לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-09-2005, 11:26
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
מעבר לזה שזה אסור זה מטומטם וילדותי..
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי desert_oasis שמתחילה ב "שאלה"

כל הקטע מאחורי הסיכה זה מה עברת בשביל לקבל אותה ועם כל הכבוד אפשר לזהות בדיוק מי הרויח את הסיכה ומי לא...

ובלי קשר מה זה תחרות תחפושות למי יש תסיכה הכי פ33תית... אם ככה אני הולך לייצר לעצמי סיכה מאגניבה שזוהרת בחושך, ומחליפה צבעים ,ויכולה לשגר קרן לייזר שמסמנת למטוס סופה איפה להפציץ ומקושרת אוטומאטית לטלפון האדום של נשיא רוסיה.
ואז נראה למי יש תסיכה הכי יפה!

ולעשות מטול אר פי גי מגזרי עיתון ולהסתובב איתו בתחנה המרכזית של ראשון (למען יראו ויראו).
אה וגם לגנוב צוללת ולעשות איתה סיבובי פוזה ליד חוף ראשון כדי לתפוס כוסיות....(האמת את הדבר האחרון אני מוכן לעשות אם זה יעזור)

ועכשיו ברצינות.. מי שעושה את זה הוא באמת באמת מסכן.
אגב בעוונותי הגדולים עבדתי בקיץ שבין י לי"א בקרייה וראיתי כמה ליצנים ששמו סיכת שייטת סיכה של מג"ב כנפצי"ם למינהם ואתה רואה טוב טוב על פי הדרך שהם הולכים עם זה שזה סתם בשביל הפוזה דוגרי הם חבורת מטומטמים....
כאילו איזה דרך מטומטמת זו להתחיל עם בחורה ולהגיד לה "מותק אני בשייטת" אם אני הייתי בחורה הייתי זורק את אותו בן אדם באותה שנייה.. זה אומר שהוא יחזור פעם בחודש כולו מסריח ומטונף מלא בפצעים מוגלתיים עייף כמו דוב מערות ופשוט יתמוטט על המיטה...
אחלה של חבר...(שלא תבינו לא נכון אני נגד נטישה של חיילים קרביים ע"י החברות שלהם).

נערך לאחרונה ע"י שולה מוקשים בתאריך 14-09-2005 בשעה 11:32.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:07

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר