לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-09-2005, 09:30
  האור מציון!! האור מציון!! אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.08.05
לכל מתגבשי מטכ"ל/שלדג.

יצא לי לדבר עם מפקד סיירת מטכ"ל לשעבר.
איכשהו הגענו לדבר על הגיבוש דבר ראשון הוא אמר שבמקומות כאלו אין דבר כזה פרוטקציות!!
הבן שלו ניסה להתקבל בזמן שהוא היה מפקד הסיירת והוא לא הצליח , כך גם בנו של בוגי יעלון.
בקיצור שאלתי אותי מה בודקים בדיוק בגיבוש. הוא אמר לי שבודקים תכונות שלך כבנאדם , אם אתה עוזר או משתדל לעזור למרות שאתה עייף , כיצד אתה מתמודד עם עייפות וכאב, כיצד אתה מתמודד עם ההלם הראשוני עם ההשפלות בגיבוש (תיזוזים , חוסר שינה וכו') , איך אתה מסתדר בצוות ואם יש לך ראש על הכתפיים ועוד..הוא נתן לי דוגמא : בגיבוש מסוים המפקדים נתנו הפסקת אוכל קטנה ונתנו כמות מזון שהספיקה לארבעה אנשים ובטח שלא לכל הקבוצה. הוא אמר לי שהיה אחד שאכל כמעט חצי מהאוכל ולא התחשב בחבריו. אחד כזה לא יגיע רחוק בכלל.
בנוסף הוא אמר לי שגם אם תדע את הקרטריונים המדויקים בגיבוש ותנסה לעבוד עליהם לפני הגיבוש , ז"א תאמר לעצמך " אני אעזור , אני אסחוב , אני אתחשב" לא תצליח לבטא את זה בגיבוש כי זה לא אתה. בגיבוש תהיה עייף ולא צלול.
בסוף שאלתי אותו " האם הקרטריונים למטכ"ל ושלדג דומים?" הוא ענה לי שכן. אפילו אותו דבר.
והוא הוסיף , הוא אמר לי שנניח מלש"ב מתקבל לשלדג סימן שהוא הרשים את מדריכי שלדג בגיבוש ולהיפך.
הרבה פעמים יש מלש"ב מסוים שמתאים לשתי היחידות ( למטכ"ל זכות בחירה ראושנה) ובסוף הגיבוש המדריכים מתווכחים עם עצמם ועושים כל מיני החלפות. מי שמתקבל למטכ"ל זה לא אומר שהוא יותר טוב אם חשבתם משהו כזה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר