לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-09-2005, 09:14
  desert_oasis desert_oasis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.06.05
רצית סטיגמות אז הנה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי notis שמתחילה ב "אנשים מה דעתכם על חי"ר יעודי?"

רוב הסטיגמות על חי"ר יעודי הן שליליות שאומרות שזה מקום די נורא לבלות בו 3 שנים... אומרים שהחומר האנושי שם לא משהו (כי הרוב, בדומה למצב שלך, לא רצו להגיע לשם), וגם העובדה שאת השלוש שנים אתה עושה בגזרה אחת ולא משנה אותה (דבר שיכול לשגע כי אין גיוון בשירות). וממה שהבנתי לא מייחסים הרבה הערכה או יוקרה לשירות בחי"ר יעודי.

רק לזכור שכל אילו רק סטיגמות ויכול להיות שמה שתפגוש שם ימצא חן בעיניך, יש לי חבר שהתגייס באוגוסט לגדוד לביא, גם הוא היה מבואס בהתחלה אבל אחרי שהוא התאקלם שם הרבה יותר טוב לו.

נ.ב
אין לי שום דבר אישי נגד חי"ר יעודי, מה שכתבתי זה רק סטיגמות שרצות מפה לאוזן!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-09-2005, 18:14
  mauserman mauserman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.05
יש גם סטיגמות על החטיבות..
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי micro9 שמתחילה ב "אומרים שהגדודים האלה הם..."

גולני-אמרו לי שמלא ערסים הולכים לשם..ברור שזה לא ממש נכון כי גולני זה בדיוק כמו צנחנים אבל מה לעשות יש סטיגמות לכל דבר..
יש המון שאומרים שצנחנים זה חרא...הכל בעיני המתבונן..
גבעתי-גברים בלי עתיד תקועים יחד...יש המון דברים...כל מקום זה אחלה בדיוק עם אותם אנשים..

אין ממש הבדל,הקטע היחיד שלחי"ר יעודי אין יחטיות אבל זה הכל..מבחינה מבצעית אותו הדבר,אימונים וכו'..
אם לא בא לך להיות בסיירת (לחי"ר יעודי יש את עוקץ שנחשבת מובחרת),אז זה ממש לא משנה איפה ישימו אותך..
כמו שישימו ערס סגולני ישימו אותו גם בגולני או צנחנים(כן יש ערסים שיודעים לרוץ)..

ככה שלא משנה איפה ישימו אותך הכל אותו הדבר!!

העיקר שתיהיה קרבי....
ישן 28-09-2005, 19:57
  naffym naffym אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.03
stop with the stigmot
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי notis שמתחילה ב "אנשים מה דעתכם על חי"ר יעודי?"

אין שום הבדל בין אגד 900 לחטיבת חי"ר רגילה מלבד תפיסת קו קבוע ושאין יחטיות.
אתה צריך להבין מספר דברים:

1) אגד 900 (חטיבה 900, החטיבה החדשה שמפקדת על החי"ר ייעודי) הינו חדש ולכן כרגע אין לה יחטיות. הצבא מבין שזוהי בעיה ולכן היא מציבה לך את האופציה להגיע ליחידת עוקץ שהיא יחידה מיוחדת דרך גיבוש בתחילת הטירונות ב900. עוד דבר שהאגד מנסה לעשות זה להתחיל את היחטיות אך בגלל שזה יקח זמן התחילו לייצר מחלקות מיוחדות בתוך הגדודים (כל גדוד מחלקה שונה) אשר תהווה כח מיוחד בתור חבלה, פריצה וכו עד שיתחילו אם ענין היחטיות רשמית. אז כן, יש לך אופציה ליחידה מובחרת כמו עוקץ ואם לא קבלת את זה אין ממה לחשוש, אם אתה בחור רציני שמוכן להשקיע אז תגיע למחלקות המיוחדות שמקימים עכשיו שנועדו לחברה כמוך- הרצניים והטובים שבמסלול לפעילות מענינת.

2) אין הבדל בין גדוד לביא לגדוד 932 של הנח"ל לגדוד 13 של גולני לגדוד 101 של הצנחנים ולגדוד רותם של גבעתי- כולם בעלי אותה הכשרה (רובאי 07) ובדיוק אותו כח אדם שתמצא בגדוד 51 של גולני תמצא בגדוד חרוב למשל.

3) לגבי מה שנאמר כאן על זה שזה לא טוב להיות באותה הגזרה- אני חולק עליכם. עצם זה שאתם תמיד באותה ההגזרה פירוש הדבר פחות תיזוזים ממקום למקום... פחות להתאקלם למוצב חדש ולאקלים חדשים...
אם כבר אתה נהיה מאוד מקורב אם השטח שבו אתה משרת וזה מתחיל להיות כמו הבית- אתה מכיר את התושבים, את מסלולי האוטובוסים, האוירה, המוצב וכו.
אני משרת ביחידה שבשנים האחרונות רק בצענו פעילות באזח"ע ואני לא רואה אף אחד ממורמר מהענין שאנחנו לא זזים כל 4 חודשים למקום חדש.
אם אתה נמצא בגזרה חמה אז כמעט כל השירות שלך יהיה מענין- וזה בדיוק מה שיש היום לגדודי ה900 אם דוכיפת שהיא פועלת ברמאללה, חרוב בשכם, נחשון בטול כרם/קלקליה, לביא בחברון ושמשון שעכשיו תוצב באיוש. תגיד לי אתה אם המקומות האלו נשמעים לך כמקומות בלי טרור חסרי פעילות מבצעית, כאשר חברים שלך שבגדוד החי"ר "היוקרתיים" משתגעים בקו צפון ובבט,ש במקומות משעממים ומקללים את החברה מדוכיפת שפועלים על בסיס לילי...
בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י naffym בתאריך 28-09-2005 בשעה 19:59.
ישן 30-09-2005, 16:23
  חרוב 04 חרוב 04 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.05
כמה דברים...

1) בקשר לאגד 900: כל גדוד קשור לחטיבה מרחבית חוץ מאשר הקשר לאגד 900 (חרוב- חטמ"ר שומרון, נחשון- חטמ"ר אפרים וכו'). בדברים שקשורים לפעילות השוטפת עובדים מול החטמ"ר.
2) בקשר למחלקות: אם אני הבנתי להמה נאפים התכוון אז זה בטח מחלקת חבלה וכדומה. חוץ מזה מי שמספיק טוב תמיד יכול לצאת לצלפים שזה בהחלט מכובד.
3) בקשר לאי חילוף גזרה: זה באמת לא חיסרון. יש מספיק מה לעשות ומספיק מקומות בשביל לא להישחק מתקופה של שנתיים וקצת באותה גזרה. לעומת זאת יש יתרון עצום בידע ובניסיון. אם אני אקח עכשיו דף ועט אני אוכל לצייר לך את כל הגזרה של חרוב כולל יישובים יהודיים, כפרים פלשתינאים, צירים, צמתים מרכזיות ועמדות מרכזיות. באמת שהיחס של היתרון הרבה יותר גדול מהחיסרון.
4) בקשר לפעילות מבצעית: באמת אין לך מה לדאוג. כמו כל גדוד גם אתה תעבוד קשה וקצת יטחנו אותך אבל יש גם מספיק מיפויים ומעצרים שיגרמו לך לא לאבד את הרעל גם אם עמדת 6 שעות באיזה חסם בגלל שאיזה מוחמד דף אחד רצה לעבור.

קיצר אל תדאג...יהיה בסדר!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:06

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר