לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-11-2005, 20:58
  cold07 cold07 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.05
יש לי בעיה בגרפיקה במשחק NFSU2

יש לי בעיה במשחק Need for Speed Underground 2
אצל כל החברים שלי בתחילת המירוץ יש אנשים מסביב לאוטו ובחורות,וגם רואים אצלם את האור של הפנסים של הרכב על הכביש,וגם הגרפיקה שלהם פי 3 יותר יפה משלי.
ולי אין את זה, בדקתי בהגדרות ויש להם דברים שאצלי בהגדות אין.
עכשיו יש לי geforce 4 אצל חברים שלי יש כרטיס מסך יותר טוב יכוליות שאין לי את זה בגלל הכרטיס מסך
או שזה בעיה בדיסק כי נסיתי להתקין את זה כמה פעמיים מכל מיני דיסיקים ועדיין זה לא עוזר?
תעזרו לי בבקשה.
נ.ב
זה לא כל כך קשור אבל מאיפה אני יוכל להשיג תוכנה או משהו שאני יכול לצלם את המכוניות שלי במשחק ולשמור את התמונה על המחשב או להדפיס תמונות של המכוניות שלי מהמשחק.
תודה מראש!

נערך לאחרונה ע"י cold07 בתאריך 22-11-2005 בשעה 21:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-11-2005, 21:15
  rom10 rom10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.03
אתה צודק,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי cold07 שמתחילה ב "יש לי בעיה בגרפיקה במשחק NFSU2"

להגיד לך בוודאות אני לא יכול אבל גם אצלי זה היה ככה עד שהחלפתי כרטיס (את כל המחשב חחח).
אתה יכול לנסות להתקין דרייברים חדשים מהאתר של nVidia ולראות אם יש שיפור בגרפיקה. כמו כן בדוק בהגדרות של התצוגה שהכל מוגדר למקס' שהכרטיס יכול (לא המון אבל בהחלט יכול, תלוי בשאיפות). גם DirectX חשוב כאן לכן בדוק שיש לך את הגרסא האחרונה, גירסא 9.

לגבי צילום מסך: יש כפתור שנקרא Print Screen והוא ממוקם שני כפתורים מעל ה Delete או מימין לכפתור שאיתו אתה מוחק בWord למשל. אחרי שלחצת פעם אחת וזה "צילם" את המסך לך לתוכנת עריכה של תמונות כמו הצייר ולחץ שם Ctrl+V כלומר "הדבק". עכשיו אתה אמור לראות את התמונה שלך על המסך. תערוך כרצונך ושמור.
ישן 22-11-2005, 21:53
  cold07 cold07 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.05
תודה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rom10 שמתחילה ב "אתה צודק,"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rom10
להגיד לך בוודאות אני לא יכול אבל גם אצלי זה היה ככה עד שהחלפתי כרטיס (את כל המחשב חחח).
אתה יכול לנסות להתקין דרייברים חדשים מהאתר של nVidia ולראות אם יש שיפור בגרפיקה. כמו כן בדוק בהגדרות של התצוגה שהכל מוגדר למקס' שהכרטיס יכול (לא המון אבל בהחלט יכול, תלוי בשאיפות). גם DirectX חשוב כאן לכן בדוק שיש לך את הגרסא האחרונה, גירסא 9.

לגבי צילום מסך: יש כפתור שנקרא Print Screen והוא ממוקם שני כפתורים מעל ה Delete או מימין לכפתור שאיתו אתה מוחק בWord למשל. אחרי שלחצת פעם אחת וזה "צילם" את המסך לך לתוכנת עריכה של תמונות כמו הצייר ולחץ שם Ctrl+V כלומר "הדבק". עכשיו אתה אמור לראות את התמונה שלך על המסך. תערוך כרצונך ושמור.

תודה אחי עזרתי לי באמת
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:38

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר