לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-10-2005, 07:55
  Scylla Scylla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי punaani שמתחילה ב "מנילה - צנחנים : שאלה קצרה , אנא עזרו צריך למלות היום"

מנסיון אישי - תסמן 5! ורק 5!

סימנתי 5 צנחנים, 4 דובדבן (לא היה לי מושג אז מה זה מה...) וכמעט כולם בגיבוש סימנו 5 ו5 והיה כתוב להם זימון למיונים לצנחנים דובדבן ורק לי היה כתוב רק לצנחנים!

בכל מקרה, גם אם אתה לא רוצה צנחנים אני ממליץ בחום לסמן כל מה שאתה רוצה להשאיר לעצמך בתור אופציה לעתיד ב5. גם בצד השני של המנילה.

ואם אתה שואל אותי, לך לגיבוש צנחנים! תחקור את החטיבה קצת לפני ותראה אם אתה רוצה באמת להתקבל לשם.

אם אתה שואל אותי אני הייתי בגיבוש, סיימתי ולא עברתי, אבל זאת הייתה חוויה מצויינת לצבא לחוות גיבוש שלא תקבל את השוק של החיים שלך ביח"טיות או משהו כזה!

עוד יתרון בללכת לגיבוש- אתה מקבל בתחילת הגיבוש שאלון העדפות שעוזר ונותן גיבוי למנילה!
יש לך לדרג מ1 עד 5 כמה יחידות - פלס"ר שריון, מיתר, יהל"ם ועוקץ. ואותו אחד מהבקו"ם שסיפר לנו על השאלון הזה, אמר שאם ניגשים לגיבושים של היחידות האלה, אם כתוב לך שהיית בגיבוש צנחנים ובחרת את היחידות האלה בגיבוש והכל הוא אמר שזה נותן פור רציני בתור התחלה על המתחרים.
בקיצור אם אתה נעול על אחת היחידות שווה מאוד ללכת לגיבוש רק בשביל זה, אם בחרת את החטיבה\חיל במנילה במקום ראשון + תבחר 5 נגיד ביהל"ם שבחרת הנדסה קרבית במקום ראשון במנילה - אתה 99% תהיה בהנדסה.

כלומר זה משפר את הסיכויים שלך לקבל מה שאתה רוצה.

וגם בכלל, הגיבוש תורם לך אישית גורם לך להכיר את הגבולות שלך, מה אתה כן מסוגל ומה אתה לא מסוגל לבצע, איפה המנטליות שלך מגבילה אותך ואיפה הכושר שלך מגביל אותך.

עצה תבחר גם סטי"לים 5, למרות שאני באורח פלא לא קיבלתי (הכי מוזר בעולם) אבל לך תדע מה תרצה עוד שנה! אני יודע שמה שרציתי וידעתי שמילאתי את המנילה ומה שעכשיו אני יודע ורוצה זה שונה כל כך אחד מהשני שקשה להסביר.

מקווה שעזרתי לך להגיע לבחירה הנכונה! ואם אתה באמת ל-א רוצה צנחנים, תמיד אפשר לחתום ויתור באיזה שלב שאתה רוצה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-10-2005, 12:47
  roe10 roe10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.01.04
בקשר למה שאמרו פה עם הטופס שצריך למלות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי punaani שמתחילה ב "מנילה - צנחנים : שאלה קצרה , אנא עזרו צריך למלות היום"

לגבי היחידות שאתה רוצה להגיע..
אין בטופס שום דבר מיוחד והוא לא נותן שום יתרון..אפשר להגיד שהוא די שקרי...
קודם כל הטופס לא מבטיח הגעה ליחידות שכתובות שם, אלא מבטיח להגיע לחילות המוצעים ומשם לגשת לגיבוש יחטיות..

שים לב, שכל היחידות שמוצעות שם, הן יחידות שנמצאות בחילות לא מבוקשים במיוחד, וגם אם היית מבקש באחת האפשרויות אותם, 99% שהיית מקבל אותם...

המטרה שלהם לדעתי , היא למשוך את האנשים לחילות הפחות מבוקשים ע"י סוג של שקר שבו הם מבטיחים להגיע ליחידות, בעוד שמה שמובטח זה רק הגעה לגיבושי היחטיות...

בקיצור, הטופס הזה לא עוזר במיוחד, מכיוון שמי רוצה להגיע לאחד מהחילות האלה וסימן אותם במנילה, יגיע אליהם בכל מקרה..לא בזכות הטופס הזה או משהו. . .
עדיף בכלל לא למלא אותו...
ישן 26-10-2005, 13:19
  Scylla Scylla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.10.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי roe10 שמתחילה ב "בקשר למה שאמרו פה עם הטופס שצריך למלות"

הטופס הוא לא שקר, אף אחד לא הבטיח שנתקבל ואף אחד לא הכריח אותנו למלא אותו.

נכון, זה של חילות לא מבוקשים ואפילו די שנואים, וסביר להניח שזה בכדי לגרום התעניינות בחילות האלה.

שלא נדבר שלדעתי דווקא בחילות הכי שנואים יש את היחידות הכי מעניינות ומיוחדות, אבל זה רק אני.

הנציג של הבקו"ם היה מאוד נחמד וחביב ואמר שזה נותן יתרון בגיבושים ליחידות האלה, הוא לא אמר שאנחנו מתקבלים אוטומטית הוא לא אמר שחייבים למלא את הטופס, זה רשום למי שרוצה להגיע ליחידות האלה במידה ולא עובר צנחנים.

לא היה שום טון של הכרחה, או כפיה או איזשהו מניפולציה או שקר.
הטפסים האלה הם לטובתינו, מי שלא רוצה להגיע לחירמ"כ \ שריון \ תותחנים \ הנדסה - לא היה ממלא אותם.
ישן 26-10-2005, 19:03
  roe10 roe10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.01.04

ל- scylla , אף אחד לא אמר שהכריחו אנשים למלות את הטופס..אבל כל העסק הזה של הטופס הוא די שקרי, מכיוון ששוב פעם - גם יתרון קטן, הטופס הזה לא נותן.נראה לך שכשיבדקו אם אתה מתאים למיתר\פלסר שריון ועוד, יזכרו : "החייל הזה היה בגיבוש צנחנים ולא עבר, אז הוא בטח יותר טוב מאחרים במשהו" ? לי לא נראה...שמע, אולי אם בן אדם רוצה להגיע לתותחנים\הנדסה\חיר ייעודי\שריון, כדאי לו למלא את הטופס הזה, לכל השאר ממש לא .. .

עוד משהו : לא כל אחד שמגיע לגיבוש צנחנים קורא\כותב בפורומים שמתעסקים בצבא, וגם לא כל אחד מאמין לדברים שכתובים שם...ככה שבדרך שבו הטופס מוצג לאנשים שלא שמעו עליו מעולם, היא דרך חיובית שיכולה לעזור לחייל להגיע ליחידות המיוחדות, בעוד שהטופס בסה"כ מבטיח לו את הגעתו
לחיל שבתוכו נכללת היחידה המיוחדת, ועל מנת להגיע אליה הוא יעשה גיבוש...

נערך לאחרונה ע"י roe10 בתאריך 26-10-2005 בשעה 19:05.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר