לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2005, 15:02
  shahargabbay shahargabbay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.04
שלח הודעה דרך ICQ אל shahargabbay שלח הודעה דרך AIM אל shahargabbay שלח הודעה דרך MSN אל shahargabbay
עדיין רלוונטי...
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי asher117 שמתחילה ב "עדיין רלוונטי"

עדיין רלוונטי ולא בגלל שלא הצלחתי למכור אלא בגלל שקיבלתי מחשב נייד אחר ופשוט אני ממש אבל ממש לא לחוץ למכור אותו...עכשיו אני רוצה להבהיר לכולם משהו:
יש מחשב נייד ביתי ויש מחשב נייד לניידות...
מחשב נייד ביתי הוא מחשב טוב , הכולל די וי די ומסך גדול ושוקל 3 קילו +
מחשב נייד לניידות הוא מחשב קטן ששוקל קצת עם מסך קטן לעסקים...
מחשב נייד בייתי אמור להיות הרבה יותר טוב מאשר מחשב נייד לניידות מכיוון שלא מוציאים אותו מהבית ואיתו גם משחקים משחקים ולא משתמשים בתוכנות ניידות או תוכנות לכתיבה ועריכה...
לדוגמא נכנסים לאחד מחנויות הרשתות שמוכרות מחשבים ניידים ותראו שם מחשב נייד בייתי עם רכיבים ממש טובים וחזקים שעולה 6500 שקל ...ותראו מחשב קטן ופחות טוב שזקוקים לו אנשים שצריכים ניידות בסביבות ה7300 שקל , כי הוא באמת מחשב שהניידות חשובה בו וגם התכונות...
המחשב שלי לי הוא נייד קטן ששוקל קילו וחצי , 12 אינטש , שמור מאוד..כחדש...יש לו ביקוש אדיר אבל לפעמים הסכומים לא הכי ריאלים , ההצעה שקיבלתי עד כה למחשב הזה היא 2250 ויש אנשים שמבינים שעסקה כזאת שווה להשקיע בה ...אז אני רואה שמציעים לי פה 1500 וגם 2000 בפרטי (לביישנים מכם) ואני נותן יחס אישי ועונה לכל תשובה ושאלה , עכשיו אני מחכה להצעה הכי גבוהה ומי שרוצה לראות שהמחשב באמת שמור ותמונות והכל יכול לשלוח לי הודעה באימייל ואני יחזיר לו תמונות ותראו למה אני מבקש עליו הרבה ואולי גם אתם תשתכנעו...!! (האימייל שלי הוא shahargabbay@walla.co.il)
עכשיו בקשר לשאלה אם הוינדוס מכביד עליו אז התשובה היא לא!! יש לו זיכרון גבוהה (320) והוינדוס צורך 90 זיכרון , ככה שהמחשב עובד ממש מצויין...שכחתי לציין שמי שקונה יש אפשרות גם לתיק..שמותאם בדיוק למחשב..מי שרוצה עוד פרטים או שיש לו הערות יכול לכתוב לי בפרטי ואני יענה לו...לכל הורסי המכירות אם יש הערות רק!! בפרטי...תודה שחר
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:06

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר