12-12-2005, 00:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.05.05
|
|
www.rentacoder.com
אתר שבו נכנסים לקוחות ומבקשים כל מיני דברים, בעיקר פרוייקטים בתיכנות. יש לפעמים גם אנשים שמבקשים לוגואים ועיצובים, אבל הרוב תיכנות.
אנחנו, המתכנתים, צריכים להגיש הצעות מחיר, והלקוח יכול לבחור איזה הצעה שבא לו.
למשל, דבר שאני מאוד אוהב לעשות הוא, שברגע שבנאדם מבקש משהו קטן, אני כותב לו מהר, שולח לו את העבודה ואומר לו "30 דולר על העבודה הזאת". ככה הרבה יותר קל לו להחליט, כי הוא רואה שמדובר בעבודה איכותית, ושאני לא איזה מתכנת מטומטם שלא יודע מה הוא עושה.
אם זה פרוייקט גדול אז אני כמובן לא כותב אותו מראש, אבל נותן דוגמאות לעבודות שלי ויש לי הרבה לקוחות מרוצים.
יש באתר הזה פרוייקטים החל מ-10$ ועד 10,000$ ואפילו יותר.
הטווח שאני עובד בו הוא 10$-500$, כאשר עבודה של 10 דולר לוקחת לי בערך 5 דקות עד 20 דקות, ועבודה של 500 דולר (שכוללת בתוכה בדרך כלל גם מחקר די מעמיק) לוקחת לי בערך 10 עד 15 יום.
הרבה אנשים מבקשים "עותק פונקציונאלי של האתר X", והרבה אנשים מבקשים שיתקנו להם קוד קיים, או שיכתבו להם כל מיני דברים שנראים נורא מסובכים אבל הם בעצם נורא פשוטים.
יש גם אנשים שמבקשים דברים פחות יפים, כמו סקריפטים שמרמים בהצבעות וכו'.
בכל מקרה האתר מומלץ מאוד.. אני אוהב לתכנת אז הוא בדיוק בשבילי.. גם לתכנת וגם לקבל על זה כסף.
אם אתה אוהב לתכנת דברים מעניינים, יש שם גם דברים בשבילך. למשל, כתבתי למישהו סקריפט שמקבל רשימת פרוקסים, ובודק ככה: 1. אם הם מחזירים פינג. 2. אם ניתן להתחבר אליהם בפורט הנתון. 3. אם ניתן להתחבר דרכם למקום אחר. 4. אם הפרוקסי הוא אנונימי. אם כן, עד כמה, זאת אומרת אילו פרטים הוא שולח בדיוק.
אותי דברים כאלה מעניין לכתוב, אבל לא יודע בקשר אליך. אני גם אוהב לכתוב דברים שדורשים ממני לקרוא כמה שיותר RFCs.
|