לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-11-2005, 23:21
  Peperoni Peperoni אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.05
אסטמה ותוצאות

שלום לכל הפורום

לאחר שראיתי במשך כמה דקות את הפורום נרשמתי ורציתי לתת לכל חבריו (לפחות הוותיקים אבל לא רק כי כולם נשמעים דיי רציניים) ח"ח ולהגיד כי מדובר בפורום מאוד רציני!

לעינייננו...

בצעתי לפני כשבועיים בדיקות תפקודיי ריאות במאמץ. לא הייתה הוכחה מלאה אם אכן יש לי אסטמה אך הרופא כתב כי תוצאות הבדיקה תואמות לאסטמה בהפוגה ושיש שיפור קל לאחר ביצוע מאמץ בעת שימוש במרחיבי סימפונות (משאף מיוחד בשם וונטלין או משהו כזה (-: ) .

1. השאלה שלי מה זה אסטמה בהפוגה מה ההשלכות על הפרופיל (קרבי / לא קרבי ואיזה מספר...) וכו'. אציין כי אני אלרגי לאבק הבית + נזלת אלרגית בחומרה גבוהה! מאוד . עד היום לא השתמשתי במשאף כי לא ידעתי על הבעייה ממש וחשבו כי הפתרון שלה מצוי בכיוון אחר (אלרגי). נכון להיום יש לי פרופיל 72.

2. עוד משהו על אהל לאלרגנים ואסתמטים יש כזה דבר? איך מקבלים פטור לזה ומשמיכת סקאביקס ועוד כל מיני דברים לאנשים כמוני ... )--:

מישהו יודע מה זה? זה כרוך בטיפול כלשהו? האם אצטרך לקחת משאף לפני פעילות גופנית כלשהי? (מעדיף לקחת על מנת שלא להסתכן)

נערך לאחרונה ע"י Peperoni בתאריך 13-11-2005 בשעה 23:36.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר