לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-10-2005, 22:35
  אלירן ב אלירן ב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.01.05
מה הבעיה?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי JewYava שמתחילה ב "אוקיי אני אשמח לקבל רעיון או תשובה..."

תבוא לשם דבר ראשון ושם תדחה ממש בלי בעיה תגיד שאתה טיפה לא מרגיש טוב או טיפה עייף כי לא ישנת כמו שצריך וידחו לך את זה.... וזה בדוק הם לא בודקים אותך בכלל.. מספיק שאתה אומר להם שלא ישנת טוב ואתה עייף ואתה מעדיף לדחות הם ידחו לך את זה בלי שאלות מיותרות...
בשעות הראשונות של היום יש שיחות עם המפקדים הרופאים וכל הסגל שלהם שם וכל אחד שנואם מדגיש שמי שיש לו בעיה אז שידחה את היום ומי שמרגיש עיייף שידחה אתה יום הזה כי אחר כך לא תיהיה הזדמנות לדחות.. לפני הבר אור אמרו לנו שזאת ההזדמנות האחרונה שלנו לדחות והיו הרבה שבבר אור הקיאו וראו שאין מצב הם יעברו את היום הזה במצב שהם באו לשם ואז שוב אחרי הבר אור אמרו שמי שלא רוצה להמשיך יכול לדחות את היום הזה והיו הרבה שדחו ( כל אותם אלא שלא הרגישו טוב בבר אור.. ).. חבר שלי אם אני לא טועה דחה בכלל בלי סיבה , פשוט אמר להם שהוא רוצה לדחות ודחו לו...

ובאמת כדאי לך לדחות אם אתה מרגיש שאתה לא מוכן, כי אני בספק אם תקבל עוד הזדמנות להתמיין לאחת מיחידות העלית של צהל... אז אם אתה לא מרגיש מוכן - תדחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר