לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-09-2005, 19:20
צלמית המשתמש של AlienwareIL
  AlienwareIL AlienwareIL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי moran_zeev שמתחילה ב "העברות למיניהן- פלייז תעזרו לי... דחוף קצת."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי moran_zeev
התגייסתי בתאריך ה21.8 לגיוס כלל צהלי והתפקיד שניתן לי הוא מטמיעת מערכות מחשב בחיל הקשר. אני כרגע ביום השני של הקורס (אחרי טירונות).
לאחרונה גילינו כי בלשון המעטה התפקיד הוא "לא משהו", שיקרו לנו לגמרי והטעו אותנו, התפקיד הוא ברובו פקידותי, לדוגמא: להסביר למפקד איך להשתמש בוורד או לפתור תקלות מחשב בטלפון.
לפני הגיוס היו לי נתונים ל"ספורטאית מצטיינת" אבל לא הגשתי בקשה, במקרה שאני אחזור לאימונים סדירים, האם יש לי אפשרות להגיש בקשה ל"ספורטאית מצטיינת"?
בנוסף, יש לי נתונים די גבוהים (קב"א 55 ודפ"ר 70) האם אני יכולה לבקש העברה למודיעין לדוגמא או לתפקיד קצת יותר טוב?

כן..
תעשי קצת בעיות, תבקשי העברה עם כל הנתונים שלך.. ואני בטוח שהם יתחשבו בך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-09-2005, 02:17
  moran_zeev moran_zeev אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.05
קודם כל תודה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי NoOneElse שמתחילה ב "בכל מצב את יכולה להגיש בקשה לספורטאית מצטיינת"

ועכשיו...
בעיות משמעת אני לא אעשה כי אני לא כזאת... אני לא אתחיל להעיף כיסאות ולדפוק נפקדויות
גם להכשל בקורס לא בא בחשבון כי מהמחזור הקודם היתה אחת שהעבירו אותה שלושה קורסים (חצי שנה של קורסים!!!) רק כי חשבו שהיא עושה דווקא.
בקשר לטופס 55. מה הוא בדיוק? קצת הסברים כי אני לא מכירה עדיין את הפרוצדורה.
ובקשר לספורטאית מצטיינת, בעיקרון אני יודעת שיש לי נתונים כי יש לי את שיא ישראל אליפות מכביה והרבה אליפויות ישראל, פשוט בתקופת הגיוסים היתה לי בעיה בברך שמנעה ממני אימונים וגם נורא נורא רציתי קרבי וכו' (לא ממש הולך יחד) כרגע אני לא באימונים עדיין, האם אני יכולה בכל זאת להגיש בקשה עם תנאי של חזרה למסגרת של אימונים, ובנוסף האם בשביל להגיש בקשה אני צריכה הסכמה חתימה ואישור של המאמן שלי?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:59

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר