לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-11-2005, 01:34
  end__game end__game אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.06.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lioravr שמתחילה ב "כמה שאלות מורכבות מהרגיל לגבי סוללות נטענות"

לגבי השאלה הראשונה היא שזה לא משנה עם מחזור הטעינה שלה נגמר או נדפקה התוצאה היא זהה.

וכדי לבדוק ממולץ לבדוק אם עוד מכשיר עדיף מצלמה אחרת. יכול להיות שיש איזה הפרעה בצריכת הזרם של המצלמה. רוב הסיכויים שהסוללה נדפקה.
לגבי השאלה השניה: לגבי קיבול של סוללה משתמשים במושג אמפר שעה ולא Mhz שזה יחידות של תדר. ולגבי השאלה 2.5 אמפר שעה או ב2500 מילי אמפר שעה זה אומר שעם הסוללה תספק זרם בעוצמה 2.5 אמפר במשך שעה היא תתרוקן. אבל בשפת העם ככול שהמספר גדול יותר הקיבול של הסוללה גדול יותר והיא מספיקה ליותר זמן. ולכן גם עולה יותר.
לגבי מחזור הטעינה זה תלוי גם במטען וגם בסוללה. ברוב הסוללות שנמכרות היום בייחוד מהסוג הנפוץ של חברת GP זה תלוי בעיקר במטען ומייקר את המטען.
טעינה איטית בדרך כלל מטעינה את הסוללה כמעט עד לקיבול המלא שלה וטעינה מהירה פחות יעילה לא ברמה משמעותית לפחות היום.
לדעתי מטען שמטעין את הסוללה ב 3 שעות זה הכי מהיר ויעיל.
ואם אני טועה אני מזמין אחרים להוסיף ולתקן.
בפורום חשמל ואלקטרוניקה אולי יתנו לך תשובה טובה יותר כי זה קשור יותר לנושא הזה מאשר צילום.

נערך לאחרונה ע"י end__game בתאריך 17-11-2005 בשעה 01:36.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-11-2005, 07:57
צלמית המשתמש של wolf
  משתמש זכר wolf wolf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.02.02
שלח הודעה דרך ICQ אל wolf שלח הודעה דרך MSN אל wolf
שמע סיפור ותענה לי על 2 השאלות בבקשה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "לגבי השאלה הראשונה היא שזה לא..."

שמע קודם סיפור מה קרה לי אולי תדע לענות לי על 2 השאלות

שאלה ראשונה צלמתי אירוע עם הצלם שלי, ציוד D70+SB800
בכל אופן באותו יום בבוקר שמתי את הבטריות להטענה, והיה קטע מוזר, אחרי כמה דקות הוא הראה שהוא מלא..... טוב..... באתי לאירוע צלמנו איזה 40 תמונות, פתאום המבזק לא הבזיק, איזה סרט תורכי בצבעים תאמין לי, אז החלפתי את הבטריות מהפלאש של המצלמה של הצלם, והכל עבד

חזרתי בלילה עצבני ומקלל, שמתי את הבטריות שנגמרו להטענה, ואז ישר הוא הראה אור ירוק כאילו הוא מלא, התעצבנתי התחלתי לסובב את הבטריות קצת שהם בתוך המטען פתאום האור האדום התחיל להבהב, סימן שעכשין זה מטעין,

למה זה קורה ?

שאלה שניה זה בקשר לבטריה של מצלמת וידאו
שמתי את הבטריה של המצלמת הוידאו שלי במטען, איזה חצי שנה לא השתמשתי בה ואז באתי להטעין הוא הטעין איזה 10\15 דקות והראה שהוא מלא, שבאתי להסריט איתו הוא יכל לצלם כולה איזה 15 דקות..... ואז נגמרה הבטריה, ואז שטענתי אותו במשך 3 דקות, הוא הראה שזה מלא אבל תוך דקות ספורות הוא נגמר......

למה זה ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:55

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר