לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-12-2005, 02:59
  makaveli_il makaveli_il אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.12.04
שירות בתפקידי ביטחון לאחר הצבא

טוב חבר'ה זה הולך ככה..
המטרה שלי בצבא היא מקום גבוה, סיירות, וכד'. למה הצבתי לעצמי מטרה שכזו? לא בגלל הריגוש של להיות סייר ואיזה "מאגניב" אני שיש לי סיכה של יחידה מובחרת. אלא כי אני רוצה אחרי הצבא להיות בתפקיד בטחון כלשהו למשל בשב"כ, שכן ידוע לי שהשב"כ שולף במהלך השירות או בסופו אנשים מיחידות מובחרות עם נתונים טובים ומציע להם תפקידים נחשקים. לשם אני רוצה להגיע ואם לא לשם אז לנסות להגיע לאחר השירות לגיבוש ימ"מ. הקב"א של היא 56 ודפ"ר 90. עכשיו, אם אני נגיד בסוף מגיע לשרת בגדודים, האם מנגנוני הביטחון מגיעים גם עד לשם כדי לחפש חבר'ה? טייס בקבע שדיברתי איתו אמר לי שכן זה בטוח שהם מגיעים גם לשם לחפש אנשים. זה דבר נכון? כי אני מפחד שאם יילך החלום של להגיע לסיירת מסויימת תלך פייפן גם המטרה של שירות בגוף ביטחון כלשהו. מה האפשרויות העומדות בפניי? יש לי אפשרות אולי כבר עכשיו לבקש להגיע לגוף כזה כמו חבר שלי ? (חיל מודיעין לקח אותו ושם אותו אצלם 3 שנים ולאחר מכן הוא ימשיך למוסד להיות בתפקיד שמעורב עם מחשבים)..מה האפשרויות?

תודה על הסבלנות

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר