22-12-2005, 13:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.12.04
|
|
גבר אני ממש מצטער בשבילך, וזה באמת לא הקטע שאנ'לא רוצה כי כמו שאני תמיד אומר וכמו שאמרתי בצו ראשון וכמו שאני אגיד לכל מי ששואל אותי, אני בא לצבא כדי לתרום ולעזור ולכן אין לי בעיה להיות בכללללללל תפקיד אני מדגיש כלללללל תפקיד שהצבא יראה לנכון להשים אותי בו. לשמחתי בכיתה י"א כבר עברתי את שלבי המיון לקורס אליו אני שואף להגיע ובעזרת השם אני אגיע אליו. בדיוק כמו שהחלום שלך זה טייס, לי החלום זה קורס חובלים ת'מבין? אז כמו שזימון לחובלים לך לא יזיז אפילו שערה ברגל...כשאני קיבלתי ת'זימון למיונים התחלתי לבכות כמו ילד קטן ת'מבין? ...אז ככה שלא תבינו אותי לא נכון, וכה אני יודע שאפ'חד לא שאל אותי אם אני רוצה ללכת לטייס או לא וזה בגדר חובה, בכל מקרה אם אני אלך למיונים לא משנה לאיזה תפקיד תמיד אני אלך ואתן ת'100% בשביל לעבור ולהתקבל
וגם אם אני אגיע לשלב הגיבוש שבו אפשר לחתום ויתור אני אשאר ואתן ת'100%, גבר בכל מקרה אני רוצה לאחל לך שכמו לי התגשם החלום והתקבלתי לקורס חובלים הלוואי וגם לך יתגשם החלום ותקבל צוות אוויר ותגיע לקורס טייס, אני עוקב אחרי ההודעות שאתה כותב בפורום ואדם עם דבקות במטרה כמוך אני בטוח שיצליח בכל מקום, בהצלחה לכולם בהמשך...ותיזכרו אנחנו מגיעים לצבא בשביל לתת אז גם אם זה לא יהיה בתפקיד שעליו תמיד חלמנו, ניתן הכל! בהצלחה לכולם ותודה על המידע.