16-11-2005, 22:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.10.05
|
|
יש שם מבחן מכניקה מבחן ידע כללי (שאלות על תרבות, חשמל, ביולוגיה) למש מה זה אום או מה זה אנזים יש שם גם שאלות בנושא ימאות מה זה קשר מה זה ראש תורכי פרפר אני מציע לך לחפש באינטרנט מונחים כאלו ולשננם רק בשביל להרשים אותם אני לא ידעתי כמעט כלום אבל בכל זאת, חוץ מזה יש מבחן באנגלית ושאלון שלוש מאות שזה שאלון מעצבן שלוש מאות שאלות של כן\ לא כמו האם האתה פוחד מאתגרים , האם אתה אוהב בחורות גבוהות וכדאי לשמור שם על עיקביות כי חוזרים על כל שאלה מלא פעמים . אתה גם ממלא לפני שאתה נכנס לחדר מחשבים שאלון השלמת משפטים בעברית כמו אבא טוב זה..... אחרי שאתה יוצא מהחדר מחשבים אתה מחכה אבל מלא מלא זמן ואז קוראים לקבוצות שמות קבוצה של אנשים שלא התקבלו לכלום, קבוצת אנשים שהתקבלה לחובלים, וקבוצת אנשים שהתקבלה לצוללות.ואם אתה נשאר מלא זמן מחכה איזה 3 שעות אז ישלחו אותך לפסיכולוג קבוצתי (זה כאשר הצבא לא בטוח לאן אתה מתאים הצוללות\חובלים) שם יתנו לך לבנות משהו מקשים (אנחנו בנינו צוללת) ואז יתנו לך להרצות על נושא טיפשי כמו רכיבה טיפולית , שזיפים , הצבא ואני ובסוף תקבל בטוח או חובלים או צוללות. כי היה אצלנו מישהו שבכלל לא רצה לספר על עצמו ולא רצה לענות על שאלות ולהרצות ועדיין התקבל לצוללות.
|