20-08-2005, 14:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.11.04
|
|
אל תהיה לחוץ, אני עשיתי טירונות שם ולי היה ארוך בהתחלה אז תתחיל בתודה וזה אחלה סוללה.
תגיד לי שמות של המפקדים שלך אם אתה יודע.
בכל מקרה
1.) אחרי 4 חודש אתה הולך לעשות אימון מתקדם בשבטה הקטנה, אימון של חודש וחצי.
ואז עוד חודש וחצי - חודשיים אתה תתפוס קו, או בצפון, או באיו"ש יכול להיות בכל מקום, לגדוד דרקון אין גזרה משלו כמו לשאר... ואז או לותיקות או לקורס מפקדים/חובשים.
2.) דיסטנס יירד בערך אחרי הקורס תותחן אחרי 3 וחצי חודש ככה.
שבירת נהלים תהיה אחרי הטירונות אם תהיו טובים, וגם אם תהיו טובים ואחרי זה תתחילו להסתלבט עם המפקדים, יוחזרו לכם הנהלים.
3.) שבוע מטווחים שתהיה בשטח... הממ יהיה לך הרבה כאלה.
איך להקל?
אלטוש - נגד יתושים.
להביא כל מיני חומרי הגיינה לפנים ולגוף כדי שלא תהיה מגעיל כל השבוע, כולל בגדים להחלפה.
לדאוג לסל כביסה מסודר אם אתה מביא...
לדאוג לישון מכוסה כמו שצריך בכדי לא להיעקץ על ידי חיות למיניהן, ושיהיה רשום השם על השק שינה שלך שלא תחטוף זיהומים מאנשים אחרים, אצלנו פשוט רשמנו מספרים לכולם.
4.) עובר... אני גם לא רציתי להיות תותחן ועשיתי המון בעיות, הוציאו אותי לחובשים אחרי הקורס תותחן ועכשיו אני ממש מתגעגע לסוללה שלי ולא בטוח שאני אחזור לשם... הגיבוש... האנשים, זה מה שיעשה לך את השירות.
5.) אל תכתוב את המספר כי זה סיכון ביטחוני, אבל כל אחד מכבד את איפה שהוא נמצא.
למשל, אני יכול להגיד לך שדרקון זה הכי טוב שיש (וזה באמת אבל אחר יגיד ש אם אל אר גייז הם הרבה יותר טובים (הכל ברוח טובה חבר'ה), קיצר, תנסה להיות הכי טוב איפה שאתה נמצא וככה הסוללה שלך תהיה גם הכי טובה.
6.) מ"ט - משנה טכני. אני לא ארחיב כל כך הרבה. אתם נמצאים כ 10 אנשים בפלגה שלוש, אתם לא תותחנים רגילים, אלא אלה שמעבירים את הנתונים לתומת"ים, אם זה כיוון ירי, רוחות וכל דבר מטאורולוגי ובליסטי אחר... אתם החלק הממוחשב יותר, הטכני והנתוני יותר, אתם לא נמצאים בתומ"ת אלא במפי"ק. אחרי הטירונות אתם תעשו קורס שונה ופלגה 1 ו 2 יעשו קורס שונה... קיצר
אל תדאג... מ"ט זה אחלה דבר. תהנה
|