לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-09-2005, 01:56
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
השר שטרית ומשפחתו שטו על חשבון הציבור

במהלך נופש באילת החליטו שר התחבורה ומשפחתו לצאת להפלגה דווקא בשבת. במהרה הוקפץ צוות של רשות הנמלים. מנהל הנמל: הראנו לו משהו סודי. איפה הבושה?

הנאה ממנעמי השלטון היא חלק בלתי נפרד מחייו של נבחר ציבור. שר התחבורה, מאיר שטרית, יודע זאת כנראה היטב. לפני כשבועיים הוא הפליג עם משפחתו בשבת במפרץ אילת על סיפון ספינה ששייכת למדינה ועל חשבון משלם המיסים.
במהלך חופשת סוף שבוע באילת החליטו בני משפחת שטרית לצאת להפלגה בים האדום. כעבור זמן קצר הוקפץ לנמל צוות של הספינה הגוררת "חופית" ששייכת לרשות הנמלים ותפקידה לסייע להוביל ספינות סוחר לתוך הנמל. למרות שהנמל מושבת בשבת עלו השר שטרית, אשתו ובנו על סיפון הספינה ויצאו להפלגה של כשעתיים.

הפלגת הכיף של משפחת שטרית עוררה את זעמם של עובדים בנמל, שלא אהבו את חילול השבת ואת "השימוש שעשה השר ברכוש המדינה". "ממתי מפעילים בשבת עובדים ומערכות של נמל בשביל הפלגה פרטית למען משפחתו של שר התחבורה?", שאל אחד מעובדי הנמל, "כנראה שהפכנו לאחת המדינות המושחתות בדרום אמריקה".
בלשכת שר התחבורה סירבו להגיב לידיעה, ויועץ התקשורת של השר שטרית הפנה את מעריב למנהל נמל אילת, גדעון גולבר.

בתחילה ניסה גולבר להסביר כי מדובר "במשימה סודית", אולם כאשר נדרש להשיב על השאלה מה עשתה משפחת השר במשימה הסודית הוא החל להשתלח בעובדי הנמל: "יש עובדים, שיש להם טינה נגד שרי האוצר והתחבורה. הם כועסים על הרפורמה. עוד לא ביטלו הטבות לנמל, אך יש כעסים כאלה. השר היה צריך להפליג, כי רצינו להראות לו משהו סודי, שעדיין לא מדברים עליו. מה, נשאיר בנמל את אשתו, את בנו ואת המאבטח? פעם העובדים בגוררת הזו היו עושים חגיגות שבת עליה. אנחנו הצענו לשר שטרית שיראה את המיזם הזה, והצענו לו להעלות את אשתו ואת בנו. זה לא נעים להגיד לשר, תשאיר את אשתך בצד".

מנהל הנמל הוסיף: "השר אפילו לא חשב על השיט הזה. אנחנו רצינו להראות לו את המיזם. אני 17 שנה בנמל ושלוש שנים מנהל הנמל. אנשי הגוררות היו עושים חאפלות בימי שישי על הגוררות. הזמינו תמיד את מנהל הנמל. אני הפסקתי את החגיגות האלה, אז יש להם טינה כלפיי".
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/981/793.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:00

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר