לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-10-2005, 04:35
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
כשאני משועממת אני מתחילה לצייר...

וזה מה שיוצא.

בכל מקרה, לפני כמה ימים ניסיתי לעשות קולז' לאקסית שלי, וזה יצא נוראי כי בקושי היו לי תמונות שלה וישבתי וחשבתי של מי יש לי הרבה תמונות ואני מכירה מספיק?
אז...
עשיתי על עצמי קולז'.
בנוסף לתמנות שלי יש שם עוד 3 גורמים - צבעי הגאווה, השיר שלי, דרדס {אני נמוכה!!} ואחרון חביב -תות! כי זו אני, תות.

אז... דעתכם?... וחשוב לציין שזה נעשה בצייר והיה מאוד קשה לביצוע ולקח לי שעתיים אז לא לרדת עליי:\ טוב נו, תקטלו..

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

טוב אז הציור השני ניסיתי בהתחלה לעשות איש כועס, כי הייתי עצבנית אש... ועצובה מאוד. ובסופו של דבר התחלתי להתייאש ויצא לי איש מיואש..מצחיק הא?.. בכל מקרה בהתחלה אהבתי יותר רק את השיער העייניים והדמעה ספק זיעה בצבע.. אחר כך החלטתי לצבוע הכל. מה יותר אהבתם? אם בכלל אהבתם. ומישהו יכול לתת לי קצת עצות והדרכה בהצללות אור וצל? אני לא יודעת כלום! בלע!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-10-2005, 12:20
צלמית המשתמש של in-A-coma
  משתמש זכר in-A-coma in-A-coma אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.03
שלח הודעה דרך MSN אל in-A-coma Facebook profile
כן לי יש עצה.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי תותית שמתחילה ב "תודה יפיופה :)"

"תקני" פוטושופ, או כל תוכנה, הצייר הוא כבר לא "רטרו" אלא סתם "פאסה"
אני גם בטוח שאת משתמשת בזה כי פשוט אין לך כלי אחר או לא חשת צורך,
הקולאז', אם לא לאקסית, אז מה היא אמורה? להתמוגג או לתפוס כריזה? (באמת שואל)
כי אם זה לטובה, אז כל ה-PRIDE וכד' זה סבבה, אבל את באמת חושבת שאלמנט זה
מייצג אותך (כי את בקולאג' ולא מישהו/י אחר/ת), יעני, אני חושב שיש בבנאדם קצת יותר
מנטיותיו, ונטייה לא צריכה לשמש כספינת דגל, (extrovert)
אולי אם היית משלבת סמלים יותר אישיים וחשובים לך, אפילו תמונות של שחקנים שאת אוהבת,
מקומות שאת חולמת להיות בהם, קיצר, להפוך את זה ליותר אישי, ובטח שבטח שלא בצייר,
בשעתיים שהשקעת יכלת "לקנות" פוטושופ, ללמוד תוך חמש דקות בסיס ולהוציא מעצמך משהו קצת
יותר עדין ויפה מבחינה ויזואלית.
כנ"ל גם לגבי הציורים, הגסות של הקווים והפקסול מקשים ומכבידים על הצפייה, שלא לדבר על
כך שהאפשרות להצליל ולעבור גוונים היא מוגבלת בצייר (256 צבעים לא? אם אני לא טועה...)
כך שגם לגבי הצללות יש קושי בלהעיר לך,

מה שכן, כל הכבוד על העבודה והשקעה, תתחילי לצייר גם שלא משעמם לך!

ובאנה! אני אמור להיות בפאקינ האנגאובר, מה אני רושם עכשיו מגילות?!?!?

שבת שלוש!

ישן 15-10-2005, 17:02
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
המממ
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי in-A-coma שמתחילה ב "כן לי יש עצה."

ממ טוב אז ככה...
האקסית מאוד אהבה את מה שעשיתי, שלחתי לה את הקולאז' שעשיתי לה והיא ממש אהבה.
הקולאז' שעשיתי לעצמי סתם חמוד, לא עשיתי את זה כמתנה או משהו סתם לעצמי כי נאי תמיד מנסה למרות המגבלות של הצייר לעשות יותר.

נראה לי שיש לי פוטושופ במחשב, אבל אני צריכה לשבת עם אחותי על זה כדי שתלמד אותי משהו והיא בצבא ואין לה הרבה זמן ואני גם אין לי הרבה כי אני במבחנים עבודות ובגרויות {י"ב..} אחותי תיכף משתחררת ואני אנסה למצוא זמן לשבת איתה {אני מציירת בעיקר בסביבות 4 לפנות בוקר במקום לישון.. רקאז יש לי זמן} אז בהזדמנות אני אלמד והתחיל בפוטושופ.

בקשר לצבעים בצייר, כן יש מגבלת צבעים אבל ל הקטע זה לנסות לצייר למרות המגבלה בצורה הכי טובה.... יש לי את זה בדמיון ויצירתיות אני מאוד מנסה פשוט לצייר יפה כי אני אוהבת לצייר ואני לא יודעת איך לבטא את זה בגלל המגבלות שלי בידע בציור... אני יודעת שבחיים לא הגיע לרמה של נועהלינה או noom או אחרים פה בפורום אבל אני מציירת בשביל ההנאה אז לא ממש משנה לי בינתיים במה אצייר.

האקסית שלי למדה 5 שנים ציור, היא מציירת כרגע בצבעי שמן על בדים... והיא אמרה שהבהזדמנות תלמד אוית אור וצל ושזה ישפר את היכולת שלי, אבל .. הקשר הסתיים ו.. גם לא נראה לי שכדי שהיא תלמד אותי :] זה לא בדיוק יסתיים בציור...
בכל מקרה, פה אסיים כי כבר כתבתי מגילה ענקית...

ללמוד אפשר גם מלראות לדעתי.. למדתי הרבה מלצפות באנשדים מציירים, אולי תוכל לצייר לי על הציור שלי אפילו בסיס של הצללות? שאני יקלוט מעט?.. רק אם תוכל.

תודה על התגובה
תות

עריכה: שכחתי דבר קטן... ממ דיברת על זה שבקולאז' שלי אין דברים שמסמלים אותי.. אז הצבעים שלי הם משהו שמאוד מסמל אותי, יש הרבה אנשים וחברים שלי או אנשים שפגשו אותי שמייחדים אותי בגלל זה, אני חושבת שזה כן דבר שמסמל אותי, הגאווה שלי. חוץ מזה, יש שם את השיר שלי Staind - Outside אני חייהאת השיר הזה ונושמת אותו, וזה משהו שמאודמ אפיין אותי..
יש שם דרדס - אני נמוכה ואין יום שעובר בלי שאיכשהו זה מוזכר עם חברים שלי או בכלל, אני 1.44 מבנתוש?.. בכל מקרה, זה גם משהו שמאפיין אותי. בעיניים יש מאוד אמת, וכששמתי את העין שלי שמתי את האמת שלי. דבר נוסף זה התותים, אני תות קופצני, תות שובב -איך שתרצה. אני הבנאדם הכי אנרגטי שקיים, אני וחברה שלי נסענו לחברה אחרת, אחת מהן היפרקטיבית ועדיין אני הייית יותר אנרגטית ממנה ואני לא היפרקטיבית...אז, זה מאפיין אותי בהחלט.
בכל מקרה, אין דבר בעולם שיותר מאפיין אותי ממה שבקולאז הזה... והמשפט הידוע Less Is More אז אני חושבת שלא יכולתי להוסיף דבר וחצי דבר אולי אם הייתה לי אפשרות הייתי מוסיפה ברקע משהו...

אימל'א הגדלתי את הנאום, סורי. אני :]

נערך לאחרונה ע"י תותית בתאריך 15-10-2005 בשעה 17:07.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר