לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-09-2005, 23:31
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
פרופיל 72 ובעיותיו

יש לי פרופיל 72 קב"א 52 דפ"ר 70 ושלחתי פקס לבקשת מיונים לסטי"לים/דבורים. הגיע לי היום מכתב שבו כתוב: נתוניך הרפואיים (כפי שהתקבלו מהצו הראשון שביצעת בלשכת גיוס) אינם מאפשרים לך להתנדב ליחידה זו. עכשיו השאלה שלי היא אם נפלתי מקורס חובשים, סירבתי לקד"צ של חיל החימוש אין לי אפשרות להגיע לסטילים, ואני לא יכול להגיע למודיעין (שלחו לי מכתב שהמיונים נגמרו וסביר להניח שהקב"א לא הספיקה למרות שהבאתי המלצות מהמורים) מה הן כן האפשרויות שלי בהנחה שאין לי שום רצון להגיע לתותחנים שיריון או נ"מ? (האם הנתונים האלה לא מתאימים לתפקיד טוב ואין לי אפשרות לשירות משמעותי בצה"ל?) בבקשה לענות חשוב מאוד

נ.ב.- אני יודע שפתחתי אשכול בעמוד זה בנוגע לפרופיל שלי, אבל זה היה מתוך נקודת הנחה שאני יקבל גיבוש לסטי"לים ואני ממש צריך תשובה רצינית כי נגמרות לי האפשרויות ואני לא רוצה להגיע ללשכת הגיוס מבלי לדעת איפה ישימו אותי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-09-2005, 02:03
  משתמש זכר פומי פומי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.03
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "אם אני יוריד את הפרופיל ל-64..."

אממ, אני לא מכיר אותך או את הבעיות הרפואיות שהביאו אותך לפרופיל 72, אבל רק שתדע - הצבא לא מוותר בקלות על החיילים שלו עם הפוטנציאל הקרבי. ז"א, שהם מנסים לעשות כמה שיותר, אבל שגם עם הבעיות שלך תגיע לפרופיל 72, אלא אם כן באמת יש לך בעיות שיחסמו בפניך חד משמעית את הפן הלוחם.
פואנטה? לא נראה לי יהיו לך הרבה סיכויים להוריד פרופיל מ-72, פי כמה וכמה אחרי שקיבלת שאלון העדפות והזמנות ומיונים \ קד"צים למיניהם.

דבר שני, אני לא יודע על התפקידים של חיילים בעלי פרופיל 64, כיוון שאני לא אחד כזה. אני כן יכול לעזור עם מה שאני יודע לגבי פרופיל 72, כי יש לי אחד כזה ועברתי בערך כל דבר שקשור לזה, החל מעתודה (שלא קשור לפרופיל, אך נקודת התחלה) ועד לקצין מיון.

דבר שלישי, משצ = משטרה צבאית. חייל לא אהוד במיוחד, בגלל הכמה אחוזים הבודדים שמשרתים שם בתור מחלקי דו"חות לחיילים.
אבל, כן יש להם הרבה תפקידים של לא לוחמים, כגון חוקרים, בלשים וכיוב'.
לנוחיותך, הנה הקישור לדף הבית שלהם, שבו מפורטים התפקידים:
האתר

מקווה שעזרתי.

ישן 16-09-2005, 14:27
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "פרופיל 72 ובעיותיו"

בצו ראשון אמרתי שיש לי זיעת יתר בגב ובידיים ( לפי דעתי זה כבר סעיף שלא מאפשר לי להיות קרבי), עקמת קלה, עיניים (2.5 שניהם), אורך רגליים לא זהה (הבדל של 3 ס"מ בין רגל ימין לרגל לשמאל). עם כל הבעיות הרפואיות האלה הייתי בטוח שאני לא יהיה קרבי, אבל אין מה לעשות אלה השיקולים של הצבא. הבהרתי טוב מאוד למראיינת שאני לא מעוניין בקרבי וגם סימנתי את תותחנים שיריון ונ"מ כלא מעוניין בשאלון העדפות, ובכל זאת החליטו לשבצ אותי ביחידות שדה. אין לי אסטמה, וכמו שרשמתי קודם אני לא מעוניין בשיריון תותחנים או נ"מ.
שאלה ל- propaganda : כתבת לי הקבא שלך מהווה בעיה כי הוא חוסם תפקידים איכותיים, אני הייתי מעלה פרופיל, אם תוריד, אז גם לא תקבל דברים ובים כי הם דורשים לרוב קבא 63 לפחות.
התכוונת לקב"א 53? אני לא חושב שיש מגבלה של קבא בחיל הים ואם כן אז אין ספק שאם לא היו לי את הבעיות הרפואיות שלי אז הייתי מקבל כי אני יודע שלחובלים זה לפחות 52 וזה יותר שווה מסטילים .
למה הקב"א שלי חוסמת תפקידים איכותיים אם אני לא מועמד למודיעין לשחקים/חבצלות/גאמא, אין לי אפשרות לטיס או יחידות עילית, אני לא יכול להיות בתלפיות איזה עוד דברים הקבא שלי חוסם?
ישן 16-09-2005, 15:15
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי o.m.t שמתחילה ב "פרופיל 72 ובעיותיו"

עם כל הבעיות הרפואיות שכתבתי , כדאי לי להעלות אותו? אני לא חושב שיש לי אפשרות כזאת כי הבעיות האלה עדיין קיימות וחלקן אפילו מחריפות.
הרושם שאני חושב שעשיתי בצו ראשון הוא לא היה רושם כל כך טוב כי הייתי די סגור שאני לא רוצה קרבי, אמרתי שאני רוצה תפקיד שיקדם אותי בעתיד (יכול להיות שזה היה די מיותר להגיד את זה כי הצבא פועל כדי שאני יקדם אותו ולא להפך, כאילו מה אני יכול לעשות בשביל הצבא ולא מה הצבא יכול לעשות בשבילי). המראיינת התווכחה איתי 15-20 דקות לגבי גיוס קרבי בגלל שאני כבר אמרתי שלא יהיה לי פרופיל קרבי ויצאתי מנקודת הנחה שאני לא יהיה קרבי. היא שאלה אותי לגבי כמה יחידות כמו גולני שיריון וכאלה אמרתי שאני לא מעוניין בשירות שכזה. עוד טעות שעשיתי הייתה שאמרתי לה שאני מבריז 1-2 בשבוע ודיברתי איתה כאילו היא חברה שלי כשלא הייתי צריך לעשות את זה. בקיצור, אם הייתה לי אפשרות לעשות ראיון אישי חוזר ואת כל התהליך מחדש הייתי משנה הרבה דברים שאמרתי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר