22-12-2005, 01:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.05
|
|
|
גיבוש צנחנים 20/21.12
טוב חבר'ה, זה בטח לא מעניין אף אחד, אבל אני כ"כ שבו"ז שפשוט בא לי להגיד למישהו. הייתי בגיבוש ואני בכושר סביר, לא משהו, אבל עם כח רצון שיכול לחפות על זה.
הגעתי לגיבוש מוכן, מלא מרץ ומוטיבציה. התחלתי את הריצת 2000 ועוד ב-300 מטר הראשונים, בעוד שאני מנסה לעקוף איזו קבוצה של איזה 5 אנשים שהחליטו להתחיל בקצב של 4 קמ"ש סטיתי קצת לצד, איפה שכל העשבים, ועיקמתי את הקרסול בבור שהיה מוסתר ומכוסה בעשב. המשכתי לרוץ בכל זאת ואפילו עקפתי את החבורה הנודניקית ההיא, הייתי בסדר עד ל900 מטר בערך, ואז העקב ממש התחילה להפריע, ומה גם שהייתי צריך לקפוץ מצד לצד כי אלה שכבר היו בדרך חזרה היו מפוזרים לכל רוחב השביל, וגם היו שלוליות, ואז הקרסול התחילה לכאוב עוד. בקיצור, לא סיימתי את ה-2000 ב-10:30 דקות המוקצבות, ועפתי... אני לגמרי שבו"ז כי ביליתי ימים בניסיונות להשתבץ בגיבוש הזה, ועד שאני מצליח אני נכשל לפני שבכלל התחיל, ואני בטוח שהייתי עובר את הגיבוש עצמו עם או בלי קרסול דפוק, זה פשוט ההקצבת זמן שדפקה אותי.
קיצר, אני לא בא בהאשמות, או בכדי להתבכיין, או להמציא תירוצים, סה"כ זו אשמתי, אני פשוט כל כך מבואס, ומובך אפילו, וקשה לדבר על זה עם חברים ומשפחה... מקווה שתבינו.
בכל מקרה, היה מהנה מאוד, ביליתי יום עם אחל'ה חבר'ה וחוויתי גיבוש (או לפחות חלק) שזה דבר שלא כל אחד עושה. רציתי צנחנים ולא יצא, נראה איך יילך בגבעתי שזו עדיפותי השניה, מי יודע, אולי אפילו יצא לי פלס"ר שלפי מה שהבנתי לא פחות טוב מצנחנים ואפילו סיירת צנחנים.
טוב, הנה סיפור אחד על כישלון שיכול להתווסף וכל סיפורי ההצלחה, אני מקווה להפיק יותר מהאי-הצלחה מאשר הייתי מפיק לו כן הייתי מסיים ועובר... נראה מה יהיה ונקווה לטוב.
בכל מקרה, בהצלחה לכל אלו שכן סיימו, מקווה שתעברו.
|