28-09-2005, 19:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.10.03
|
|
|
stop with the stigmot
אין שום הבדל בין אגד 900 לחטיבת חי"ר רגילה מלבד תפיסת קו קבוע ושאין יחטיות.
אתה צריך להבין מספר דברים:
1) אגד 900 (חטיבה 900, החטיבה החדשה שמפקדת על החי"ר ייעודי) הינו חדש ולכן כרגע אין לה יחטיות. הצבא מבין שזוהי בעיה ולכן היא מציבה לך את האופציה להגיע ליחידת עוקץ שהיא יחידה מיוחדת דרך גיבוש בתחילת הטירונות ב900. עוד דבר שהאגד מנסה לעשות זה להתחיל את היחטיות אך בגלל שזה יקח זמן התחילו לייצר מחלקות מיוחדות בתוך הגדודים (כל גדוד מחלקה שונה) אשר תהווה כח מיוחד בתור חבלה, פריצה וכו עד שיתחילו אם ענין היחטיות רשמית. אז כן, יש לך אופציה ליחידה מובחרת כמו עוקץ ואם לא קבלת את זה אין ממה לחשוש, אם אתה בחור רציני שמוכן להשקיע אז תגיע למחלקות המיוחדות שמקימים עכשיו שנועדו לחברה כמוך- הרצניים והטובים שבמסלול לפעילות מענינת.
2) אין הבדל בין גדוד לביא לגדוד 932 של הנח"ל לגדוד 13 של גולני לגדוד 101 של הצנחנים ולגדוד רותם של גבעתי- כולם בעלי אותה הכשרה (רובאי 07) ובדיוק אותו כח אדם שתמצא בגדוד 51 של גולני תמצא בגדוד חרוב למשל.
3) לגבי מה שנאמר כאן על זה שזה לא טוב להיות באותה הגזרה- אני חולק עליכם. עצם זה שאתם תמיד באותה ההגזרה פירוש הדבר פחות תיזוזים ממקום למקום... פחות להתאקלם למוצב חדש ולאקלים חדשים...
אם כבר אתה נהיה מאוד מקורב אם השטח שבו אתה משרת וזה מתחיל להיות כמו הבית- אתה מכיר את התושבים, את מסלולי האוטובוסים, האוירה, המוצב וכו.
אני משרת ביחידה שבשנים האחרונות רק בצענו פעילות באזח"ע ואני לא רואה אף אחד ממורמר מהענין שאנחנו לא זזים כל 4 חודשים למקום חדש.
אם אתה נמצא בגזרה חמה אז כמעט כל השירות שלך יהיה מענין- וזה בדיוק מה שיש היום לגדודי ה900 אם דוכיפת שהיא פועלת ברמאללה, חרוב בשכם, נחשון בטול כרם/קלקליה, לביא בחברון ושמשון שעכשיו תוצב באיוש. תגיד לי אתה אם המקומות האלו נשמעים לך כמקומות בלי טרור חסרי פעילות מבצעית, כאשר חברים שלך שבגדוד החי"ר "היוקרתיים" משתגעים בקו צפון ובבט,ש במקומות משעממים ומקללים את החברה מדוכיפת שפועלים על בסיס לילי...
בהצלחה!
נערך לאחרונה ע"י naffym בתאריך 28-09-2005 בשעה 19:59.
|