמותה לבין אנשי הגוש או המדינה, והחתולים ישלמו את המחיר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:58

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר