לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-08-2005, 03:06
  peleg222 peleg222 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.05
תודה על התגובות
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי פומי שמתחילה ב "תראה"

תודה על התגובות וכאן מתחילה ההתלבטות שלי: יש לי צורך חזק בלהיות קרבי, ללכת עם המדים והרובה, אני אוהב את כל העניין הזה מגיל קטן וזה משהו שאני מאמין שאני רוצה לעבור, להיות בשטחים, לעשות דברים שלא כל אחד עושה. "להיות גבר" כמו שיש שאומרים. הבעיה שמפריעה לי זה כפי שאתה כינית "האינטרקצייה עם בנות" שהנושא הזה מאוד ייפגע בשירות קרבי מאשר שירות בחיל תומך לחימה.. בשירות תומך לחימה עובדים עם בנות, מכירים בנות חדשות, אפשר לצאת איתן ולהפגש איתן אחה"צ. בקרבי אין דבר כזה.

אני רוצה גם וגם, ואני יודע שאי אפשר. ייעוץ בבקשה

ול
Dadi- כן, אלה השיקולים שלי מצטער אבל אני מחפש תשובות רציניות

לX-ANTHRAX- חח הבנת מה אני מחפש אבל
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-08-2005, 10:58
  Mezuman Mezuman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.05
תשמעו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי peleg222 שמתחילה ב "מתלבט אם ללכת לקרבי או לא השיקולים בפנים תעזרו בבקשה"

כל אחד חושב אבל מתבייש להודות... העיניין הזה עובר (לפחות פעם) בראש לכל מלש"ב. זה לא סוד ולא בושה אלא משהו טבעי ביותר אבל, אם אתה באמת רוצה קרבי ויש לך ערכים בחיים, זה לא השיקול בשבילך... שירות קרבי יביא לך הרבה מאוד חוויות... אבל מצד שני היציאות באמת לא משהו, קורעים לך ת'תחת, לפעמים אתה כבר שונא את כל העולם והרבה הרבה דברים לא הכי חיוביים אבל בסופו של דבר אתה לוחם, אתה תורם, אתה עשית משהו... אבל תחשוב טוב טוב אם זה שווה לך!
כפי שאני מבין אותך את לא ממש רוצה קרבי... תאמין לי אם אין בך אידיאולוגיה לא שווה לאנוס את עצמך בשביל השם "לוחם" וכל התהילה (הלא כל כך רבה) שמתלווה לזה...
אני באמת רוצה לשרת קרבי! הכי קרבי שיש... אבל יש לי בעיה... אני בן יחיד ואמא שלי לא תחתום לי קרבי בחיים (ואל תגידו שניתן ללחוץ... זאת אמא שלי)... לכן אני מאוד מאוכזב שאין לי את האפשרות (אבל מי יודע). אך למזלי, בצה"ל יש עדיין הרבה תפקידים תורמים ומעניינים שהם לא קרביים... ויש בנות חחחחחחחחחחחחחחחחחח.. בנות זה לא ערך ולא אידיאולוגיה.......
ישן 25-08-2005, 18:15
  peleg222 peleg222 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.05
זהו שאתה לא מתאר לעצמך כמה שאני רוצה את זה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי oplo שמתחילה ב "לדעתי"

זה דבר שאני אוהב מגיל קטן ואני כבר מת להיות בצבא בחיל קרבי. אני כבר מת להתגייס. אבל לא הייתי פותח את האשכול הזה אם לא הייתה לי בעיה אמיתית.. הבעיה היא שאני מתתת להיות קרבי ולעשות דברים שקרביים עושים שטחים, סיורים, שמירות, מטווחים.. לא אכפת לי משום דבר אחר כרגע חוץ ממה שאמרתי - הריחוק מהחברה כמו שאמרת ומקשרים עם אחרות..
אני הולך לדפוק את הראש הרבה פעמים בקיר כי זאת בעיה רצינית! אתה לא יודע כמה אני רוצה קרבי אין חולם על זה בלילות מה אני אגיד לך אבל הבעיה הזאת מעסיקה אותי בצורה רצינית מדי!!
בגלל זה חשבתי אולי כמה מהפורום פה יאירו את עיני כי אולי אני לא רואה את כל הצדדים של הבעיה

מה גם שלהכיר בנות חדשות זה דבר מאוד חשוב בשבילי אני כרגע לא עם אלף ידידות טובות בלשון המעטה, ואני יודע שלא משנה מה אני אעשה או קרבי או לא קרבי אני תמיד אדפוק תראש למה לא הלכתי לזה ולמה לא הלכתי לזה דווקא. אלה 2 דברים שאני מאוד, מאוד רוצה. שילוב שלהם היה מאוד יכול לעזור אם הייתי יכול שבוע ככה שבוע ככה היה הכי טוב כי אני מאוד רוצה את שניהם: להכיר בנות (כמו הג'ובניקים האלה שכל היום עובדים עם בנות חמודות ויכולים לצאת איתם אחה"צ, וזה גם חלום חיי מצד שני להיות קרבי

נערך לאחרונה ע"י peleg222 בתאריך 25-08-2005 בשעה 18:18.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר