לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-08-2005, 13:21
צלמית המשתמש של light-spell
  light-spell light-spell אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
פיגוע אני חדש פה! @_@" אם אפשר תגובות אני מאוד ישמח ^_^" תודה מראש...

אני חדש פה ^_^"" שלום לכולם!! ^_^"" אז אני מעצב גרפי (לפחות זה מה שאני חושב חחחחחחח) אבל אני משתמש בפוטושופ לא לעיצוב אתרים (אף פעם בחיי לא פתחתי אתר @_@)
אני מצלם תמונות ואני עורך אותם בצורה מעניינת מוסיף כנפיים ושטיות^_^" אני ישמח מאוד אם תגיבו ותגידו לי מה אתם חושבים על העבודות שלי... ^_^"
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
^_^" חברה שלי ^_^"" אוהב אותך כל כך!! היא רצתה משהוא גוטי @_@" אז הוספתי לה שרשראות שמצאתי באינטרנט ואת הרקע גם לקחתי מאיזה אתר תמונות והכהתי הכל שיראה גוטי וכזה!! אה...והוספתי לה גם את השל האדום ^_^ תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ידדה שלי מבית ספר ^_^" היא חולת פיות (גם אני אוהב פיות ושטויות כאלה)
אז היא ביקשה שאני יעשה לה כנפיים וישים אותה יושבת על פרח וכאלה ^_^" היא מאוד אהבה את זה ^_^" היא ילדה כזאת חמודה ^_^" תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהשוב חברה שלי הדבר הכי יפה בעולם ^_^" חחחחחחח צילמתי אותה כל פעם עם שרשרת אחרת וצבעתי את השפתיים שלה בצבע של השרשרת ההשראה שלי לרעיון באה מחבר טוב שלי ניראל ^_^ שהוא דרך אגב צלם מ-ע-ו-ל-ה!! אני כל כך אוהב את הדברים שלו!!! זה הקישור לעבודות שלו כדאי לכם להיכנס לא תתחרטו ^_^" http://nirel.deviantart.com/ וזה הקישור לעבודה שלו שממנה באה לי ההשראה! ==> http://www.deviantart.com/view/19433632/
מממממ...זהו לבנתיים ^_^" מקווה שתואהבו ..בבקשה תשיארו תגובות אני ממש רוצה לדעת מה אחרים חושבים

ובבקשה לא להעתיק את התמונות עבדתי עליהם כל כך הרבה זמן...והשקעתי כל כך הרבה מחשבה אז בבקשה ^_^""
תודה lightspell^_^

נערך לאחרונה ע"י light-spell בתאריך 29-08-2005 בשעה 13:34.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-08-2005, 13:59
צלמית המשתמש של Gomp
  משתמש זכר Gomp Gomp אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.01.03
Facebook profile
דבר ראשון... ברוך הבא... :P
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי light-spell שמתחילה ב "אני חדש פה! @_@" אם אפשר תגובות אני מאוד ישמח ^_^" תודה מראש..."

העבודה הראשונה , יצא מגניב, גוטי כזה. היה עוזר אם היית מביא לכל העריכות גם את תמונות המקור כדי שיהיה ניתן להשוות.

את התמונה הזאת:
https://2005-uploaded.fresh.co.il/2...29/36585686.jpg
אהבתי.. זה נראה פשוט אבל יש משהו עם טאצ' נחמד בתמונה הזאת.

השלישית, אממ.. אם הייתה תמונת מקור זה היה עוזר. ההבזקי אור האלה יפים, רק יש אחד במפריע באמצע שרואים עיגול בולט על הגוף. הכנפיים לא מספיק בולטות אז אם לא מחפשים אפשר לפספס.

העבודה הרביעית נחמדה מבחינת הרעיון (את http://www.deviantart.com/view/19433632/ אהבתי)
רק הההבדל הוא ששם הכל חלק, נקי, על רקע לבן ולחפצים (פירות) שמשתנים שם יש צבע שהוא מודגש יותר בגלל הרקע הלבן שמאחורה ומהעור הנקי והבהיר של הדוגמנית אז השילוב של צבע בשפתיים - צבע בחפץ עובד טוב. אבל אצלך זה פחות טוב, השפתיים כל הזמן בנטיה שונה, בתמונה האמצעית חלק אפילו נחתך למעלה. השרשראות אין להם את הדגש בצבע שיבוא עם הצבע בשפתיים, הכל יותר כהה, חסר אור.

את האחרונה אהבתי בעיקר בגלל ההבזקים המעגליים של האור. אבל יש איזה משהו מוזר בראש שלה כאילו זה חובר שם (עוד פעם תמונת מקור הייתה עוזרת). אממ.. וגם במרפק אפשר להוריד קצת את הזוהר..

סה"כ עריכות יפות. ברוך הבא..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:37

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר