לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2005, 18:45
  lidor lessner lidor lessner אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.05
שמע...
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Pootsa1 שמתחילה ב "אתה לא מפחד לא לעבור גיבוש יהל"ם ואז להידפק בהנדסה קרבית?"

תמיד קיים הפחד הזה, אבל אין מה לעשות... זה צ'אנס שצריך לקחת.. אני בטוח אתבעס אם אני לא אעבור את הגיבוש.. אבל אין מה לעשות, זו המציאות.. ואני בטוח שאחרי כמה זמן אני "אמצא את עצמי" בתוך הגדודים, כי בכל זאת זה לא כזהההה גרוע.. מה גם שהמצטיינים בטירונות יוכלו לנסות שוב את הגיבוש בסוף.. (ככה שמעתי).. בכל מקרה, אני מכוון גבוהה.. אני מתאמן ומשקיע.. אני באמת הולך לנסות את מה שיש לי, אם זה לא זה.. אז כנראה שאני לא מתאים וזהו.. אין מה להתווכח...

מה שכן, אם אני כן אגיע לגדודים בסוף, אני מתכנן ממש ממש להשקיע ולצאת (אולי אולי אם יהיה אפשרי) לקורס צלפים, משם להיות מש"ק או משו בסגנון.. בכלל הכיוון שלי הוא להתקדם בצבא.. אם זה הדרכה, או כל דבר אחר שיכול לקדם אותי..

נראה מה יהיה, ונקווה לטוב! :]

ד"א, מישו יודע מה הולך אם האנשים שהתגייסו כבר בנובמבר.? הבנתי שהיה להם השבוע גיבוש יהל"ם, אם מישו שמע ממישו שפרש, או שעבר.. כי אני לא זוכר מהו אורך הגיבוש...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-12-2005, 22:54
  lidor lessner lidor lessner אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.05
אם להגיד ת'אמת...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ninja_kid שמתחילה ב "אכן כאחד שעשה מסע כומתה..."

אם באמת אני נופל לגדודים (ולא שאני אומר שזה חרא, זה פשוט טוב פחות ממה שאני מכוון אליו - יהל"ם) אז אני מעדיף לעשות את זה בהנדסה, גם כי כמו שאמרת כולם עושים אותו דבר (ואין לי בכלל שום כיוון או רצון להגיע לגולני, גבעתי ודומים להם) וזה בגלל שבהנדסה יש את הטיפה יותר הזה שמכשיר אותך בחבלה ודברים כאלה, שלפי דעתי מעניינים לאללה.

לגבי ענף הצמ"ה שאני בכלל לא בכיוון שלו אין לי כל כך הרבה שאלות אבל אני מאמין שגם אתה עברת שם מסעות ועשית את אותה הטירונות כמו של יהל"ם וכל הגדודים ככה שאם יש לך איזה כמה דברים שאתה יכול לספר עליהם (בקצרה או הרחבה זו בחירה שלך :]...) אז בבקשה, תחלוק איתי את המידע, מה גם שאני בטוח שיצא לך לראות כמה מהאימונים המתקדמים של הגדודים, אז מה שאתה יכול, הכול, תספר לי כי אני ממש רוצה לדעת כמה שיותר לגבי החיל.

תודה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:15

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר