
02-09-2005, 11:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.10.04
הודעות: 125
|
|
|
אז כדיי שתפנים את העניין,אם אתה לא מאמין כי.....
כן רצים שעה+-
עם הפסקה אחת אני חושב (כבר לא זוכר אם שתיתי בכלל חח) הפסקה של דקה -שתייה של שתייה שבו אתה אמור לסיים את כל המימייה .
ושאנחנו אומרים רצים אז זה לא אומר שאתה רץ במהירות 60 קמ"ש,אלה אתה רץ ריצה קלה עם השק עליך ועושה סיבובים כמו שהמפקד רוצה,ולא מפסיקים לרוץ בגלל שקשה מאד להגיע על ההתחלה לזמן שהמפקד רוצה,זאת אומרת 15-20 דקות ראשונות נותנים לך לרוץ ולהוציא את כל הכוח שלך (מה שקרה לי,אני התלהבתי ורציתי מהר והייתי במצב מצויין בהתחלה) אומרים לכם להגיע אחרי 35+ שניות כל סיבוב,אחרי שכמה נופלים אומרים להגיע תוך 25-57 שניות שנופלים עוד,אומרים לכם להגיע תוך 22 שניות שזה קשה רצח,אני שהייתי בין הראשונים בהתחלה והגעתי תוך 15-17 שניות ,הגעתי למצב שלא יכלתי לרוץ והתחלתי לגרור את עצמי בירידה ובעלייה ללכת,היה איתי עוד אחד שהיה במצב שלי אבל אחרי כמה סיבובים הוא פרש,אני לא פרשתי ואמרתי כל הזמן "עוד שנייה אני מיתעלף" "אני לא פורש עד שאני מיתעלף" ,אחרי שההוא פרש ונישארתי החלש היחיד בקטע של השקים,אז החלטנו שאנשים יעזרו לי אז גררו אותי כמה ,ואחרי כמה סיבובים שהאחרנו בכמה שניות בודדות,אמרתי להם שאני יהיה ראשון ונסיים את זה,אחרי איזה 2 סיבובים,גררתי את עצמי בירידה (יענו ריצה קלה שאתה זורק את הרגל מרוב שאין לך כוח) ובעלייה הבאתי ריצה מהירה שלא יודע מאיפה בא הכוח,ואז סיימנו את הסיבובים של השקים ב22 שניות,אח"כ התחיל כבר "תחרות אישית" (כך קראו לזה המפקדים) שבו צריך לעשות סיבוב עם שק,כמה שיותר מהר וכל סיבוב צריך לעשות גם זחילות כמה עשרות מטרים,לא זוכר בדיוק.
אז בזה הייתי יחסית בסדר,אחרי שסיימנו את זה והוא אמר לנו להוריד את השקים,הרגשו הקלה רבה והתחנו להרגיע את אחד השני וכו,הרבה חשבו שאנחנו בדרך לסיים חחח,אבל אמרתי להם שאין סיכוי שסיימנו אבל עשינו את הצעד הראשון ואם עשינו אותו אז אין דבר כזה לפרוש עכשיו.
ואז התחילו האלונקות שזה הדבר הכי כואב ולא בריא לכתפיים,זה פשוט כואב רצח וצריך לרוץ עם זה!! לא ללכת.
בכל מיקרה,אני לא חזק בכלל,כולי רזה תמני קטן,ולא היה לי כושר משהו ובגלל זה בהתחלה בקושי זזתי,אבל עם קצת עזרה מהצוות שאם הם לא היו עוזרים לי בהתחלה לא הייתי עובר את זה,ועם המון רצון ודביקות במטרה עוברים את זה!
כמה שזה לא ניראה הגיוני תמיד תנסו.
היה שלב בשקים שמפקד אומר לנו יש להם 25 סיבובים,תחלקו בניכם,חילקנו שכל אחד עושה 2-5 סיבובים,אחרי זה הוא אומר תעשו 35 סיבובים,אח"כ 40 ועוד הוא מוסיף שנגיע גם ל100 ,הוא נתן לנו לעשות עד 50 לפי מה שאני זוכר,ואז הוא אומר טוב עכשיו צריך לעשות 70 סיבובים שזה אומר שכל אחד צריך לעשות 10 סיבובים כי היינו 7 אנשים,אז אחרי שחליקנו את זה החלטנו שאין מה לעשות כל אחד יעשה 10 ושיהיה שווה,כי אני ועוד אחד שהיה שם בקושי סיימנו 5 סיבובים ועכשיו 10??? זה מטורף אבל הסכמנו ואז פתאום הוא אומר לנו, "אחרי שאני מסיים לדבר אתם שמים את השקים בייד ולוקחים 4 שקים למקום שבו נימצא האלונקה" (שם נתנו לנו לשתות והבנו שסיימנו עם השקים)
הכל מישחק !!!
|