23-10-2005, 01:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.11.04
|
|
|
טוב והנה הדברים המיותרים שרשמת:
טלק - חבל לקנות אתה מקבל פונגימון שזה טלק רפואי כמה שאתה רוצה בשפע מהצבא
אסלוניות לשירותים - משתמשים בזה פעם פעמיים ואז נמאס כי זה לא נוח, פשוט שמים נייר על האסלה עצמה
כפכפים לרחצה - באמת צריך
טוש שחור, עט, פנס - מיותר מיותר ומיותר, אתה מקבל הכל מהצבא. מה שאני מציע זה לד שעולה 10 שקלים שהוא קטן ואתה מצמיד אותו לדיסקית וזה ממש נוח
שקיות לכביסה - סבבה
מצית+אולר - סבבה. בקשר למצית אל תקנו מצית של ריקושט ב10 שקלים. בתחנה המרכזית בבאר שבע (כל טירונות קרבית מתבצעת בדרום חוץ מצנחנים ומגב) יש תמיד איזה זקן שמוכר 3 ב5 והם סבבה
אטמי אוזנים למטווחים. - ממש ממש ממש מיותר, אתה מקבל איזה מיליון מהצבא ואתה תמיד יכול לקחת עוד
מחברת או פנקס כלשהו לרשום דברים - אלא אם כן אתה מתכוון לרשום יומן בשעת ת"ש, זה ממש מיותר, אני אישית בטירונות קיבלתי איזה 2 מחברות ועוד 5 פנקסים והם רובם ריקים וזרוקים בבית
גומיות - אני לא יכול לחשוב על שימוש לגומיות, אני מקווה שאתה לא מתכוון לגומיות בנעליים שאתה כמובן מקבל מהצבא
כובע גרב(שחור או זית) וכפפות. - סבבה
סדינים לשינה. - דווקא לא מומלץ, ברוב הטירונויות הקרביים אסור להביא מצעים מהבית. בכל מקרה אני מציע לשאול ורק אחרי היציאה הראשונה להביא מהבית אחרי ששאלתם כדי שלא להיסחב עם זה סתם.
מראה - לא שבירה כמובן
מגבונים לחים. - אני גם לא רואה ממש למה...
ספוג לשפצור. - מה לעזאזל (?!?)
משחה לשפתיים למקרה של יובש. - חשוב במיוחד במדבר, וד"א זה גם משהו שאפשר להשיג בכיף מרופא אבל זה עולה גרושים וגם לא תופס מקום אז זה לא ממש משנה
מצלמה. - זהירות מגניבות רבות בטירונות
|