לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-12-2005, 14:01
  dibi dibi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי iverson3 שמתחילה ב "מתגייס לתותחנים דילמה..."

עצה של אחד שכבר חווה את התהליך

תשמע אחי, אני כבר ניסיתי להוריד פרופיל, לא הצלחתי, ישבתי גם במעצר, ובסוף איכשהו הגעתי לתותחנים (שיכנעו אותי)

להוריד פרופיל בתוך תותחנים יהיה בלתי אפשרי, הרופא שם ממש נאצי, אז ככה שמרגע שאתה מגיע לשם, אתה תקוע שם, אין דרך חזרה. את ההורדת פרופיל תעשה בבקום, לך לאורתופד, תזיין לו קצת את השכל, ואז תבקש לראות (!!!!) וועדה רפואית, אתה צריך ממש לשחק אותה בשביל להוריד פרופיל שם, ואם לא הולך לך, אל תדאג, פשוט אל תתפנה.

אם אתה לא שלם עם ההחלטה שלך ללכת לשם, אל תתפנה, ינסו לשבור אותך שם במעצר והכל, אבל אל תשים זין, כל מה שהם אומרים זה שטויות, הם יגידו שישפטו אותך ואתה תישב בכלא 40 יום, זה לא נכון! המטרה של האנשים שם זה להעיף אותך מהבקום, הם לא רוצים שיישארו שם חיילים.

במקרה והגעת למעצר, מתישהו ייגמרו כבר כל הגיוסים לקרבי, ויהיו חייבים לשלוח אותך להיות ג'ובניק, תגיד לקצין מיון שאתה רוצה להגיע לפה ולשם, ואני מאמין שתקבל את זה (אבל תצטרך להישאר מינימום שבוע בבקום - זה לא כל כך נורא, בשבטה גרוע יותר תאמין לי)..

בהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-12-2005, 20:53
  EladEk EladEk אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.05
עזוב אותך שטויות בוא לתותחנים!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי iverson3 שמתחילה ב "מתגייס לתותחנים דילמה..."

עזוב אותך שטויות בוא לתותחנים!!

תותחנים זה ממש ממש לא מה שאתה חושב או מה שסיפרו לך
זה חוויה אחת גדולה!!!
לחייל הזה יש יכולות שאתה לא מאמין!!!
יש אין סוף אפשרויות לקידום ולשינוי מקצוע שרובן זה סודי!!! ולא רק מורן
בגדודים אחרי חודשים שמעיפים את הבעיתיים ומתחילים להכיר אחד את השני אז זה הופך להיות כמו משפחה!!!

אולי התנאים לא משהו (אוהלים) אבל זה רק בטירונות וחודש וחצי באימון מתקדם
היציאות טובות (12 יום בסיס 2 בבית בטירונות וקורס מפקדים חמשושים באימון ו16 יום בסיס 5 יום בית בכל השאר)

בסופו של דבר כל החילות עושים אותו דבר (חוץ מסירות) כולם עושים מחסומים ומערבים רק שלך יש גם מקצוע של תותחן
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:33

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר