http://www.nfc.co.il/archive/001-D-...tml?tag=9-22-09 ארגון החמאס הודיע, רשמית, בכרוז שהפיץ ובמסיבת עיתונאים שערך, על החלטתו להפסיק, ולאלתר, את ירי רקטות הקסאם לעבר ישובי הדרום. ההודעה נמסרה לאחר פגישה שנערכה עם בכירים מהמודיעין המצרי, בעקבות לחצה של הרשות הפלשתינית, אך בעיקר, כנראה, בעקבות הלחץ הצבאי שהפעילה ישראל, הכולל חזרה למדיניות של חיסולים וכן מעצרים של פעילי חמאס.
שלשה סימנים יש באומה זו: רחמנים, ביישנים וגומלי חסדים. כל שיש בו שלשה סימנים הללו ראוי להדבק באומה זו. (תלמוד - יבמות עט, א) יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)
בגלל זה נחתו לנו רק 3-4 קסאמים עד הצהריים היום?
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן.
טוב יש בעזה רק 6 אירגוני טרור שכל פעם יש ארגון אחד שנמצא בהפסקת אש. ובכל ארגון יש פלגים שלא נשמעים להנהגה מלמעלה. פשוט מאוד יש בלאגן מכוון.
תרגום אמנת ה"חמא"ס" לעברית
“Much of the social history of the Western world over the past three decades has involved replacing what worked with what sounded good”